Wartryton Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Tak co? budete si kupovat FIFU 09 na PS3? :) Já určitě ano , možná se na forum taky někdo objeví ... Mohli by jsme udělat tým a každý by hrál za sebe.. (v Be a Pro) ... Jinak co si myslíte o demu? já myslim ze je hodně promakaný sice nekdy sou tam chyby ale to se urcite v plné verzi opravi ... líbí se mě způsob pomezních , ukažou kdo bude házet nebo ukazou offside ... Co se týče golmanu urcite je tam vylepšení , mají nový zákroky atd. Graficky se mi to zdá lepší nevím proč, asi jsem si změnil Kontrast a Jas (doporučuji) ... Dále se mi líbí kopaní na bránu před začátkem hry jak se najednou objevím na hřišti... Co se mi asi nejvíce líbí je oslava gólu , je to prostě geniální :)... I ovládání je takový plynulý ( asi tam mám chybu:lol: ) Takže zakládám topic aby jsme mohli diskutovat ( prosím žádné spamy:dozey: ) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 jj ten to demo je vyborny...radovani po golu pomezni rozhoci atd. . Vsymli jste si nikdo , ze pada vic golu z dalky.... Pak je dobry ze to demo je v Češtine ... Jinak by jsme mohli zalozit nakou tu ligu... Jo a samozdrejma koupe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Září 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 spis by jsme mohli vytvořit tým a každý by hrál za sebe :) já bych třeba hrál Obránce.. Kryštof třeba zálohu .... až to vyjde 3.10 domluvime se ;) EDIT: jj prave me napadlo ze založím tento topic ... jenže museli by všichni mít zrovna čas EDIT2: Be A Pro: Online tým 10 na 10 – Společně s až 10 přáteli si vytvořte vlastní tým, kde má každý přesně určenou pozici, a vyzvěte na souboj další podobná mužstva. Nestačí již myslet individuálně, ale v rámci celého týmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 jj domluvime se ... nekde jsem cet ze se delaj ligy BE a PRO kde se muzes prihlasit ale musi nas bejt 10.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Jak by se řeklo v Prison Breaku: I´m in! :) Takže když najdete něco, rád bych byl v základní sestavě :D. 3.10 - zatím Bye! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 Tváří videohry FIFA 09 od Electronic Arts se stal Petr Čech, jeden z nejlepších světových fotbalových brankářů a vůdčí osobnost české fotbalové reprezentace i anglické Chelsea FC. „Herní série FIFA od EA přináší každý rok fotbalovým fanouškům ten nejlepší virtuální fotbal. „Být na obalu FIFA 09 je proto pro mne opravdu velká čest a nad nabídkou stát se tváří této videohry jsem upřímně neváhal ani chvilku,“ ocenil úspěšnou sérii Petr Čech. „Vím, že spousta kluků zažívá dnes a denně sportovní vzrušení se svými kamarády právě ve fotbalových bitvách při hraní FIFA.“ :copy: zdroj: www.Sony-Playstation.cz :copy: Na požádání marka_2080 přesunu z TOHOTO TOPICU- sem :!: Aby se tam zbytecne nespamovalo...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barryfon Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 wow Wartryton ma bod a to pekne hutnej a mnou moc moc cenenej.. ale uz dost pochval ;) urcite do toho jdu..snad to nebude mela (vsichni za balonem) jinak rad bych hral kraj zalohy/kridlo.. jako nazivo :) tesim se tesim.. aprppoo budu mit 3.10. tak muzem hned dat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 seznam hráčů, kteří budou na obálce hry, podle regionu ;) FULL LIST of FIFA 09 cover star pairingsUK Wayne Rooney Ronaldinho North America Maurice Edu + Guillermo Ochoa Ronaldinho Mexico Guillermo Ochoa Ronaldinho France Franck Ribery Karim Benzema Italy Daniele De Rossi Ronaldinho Spain Gonzalo Higuaín David Silva Germany Kevin Kuranyi Ronaldinho Switzerland Tranquillo Barnetta Ronaldinho Czech Republic Petr Cech Ronaldinho Hungary Balázs Dzsudzsák Ronaldinho Ireland Richard Dunne Ronaldinho Portugal Ricardo Quaresma Ronaldinho Global Wayne Rooney Ronaldinho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Září 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Datum vydani neni 3.10 ale už je na skladě ... na JRC ji už mají dnes si pro ni jedu do olomouce , na gamehouse ji maji na skladě už zítra a to samý na playcentrum :D , no proste Ea se zase predvedla :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 www.onlineliga.kx.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spawny Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Jo tohle všechno se mi líbí,ale zaujal mě i detail, že ukazatel časomíry a gólů se mění. Jen ten český komentář..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Je ten dabing fakt tak tragickej.? a dá se někde ve hře nastavit český titulky ale původní dabing.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spawny Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Je ten dabing fakt tak tragickej.? a dá se někde ve hře nastavit český titulky ale původní dabing.? Nejsem si jistej, ale možná v nastavení - moje fifa - ... neodzkoušeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Hraci hry na PSP FIFA 09, pls poradte mi jak se delaji ve hre triky a navod pls jak se delaj. Kdo mi da kompletni seznam triku i s navodem dostane 400cr. Predem Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Říjen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 stale je moznost se prihlasit do online ligy onlineliga.kx.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz1468622335 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Cau...uvazuju o zakoupeni fify 09 na ps3... Tak bych se chtel zeptat na vase nazory na tuto hru... Mel bych par otazek ale muzete psat vsechny vase nazory atd 1.Jak funguje umela inteligence hracu...jak si nabihaji na prihravky atd.. 2.Grafika-a)hracu -b)hriste -c)stadionu a vzhled divaku... 3.komentator 4.Obtiznost...vzdy sem skoro nemohl prohrat zapas...tak jak je to v tomto dile z obtiznosti pls.. 5.a celkova hratelnost 6.managerskej mod 7.jdou provadet lehce klicky i v zapase? 8.jak je to z vydrzi hracu...na pc sem to hral a po polocase na 10 minut sem mohl kazdeho hrace stridat krome obrany a brankare... Dik moc za vsechny vase nazory EDIT: Presunuto z duplicitniho vlakna. metuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ME3 Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Cau...uvazuju o zakoupeni fify 09 na ps3... Tak bych se chtel zeptat na vase nazory na tuto hru... Mel bych par otazek ale muzete psat vsechny vase nazory atd 1.Jak funguje umela inteligence hracu...jak si nabihaji na prihravky atd.. 2.Grafika-a)hracu -b)hriste -c)stadionu a vzhled divaku... 3.komentator 4.Obtiznost...vzdy sem skoro nemohl prohrat zapas...tak jak je to v tomto dile z obtiznosti pls.. 5.a celkova hratelnost 6.managerskej mod 7.jdou provadet lehce klicky i v zapase? 8.jak hraci vydrzi s vydrzi...na pocitac hraju na 8 minut polocas a uz po 4 minutach v 1.polocase nejaci zaloznici nemuzou (hraju za M.U) Dik moc za vsechny vase nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hátlis Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Fifu 2009 dostanu k Vánocům..je to někdo, kdo by si se mnou zahrál?? Uvítal bych případné rady, jak se připojit a hrát online...díkas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 http://www.onlineliga.kx.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 De hrát online s jiným BLES kódem FIFY? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Ano, jde, servery jsou celosvětové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hátlis Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Hoši, rád bych si zahrál s někým online Fifu 09, můj PSN hatlis, dejte si mě do přátel a zapaříme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marťula Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Já bych se tam přihlásil, ale hru mám pár dnů:lol:. Zkusim to.. Večer si těm tam zkusim nějak dát. Kdyžtak moje PSN - pin_kod-2337:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 nenasel by se nahodou nekdo kdo by se chtel rozdelit o fifu na PSN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Dnes jsem zapnul fifu a stahovala nejaky 32MB novy patch nevi nekdo co obsahuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.