Rash182 Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 potreboval bych vedet jednu vec. Kdyz hraju online tak du do lobby a vybrat hrace podle me urovne. Jenomze kdyz nekoho pozvu tak se me tam bud vubec nepride a nebo prijde ale po chvilce se napise ze relace neni k dispozici. Jak to resite vy? Neni to tim ze mam NAT 3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 No..ono to je přetížením EA serveru..musíš hold být trpělivý..někdy to jde a někdy ne no...mě to taky dělá často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Mám dotaz jak spnit tu trofej kde mám uploadnout 5 obrázků. Video už mám ale nevim jak na ty obrázky?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w810 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Mám dotaz jak spnit tu trofej kde mám uploadnout 5 obrázků. Video už mám ale nevim jak na ty obrázky?! kdyz si prohlizis zaznam tak zmackni R3... tedy petkrat zmackni R3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Díky moc sem na toto tlačítko úplně zapomněl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w810 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Díky moc sem na toto tlačítko úplně zapomněl :D :)jj..ja to zkousel stylem :pokus/omyl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Plnim trofej kde mám hrát na všech stadionech ale mám problém. Našel jsem si pár stránek kde jdou vypsané stadionu ale nemůžu najít tyto: - FIWC Stadium - Milenium Stadium - Ten má být ve wales ale tan tam není :D - Terrain Carre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 fifu 09 na ps3 sice nemám, ale hrál jsem 08... nejsou to třeba stadiony, které si otevřeš v tom obchodu pro fanoušky ? myslím, že tam jsou asi 4 sady, alespoň v 08 to tak bylo... jakmile si je koupíš, přidají se ti tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Na ps3 v 09 nic takovýho není :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 vážně ne ? myslím, že je to už od 07, tam jak si kupuješ třetí dresy, tak tam jsou potom i stadiony, kopačky atd. to tam musí bejt... v hlavním menu pod Moje Fifa nebo tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 prohledal jsem to celý ale opravdu tam nic není :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 ja bych se zase rad zeptal jak je mozny ulozit si nejen rozestaveni ale i primo hrace v te sestave.. uz me prestava bavit neustale pred kazdym zapasem menit hrace. A pak jeste jak v online pozvu kamarada do zapasu? Delame to ted tak ze deme do lobby svoji zeme ale prece to musi jit i jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 dej upravit týmy v základním menu a tam to upravíš na stálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeger Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Ahoj, chtěl bych se zeptat jak kopat příme kopy ??? ( vždy to kopnu velmi slabě, snad jedinkrát jsem dál gól ). A ještě jak se radovat z gólu ( kromě R1 + L1 ) ??? Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 L1 je tvrda strela (v zapase lob) a R1 je technicka strela (i v zapase) zalezi z jake vzdalenosti a pozice kopes. A z golů se radujes vsema 4 tlacitkama ( X, O , trojuhelnik a ctverec) a pak jeste pravym analogem jeste v kombinaci s L2 nebo R2 ted nevim ktery z nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 NA radování se z golu je tam přímo sekce jelikož je tam plno kombinací. PRohledej menu je tam návod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 zdravim,chci se optat.Nemate nekdo zkusenosti FIFA Ultimate team?Nejake rady nebo triky jak vydelat penize na nakupovani karet?Nebo za vyhru se dostane cca 500 a to je docela malo.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfa Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Chtel bych se zeptat, kdo jeste hraje Fifu 09 jak dospet k temto trofejim a zda by se nenasel nekdo kdo by mi s nemi pomohl : The Venhola Ice, Duo-Hedgeidecimal, Real World Winner. kdyztak napiste na e-mail: martas1283@email.cz Diky moc. PS: rad bych ziskal platinu... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 platina už nelze získat, protože ta trofej vyhrát 5 zápasů v interaktivních ligách (nevim její název) šla dát pouze během sezony 08/09... ted už to není aktivní... bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.