valdoDK Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 c. 1 ... c. 2 Kludne uvitam THANSK alebo CREDITS za navrh ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Libi se mi vice ten font u toho prvniho (tmavsi modra a modre Diskusni forum...), ale u druheho se mi zase vice libi podklad.. Takze pokud by jsi udelal jeste jedno s pismem z prvniho a podkladem z druheho, byl by to muj favorit :) EDIT. a zkratka CF vlevo svadi spis k zkratce CR (vypada tak ;) ) .. takze to Fko bych asi otocil (vim, uz to nebude tak hezky do ctverecku, ale bude to jasnejsi a vsem bude jasne, ze se jedna o CF) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Libi se mi vice ten font u toho prvniho (tmavsi modra a modre Diskusni forum...), ale u druheho se mi zase vice libi podklad.. Takze pokud by jsi udelal jeste jedno s pismem z prvniho a podkladem z druheho, byl by to muj favorit :)EDIT. a zkratka CF vlevo svadi spis k zkratce CR (vypada tak ;) ) .. takze to Fko bych asi otocil (vim, uz to nebude tak hezky do ctverecku, ale bude to jasnejsi a vsem bude jasne, ze se jedna o CF) skoda ze Fonty su rovnake aj farba :D akurat ten podklad to nejak meni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 nevím proč se tu zase snažíš natlačit nové logo :dozey: zkratka vypadá jak CR ty, hvezdičky v tom prvním jsou.........:roll: v tom druhém je to ještě horší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 mě se líbí to logo, které tu už je...neměnil bych ho :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 rune: změna nikdy neuškodí a diky nejakymu idiotovi co me upozornil na to ze tohle logo ma prohozen tlacitka tak se mi to zaclo nejak hnusit :D ale hlasuju pro druhy logo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Rune ano snazim sa sak toto logo tu uz je skoro viac nez rok a po2. to robi trochu ostudu ze na najvacsiom Fore o konzolach su opacne tlacitka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 nevim proc delas hlasovani...to stary logo je uz okoukany tak tam mas to novi rovnou soupnout neee :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 nevim proc delas hlasovani...to stary logo je uz okoukany tak tam mas to novi rovnou soupnout neee :)) Ou a povies mi ako? Moze to len admin ;) ja som len obycajny grafik nemam pristup ku grafike fora. bohuzial. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 staci napsat adminovi PM ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 staci napsat adminovi PM ;) ale on to musi aj schvalit ;) neboj jak som robil ranky mam icq na rixa aj evilstu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 zdravim valdo..vitej z5 :) ..1st je urcite lepsi...(ikdyz me to moc nebere :) ) edit: anoym....vec nazoru ale ale na tom druhym BG nevidim nic extra :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 zdravim valdo..vitej z5 :) ..1st je urcite lepsi... Mno.. neni :-) .. nazory jsou jasne, viz. vysledek hlasovani .. i me se libi vice druhy :-) Pozadi je proste zajimavejsi u druheho, barevnejsi a lepe to ladi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 obidve su imho preplacane a mam taky pocit ze si to tu sem uz daval, bolo to zamietnute a zase si to sem dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 jo uz to tady bylo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 asi se s tim nemohl smirit, tak to sem da znovu :lol::lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 napiš admonovi a když bude chtít nový logo odpoví ;)..locked Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts