valdoDK Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Odesláno Září 13, 2008 c. 1 ... c. 2 Kludne uvitam THANSK alebo CREDITS za navrh ;)
Anonymous_ Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Odesláno Září 13, 2008 Libi se mi vice ten font u toho prvniho (tmavsi modra a modre Diskusni forum...), ale u druheho se mi zase vice libi podklad.. Takze pokud by jsi udelal jeste jedno s pismem z prvniho a podkladem z druheho, byl by to muj favorit :) EDIT. a zkratka CF vlevo svadi spis k zkratce CR (vypada tak ;) ) .. takze to Fko bych asi otocil (vim, uz to nebude tak hezky do ctverecku, ale bude to jasnejsi a vsem bude jasne, ze se jedna o CF)
valdoDK Odesláno Září 13, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 13, 2008 Libi se mi vice ten font u toho prvniho (tmavsi modra a modre Diskusni forum...), ale u druheho se mi zase vice libi podklad.. Takze pokud by jsi udelal jeste jedno s pismem z prvniho a podkladem z druheho, byl by to muj favorit :)EDIT. a zkratka CF vlevo svadi spis k zkratce CR (vypada tak ;) ) .. takze to Fko bych asi otocil (vim, uz to nebude tak hezky do ctverecku, ale bude to jasnejsi a vsem bude jasne, ze se jedna o CF) skoda ze Fonty su rovnake aj farba :D akurat ten podklad to nejak meni
Rune Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Odesláno Září 13, 2008 nevím proč se tu zase snažíš natlačit nové logo :dozey: zkratka vypadá jak CR ty, hvezdičky v tom prvním jsou.........:roll: v tom druhém je to ještě horší
Han3 Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Odesláno Září 13, 2008 mě se líbí to logo, které tu už je...neměnil bych ho :P
Arcane Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Odesláno Září 13, 2008 rune: změna nikdy neuškodí a diky nejakymu idiotovi co me upozornil na to ze tohle logo ma prohozen tlacitka tak se mi to zaclo nejak hnusit :D ale hlasuju pro druhy logo :)
valdoDK Odesláno Září 13, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 13, 2008 Rune ano snazim sa sak toto logo tu uz je skoro viac nez rok a po2. to robi trochu ostudu ze na najvacsiom Fore o konzolach su opacne tlacitka :D
shit Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Odesláno Září 13, 2008 nevim proc delas hlasovani...to stary logo je uz okoukany tak tam mas to novi rovnou soupnout neee :))
valdoDK Odesláno Září 13, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 13, 2008 nevim proc delas hlasovani...to stary logo je uz okoukany tak tam mas to novi rovnou soupnout neee :)) Ou a povies mi ako? Moze to len admin ;) ja som len obycajny grafik nemam pristup ku grafike fora. bohuzial. :(
valdoDK Odesláno Září 13, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 13, 2008 staci napsat adminovi PM ;) ale on to musi aj schvalit ;) neboj jak som robil ranky mam icq na rixa aj evilstu ;)
TwiCe Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Odesláno Září 13, 2008 zdravim valdo..vitej z5 :) ..1st je urcite lepsi...(ikdyz me to moc nebere :) ) edit: anoym....vec nazoru ale ale na tom druhym BG nevidim nic extra :)
Anonymous_ Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Odesláno Září 13, 2008 zdravim valdo..vitej z5 :) ..1st je urcite lepsi... Mno.. neni :-) .. nazory jsou jasne, viz. vysledek hlasovani .. i me se libi vice druhy :-) Pozadi je proste zajimavejsi u druheho, barevnejsi a lepe to ladi.
myschoo Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Odesláno Září 13, 2008 obidve su imho preplacane a mam taky pocit ze si to tu sem uz daval, bolo to zamietnute a zase si to sem dal...
emkay.wOw~ Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Odesláno Září 13, 2008 asi se s tim nemohl smirit, tak to sem da znovu :lol::lol:
tekken90 Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Odesláno Září 13, 2008 napiš admonovi a když bude chtít nový logo odpoví ;)..locked
Recommended Posts