Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cf - Sponzor Rank / PRIDANE Super Mod Ranky strana 2!!!

valdoDK

Recommended Posts

Tak pro super moda se mi libi ta prostredni (panacek), jinak diky za ty sponzory a za nove logo CF, je to pekne.

to tekk, mam na to odlisny nazor, proste, ze si ty lidi, co prispeli/co (super)-moderuji forum/uploaduji pro forum, proste zaslouzi, aby to na nich bylo videt na prvni pohled a aby kazdy videl, co pro forum delaji a jak se zasluhuji.. Proste takova pocta, kdyz uz nic jineho tem lidem, tak alespon takto.. Kazdopadne mas pravdu, jak je to ted (sloupecek), je to imho super, ten sloupec neni tak velky, takze si myslim, ze to na skodu neni. Ale dost hadek, ja na to mam proste jiny nazor a nezmenim ho, tezko ti budu presne vysvetlovat, jak to presne myslim, takhle pres internet.

.. proste to je neco, jako kdyz nekdo sponzoruje strom (ano, v praze jsou sponzorovane stromy) - tak je slusnost (i sponzor to chce), aby se o nem vedelo, ze to sponzoroval, tak aby byl napsany primo nekde u cedulky u stromu a ne nekde v nejakych listinach, kam se nekdo dostane, jen kdyz si chce vyhledat, jestli nahodou nekdo tenhle strom nesponzoroval. (Jestli nahodou mod neudelal pro forum jeste neco jineho apod..).

^^ doufam, ze jsem to v predchozim odstavecku vyjadril dost jasne, vsimni si, ze jakmile nekdo sponzoruje treba kostel (EU), je vzdy na viditelnem miste videt, ze ho sponzoroval a kdo ho sponzoroval ;) Toto je prakticky to same.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sry za OT, ale ja treba mam 40 prispevku na stranu takze mam jen jednu, tu druhou bych mohl hledat celej den ;)

jinak ty ranky jsou skvele, nejvic se mi libi ten stim dolarem :cheesygrin:

lol tak to uz je blbe no :D musis hladat :bash::lol:

EDIT: trocha divne ale ex-mod :D mam vam tam dat radsej mys a ze zakaz chytania? :D nevedel som co :D

exmoddr3.png

exmod2cy0.png

EDIT2: NO toto sa mi vydarilo myslim:

exmodbydknl9.png

Odkaz ke komentáři

ja som napisal "EX-Staff"

cize vseobecne aj modov aj adminov

já vím ... ale pak jsem viděl na chatbou že to dělá zvlášť xD

lol tak to uz je blbe no :D musis hladat :bash::lol:

EDIT: trocha divne ale ex-mod :D mam vam tam dat radsej mys a ze zakaz chytania? :D nevedel som co :D

exmoddr3.png

exmod2cy0.png

EDIT2: NO toto sa mi vydarilo myslim:

exmodbydknl9.png

nice ... mě se líbí to druhe... ten panaček xD

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu