valdoDK Odesláno Září 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 TU SU RANKY PRE SUPER MODOV: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Tak pro super moda se mi libi ta prostredni (panacek), jinak diky za ty sponzory a za nove logo CF, je to pekne. to tekk, mam na to odlisny nazor, proste, ze si ty lidi, co prispeli/co (super)-moderuji forum/uploaduji pro forum, proste zaslouzi, aby to na nich bylo videt na prvni pohled a aby kazdy videl, co pro forum delaji a jak se zasluhuji.. Proste takova pocta, kdyz uz nic jineho tem lidem, tak alespon takto.. Kazdopadne mas pravdu, jak je to ted (sloupecek), je to imho super, ten sloupec neni tak velky, takze si myslim, ze to na skodu neni. Ale dost hadek, ja na to mam proste jiny nazor a nezmenim ho, tezko ti budu presne vysvetlovat, jak to presne myslim, takhle pres internet. .. proste to je neco, jako kdyz nekdo sponzoruje strom (ano, v praze jsou sponzorovane stromy) - tak je slusnost (i sponzor to chce), aby se o nem vedelo, ze to sponzoroval, tak aby byl napsany primo nekde u cedulky u stromu a ne nekde v nejakych listinach, kam se nekdo dostane, jen kdyz si chce vyhledat, jestli nahodou nekdo tenhle strom nesponzoroval. (Jestli nahodou mod neudelal pro forum jeste neco jineho apod..). ^^ doufam, ze jsem to v predchozim odstavecku vyjadril dost jasne, vsimni si, ze jakmile nekdo sponzoruje treba kostel (EU), je vzdy na viditelnem miste videt, ze ho sponzoroval a kdo ho sponzoroval ;) Toto je prakticky to same. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 sprav nieco aj pre EX-Staff ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 sprav nieco aj pre EX-Staff ;) :D zajtra to tu mas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 zajtra to tu mas :D super ale prosím nezapomen na S.W. (ex-admin) zaslouží si to;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 ^^dyt myschoo je taky ex tak je to pro nej i pro s.w. (r.i.p :Psice neumrel ale i tak :P) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 ^^dyt myschoo je taky ex tak je to pro nej i pro s.w. (r.i.p :Psice neumrel ale i tak :P) valdo dělá ex-mod ... tak by mohl udělat i ex-admin ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 jaj sry tak to jo,ja myslel ze byli to stejny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 A kdyz jsme u toho, co takhle i nove hvezdicky? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 valdo dělá ex-mod ... tak by mohl udělat i ex-admin ;) ja som napisal "EX-Staff" cize vseobecne aj modov aj adminov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 sry za OT, ale ja treba mam 40 prispevku na stranu takze mam jen jednu, tu druhou bych mohl hledat celej den ;) jinak ty ranky jsou skvele, nejvic se mi libi ten stim dolarem :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 sry za OT, ale ja treba mam 40 prispevku na stranu takze mam jen jednu, tu druhou bych mohl hledat celej den ;)jinak ty ranky jsou skvele, nejvic se mi libi ten stim dolarem :cheesygrin: lol tak to uz je blbe no :D musis hladat :bash::lol: EDIT: trocha divne ale ex-mod :D mam vam tam dat radsej mys a ze zakaz chytania? :D nevedel som co :D EDIT2: NO toto sa mi vydarilo myslim: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 ja som napisal "EX-Staff"cize vseobecne aj modov aj adminov já vím ... ale pak jsem viděl na chatbou že to dělá zvlášť xD lol tak to uz je blbe no :D musis hladat :bash::lol:EDIT: trocha divne ale ex-mod :D mam vam tam dat radsej mys a ze zakaz chytania? :D nevedel som co :D EDIT2: NO toto sa mi vydarilo myslim: nice ... mě se líbí to druhe... ten panaček xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Taky tak xD ten panáček ... a konečně ses do toho dal xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 yop ten panáček je pěknej :) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.