Maggots Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 PLS kdyz zacinam be a pro tak mam na vyber jen par tymu to nemuzu zaciant treba v O2 extralize ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Dá se hrát sezóna jinak než Dynasty mod. Mě ty blbosti okolo nějak nezajímaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Buď trochu konkrétnější prosím, jinak je tam mod turnaje, ale jak jinak chceš hrat sezonu to nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Buď trochu konkrétnější prosím, jinak je tam mod turnaje, ale jak jinak chceš hrat sezonu to nevím Myslim hrát sézonu Nhl 82 zápasů + play off, ale bez těch manager věcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 hraj dynasty a manager věcí si nevšímej :) já si jich taky nevšímám a vphoodě takhle hraju, oni se ti o všechno postarají asistenti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 ne bez tech věci to nejde a priště vic hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 hraj dynasty a manager věcí si nevšímej :) já si jich taky nevšímám a vphoodě takhle hraju, oni se ti o všechno postarají asistenti :) OK. Myslel jsem jestli to neni jak ve fifě. Tam můžeš dát jenom zápasy(sezonu). Zdá se to jenom mě nebo na úroveň super star je to těžký jak prase :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 čus chci se zeptat kde přesně na Live najdu nový soupisky(update)a kolik maj asi MB? a dál jak je to s AI jsou tupý jako na PC? nebo nějak dobře bráněj? na pc jsem vyhrával 5-0,8-0 atd i na nejtěžší obtížnost jak je to tady? a co střely na pc to vždy bylo tak že na konci to bylo 35-15 pro mě...? nerad bych zas ukončoval sezónu 82-0-0 a gólu nastřílenejch 300 a obdrženejch 0 máte nějakou možnost přesilovek nebo zas AI hraje čistě a jestli je to klasicky že získáte u sebe puk jedete s jedním hráčem na soupeřovu branku střelíte pak zas zpátky zas dopředu...de o to jesli se ''musí'' nahrávat JSOU TAM NÁROĎÁKY? tak sem pište vaše názory dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havel Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 tak teraz ako keby si opisoval NHL2003..hehe..a na PC a XBOX360 je hokej uplne iny...mam ho aj na XBOX aj na PC a je tam veeeelky rozdiel...a podla mna je to super hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 to by me taky zajimalo, daj se do fify, nhl stahovat updaty? (hraci, soupisky atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 že by jsi si založil topic?ne není to zbytečný jen by se to tu zaplnilo spamem 4 PAVEL - SRY ALE MOC SI MY TOHO TEDA NEŘEKL TO ŽE JE TO NĚCO JINÝHO VÍM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havel Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 no takze tupy sa mi nezdaju byt...aspon mne sa zda ze brania lepsie ja som na ps2 vyhraval tak isto vsetko co sa dalo na najtazsom stupni...ale tu na xbox som spociatku nevedel vyhrat..ale myslim ze to bolo iba tym ovladanim na ktore som nebol zvyknuty a AI nehra stale cisto..uz par presiloviek som hral...paci sa mi ako sa tam da pekne usadit cez presilovku a to ci musis nahravat ....mno ked chces sebcit tak nemusis..hehe...ja vzdy nahravam..nechodim sam s pukjom ako dili.. a narodaky su tam.... tot moj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glory_CV Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 mam pocit, ze pred kazdym pripojenim na LIVE v nhl se te to zepta zda chces stahnout novy sestavy atd.takze kdyz se nekdo realne zrani, tak v NHL na live taky nehraje a sestava se upravi automaticky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SindyDog Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Podle mne je NHL EA (08,09) moc arkáda. Góly i schémata jsou stejná, takže mě to rychle přestalo bavit.. Když to totiž hraju od NHL97, tak se to moc nemění. Doporučuju NHL 2K8! To je iné kafe, opravdu! EA se můžou jít vys... proti tomuhle hokeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Nemuzes srovnavat pc a xko nhl 09 , to je jak nhl 06 a 09 , Xbox verze je UPLNE jina Super hokej doporucuju ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 čus ják mám udělat aby hokejist držel hokejku jen v jedný ruce všude to vidím a nevím jak na to...a ještě jak se dělá otočka?Tomáš(kámoš od jakuba) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cendis Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 zdarec borci,nevíte kde najdu ostatní ligy v NHL 09,vubec je nemužu najít,díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 stisknutím tlačítka RT a LT si vybíráš ligy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cendis Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 stisknutím tlačítka RT a LT si vybíráš ligy asi jsem se špatně vyjádříl,myslím hraní třeba extraligy,Elitserien atd,sezonu nebo dynasty,nebo jse dá hrát dynasty jenom s kluby NHL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 chci se zeptat jak se daji aktualizovat soupisky? a jeste cetl jsem ze je nejaky problem s ukladanim nastaveni je to tak ?nebo to jsou jen ´kecy´ nemuzu to zkusit,nhl si budu teprve kupovat dik za rady cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Pripojis se na live zapnes nhl das hrat online a samo se te to zepta nic neres de to v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 hele na oficiálních stránkách nhl 09 je nějakej kód pro third yearsey to jsou jako třetí dresy nebo je to myšleno jinak a kam se má ten kód dát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Hele je treba u NHL 09 pro hrani po netu jeste treba nejakej cd klic jako je tomu u pc verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 ne x_X-X-X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 ne x_X-X-X Dík....LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.