Typen Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Jaká je ta stránka kde jsou ty kódy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkfate51 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 ja myslim ze ty kody se daji jen koupit ale nejsem si tim jisty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 chci se zeptat jestli budou soupisky po tomhle prestupovym období nechci si to upravovat sám..(nevím jak to bylo minulý rok...)bylo by fajn kdyby je na konci prazdnin udelali a jeste dotaz kdybych si to pak s nima aktualizoval musel bych zacit asi novou dynasty ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlina21 Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 daj se soupisky stahnout i jinde nechci riskovat Ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 si debil...:roll:kdyby si si přečet pár topicu(například pro začátečníky věděl bys...) jinak se to říct nedá ban nedostaneš a ne nedaj se stáhnout jinde:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 zdravim, mam 2 ovladace... (mam i 2 ucty s goldem..) kdyz si chci zahrat nhl 09 na dvou ovladacich mp ? jak na to ?? sral sem se s tim asi pul hodiny, > rychla hodnocena hra proti souperi > prvni ovladac sem nastavil ok > druhej po me chtelo at prepnu na hosta kterej je loglej k ea serveru > tak to udelam ale hodi mi to ze sem byl odpojenej od xlive a at se pro online sluzby znova pripojim... nevi nekdo jak to osefovat ?? diky :roll: zkousel sem snad vsechno mozny xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Podle me musí být i ten druhý účet zaregistrovaný na easport.com nebo jak se to tam přesně jmenuje pro ty aktualizace. A pokud chces hrat s tim druhym ovladacem v jednom tymu tak davaj TYMOVOU hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 ja jsem hral fifu ve dvou na jednom xboxu po live a tam stacilo pred zapasem neconebo tak neco a stacilo zmacknout start u druheho joistiku nebo krizek uz je to dyl co jsem tak hral tak to nevim presne a dalo se tak hrat i kdyz ten druhy nemel live co se mnou hral a live jsme mel jenom ja jako hlavni hrac tak je to ta tymova hra hrajete v jednom tymu dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 hmm tak ani tymova hra nejde mg... normalne dam tymovku ... ale muzu hejbnout jen s jednim ovladacem... druhej mi rekne at se prihlasim na ucet kterej je ted prihlasenej pod ea acc... kdyz to udelam ukaze mi to ze se to muselo opojit od live at se znova pripojim .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 vyreseno stacilo se na druhym ovladaci odhlasit a lognout tam guesta... pls lock.. thx za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.