T-o-mmy Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 neni to spatne ... ale ¨me se to taky nelibi ale z UMDckem jak se to tam toci to by se mi libilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 me se to libi ale svemu pspečku milačkovi bych to neudelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 ty dvířka se ti fagt povedly já bych se bal že to rozflákám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 vypadá to hodně pěkně ale mám stejný problém jako Scratiik :D a jinak já sem spokojen s vzhledem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 maš to moc hezky udělane ale tohle provedst svemu psp styd se!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 me se to libi ale svemu pspečku milačkovi bych to neudelal presne tak moje psp milacek muj malinkej klaaasnej.. dava na nej pozor! kamaradik. vlastne ja mam taky malej tuning:D me se zacal trochu pohybovat kryt na baterku tak jsem to lipnul izolepou. drzi to pekne a vuuubec to neni videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 fakt to vypada dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 pěkný pěkný vždycky jsem si něco takovýho přál ale neměl jsem zatím odvahu xD:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Zdarec lidi, chtěl jsem se zeptat jestli by tohle šlo udělat i u slima s tím vyříznutím. A ještě bych se chtěl zeptat když máš vyřiznutý to kolo v mechanice a vyříznutý ten plast tak jak to tam pak nasadíš?? Uděláš to tak aby to tam přesně sedlo nebo to ještě něčím lepíš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurijatko Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 je to fakt husty ale já bych si na to netroufl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Duben 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 je to fakt husty ale já bych si na to netroufl Tky sem si řikal ale jak vidíš...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa1468623198 Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 de to i na psp slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluebug Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Zdarec lidi, chtěl jsem se zeptat jestli by tohle šlo udělat i u slima s tím vyříznutím. A ještě bych se chtěl zeptat když máš vyřiznutý to kolo v mechanice a vyříznutý ten plast tak jak to tam pak nasadíš?? Uděláš to tak aby to tam přesně sedlo nebo to ještě něčím lepíš??? Mam taky slimko a šlo to.Jen mi věř že nesmíš ztrácet hlavu, trvá to docela dlouho než to vyřízneš.Ještě dnes postnu foto až to trochu doladím :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Už se těším na příští víkend,pokusím se ty dvířka udělat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 jo ja si takove dvířka taky skusím někdy švihnout je to moc hezky a hned zítra si na to seženu matroš....:evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Tak lidičky držim palce v upgradu :lol: pak sem hoďte fotky! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluebug Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Tak tady slibovana fotka, omlouvam se za kvalitu. edit: zmenšená fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 vypada to hafo dobre asi taky zkusim nakej tuning psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Tak tady slibovana fotka, omlouvam se za kvalitu.edit: zmenšená fotka Pěkný, pěkný....možná bys moch zkusit vyříznout nějakej tvar a ne jen kolečko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluebug Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Njn ale to bych musel rozebrat cele psp a ještě to pak vyřezávat, což bych stejně nejspíš posral :D, to radši zapařim nějakou hru.A co že ty tak radíš když tam máš sám kolečko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Njn ale to bych musel rozebrat cele psp a ještě to pak vyřezávat, což bych stejně nejspíš posral :D, to radši zapařim nějakou hru.A co že ty tak radíš když tam máš sám kolečko :) Právě proto, že tam mam to kolečko :D. Lituju toho, že jsem nevyříznul něco lepšího, když jsem v tom byl. Teď už se mi do toho znova nechce :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TongueOFflame Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Hele a nemas nejako lepsi radu nez to vyrezavat vysouvacim nozikem predpookladam ze je to ten na koberce :) ja to zkousim na svym slimku no a docela stim bojuju proste to nejde a stve me to diky za rady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 KREK:nemohl bys sem prosím dat ten navod na to UMD kolecku na youtube potřeboval bych to videt nez se do toho pustím diky moc :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 KREK:nemohl bys sem prosím dat ten navod na to UMD kolecku na youtube potřeboval bych to videt nez se do toho pustím diky moc :evil: Už tu jednou tento odkaz padl... http://www.youtube.com/watch?v=nLLfu9WkBFU&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Wow pěkné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.