Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

odzkouseny vsechny konzole za mesic........

sandreass

Recommended Posts

takze vlastnite-li PS 3,WII,XBOX 360 a PSP nebo se chystate jej koupit a potrebuje te rdau ci nezavaznou odpoved proc prave tato konzole tak se neostychejte a napiste..za posledni mesic jsem vyzkousel vsechny tyto konzole a muzu rici toto..

PSP...klasika do kapsy kdy po flashnuti je vesmes vse zdarma....investice cca 3000kc..bohuzel hry jsou kratke ale pro nenarocne hrace je to dostacujici..(zabava ve vice lidech)... 8/10

WII...konzole ktera zatim nema konkurenci v hrani pro vice hracu.pobavite se u toho dostatecne.(a zapotite).investice cca 7000kc s chipem.hry jsou k stahnuti na internetu.grafika klasicka jak na PS 2...vyhoda wii je multiplayer.pro jednoho hryce je wii nezazivna...7.5/10

XBOX360....mile me prekvapila tato konzole..skvela grafika cena prijatelna(6000kc s flashem) prislusenstvi dostacujici a her plna vybava...pokud mate flash jsou hry ke stazeni.pokud ne hry jdou od zari cenove dolu...mate vice platforem teto konzole staci si vybrat jak jste narocni pri koupi....sice jsou problemove (premium) ale na kvalite to neubira....trochu hlucne a prozatim neodbourana mechanika LITE ON.(casem pujde flash) on-line hrani zpoplatnene(cca 70 kc na mesic) 8.5/10

PS 3...toto je konzole ktera je proste pro me osobne nej.porizovaci cena ps3....8500..ma vse co potrebuji(jen ne jeste spravny downgrade) hry jsou cenove prijatelne...grafika perfektni(hdmi kabel) je tichy.on-line hrani zdarma.pristup na internet a jeste vice.jelikoz jsem verny PS tak prozatim si jej budu nechavat na stalo.pokud si nekdo muze dovolit koupit prozatom nejdrahzi konzoli tak sii muze dovolit take hry, ktere uz neco stoji.hold vyber je na vas...9/10

preji prijemne chvile stravene s PSP WII XBOX360 a PS 3.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice se trochu obavam "console wars" (v takovem pripade ihned LOCK), ale myslim, ze jsi to vystihl pomerne presne, takze to tu necham. Na zminene herni systemy mam zhruba stejny nazor, ackoli PS3 jsem poprve zapnul vcera, takze jsem mozna jeste v pocatecni euforii:-)

Odkaz ke komentáři

Jestli mohu přispět svojí kapkou do mlýna, tak počáteční euforie mě za půl roku neopustila. Mám dokonce možnost srovnávat se zmíněným XBOX 360 a nemají si co vyčítat. Dá se říct že jsem dlouhodobým uživatelem Sony konzolí a jediné co mě mrzí že se za celou dobu nezměnila ergonomii ovladače, ta se mi zdá u XBOX lepší.

Odkaz ke komentáři

Souhlasim, Xko ma ovladac opravdu pro bezne ruce vhodnejsi. Na druhou stranu, Sony se do experimentu pustila a prvni verze ovladace pro PS3 byla prijata dost nevrazive;-) Radeji se rchle vratili ke klasice. Ovsem - mohli zaroven zustat u klasiky (do ktere zrejme jiz nekterym hracum narostly prsty) a pouzit alespon jiny material:-( I v tomhle ohledu vede Xko:-(

Odkaz ke komentáři

právě, ře Sixaxis je až moc lehkej a je to jako hračka..Dualshock je na tom mnohem líp a zdá se mi i lepší provedení než u Sixaxise ...

jinak co se týče hodnocení konzolí..PSP je jen na cesty doma bych na tom asi nehrál .. nebo jen opravdové pecky (kterých je + - 10 ...) ...

Odkaz ke komentáři

nevim sice proc si u PS3 nedal cenu, jako ze ji u ostatnich konzoli mas, ale jinak mas vesmes pravdu.. u me samozrejme vede PS3 a PSP " na cesty" jak tu bylo receno...

to metuj: myslim ze v pripade PS3 ta eurofie bude dost dlouha, kdyz se podivam na seznam her co ma v nejblizsich mesicich prijit:) sry za OT:)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu