modry.neon Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 zdravim, koupil jsem psp pres net. Zapomeli mi poslat baterku a jak baterka konecne prisla tak jsem zjistil ze mam na displayi totok. da se s tim neco delat nebo co s tim? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Tak tohle jsem ještě nikdy neviděl. Zkus jim napsat a požádat o reklamaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 tj divny,zkus reklamaci ... zkousel si vypnout a zapnout a takovy ,,,? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 white Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Reklamace na 97% zabere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Září 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 reklamace by zabrala kdyby byla. Respektive je ale mam to z amazonu a posilat to zase zpet :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 WOW, tak to jsem take jeste nevidel, vypada to na HW chybu, nerekl bych, ze je vadny displej. Diagnostika bude pomerne tezka, muze to byt prakticky jakakoliv soucastka, jakykoliv mikrochip. Pokud vim, na Amazonu se prodavaji nove veci - ke kazdemu novemu PSP ma byt pribalena baterie, pokud tam nebyla, tak nezapomneli, ale baleni uz bylo rozbaleno a je to nejspise nejaky vadny zmetek. .. byt tebou, tak se s nekym zde v CR zkusim dohodnout na reklamaci tveho PSP na jeho zarucak (resp. uctenku), na uctence nikde neni seriove cislo, ani nic podobneho. V Sony imho nebudou resit, ze ma US region a vyreklamuji to (za ty tahanice jim to nestoji) - tak kdyby ti to vyslo, tak by jsi dal nejakou tu korunu, tomu clovickovi, co ti poskytl zarucak (jeho to nic stat nebude, jen cas) a mas to vyresene.. .. oprava muze byt draha, muze to byt displej, ale i neco na zakladovce (takze nova zakladka) BTW, jakto, ze ikonka baterie v pravem hornim rohu je tak svetla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 nejspíš vadné připojení displeje k desce..takový proužek s kontakty ... An_ i na amazonu je bazarové zboží, funguje to tam trošku jako na ebay ;) .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Září 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Tak to jste me moc nepotesili. psal jsem jim ze to chci vratit tak jsem zvedavy co odepisou. Jenom jsem spis myslel jestli by nebyla jednoducha oprava. BTW nemate nekdo zarucak ze by jsme to kdyztak za uplatek nejak udelali? diky jinak tu baterka jsem se ted dival a je normal jak ma byt. nechapu proc je takova svetla na tom obrazku. jinak kdyz psp vypinam tak cely ten pruh problikne bile, kdyby to treba pomohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 psp jsi asi zrovna nabijel co? Indikator stavu baterie pri tom blika, takze jestli byl pouzitej dlouhej expozicni cas, mohlo to zpusobit takhle "svetlou" baterku ;) jinak si myslim ze to nebude zavada displeje, ale prave ty zakladovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 tekk, ma pravdu, pokud je tedy bazarove a je tam uz porusena plomba, muzes ho rozdelat a podivat se, jestli treba jen neni hnuty konektor displeje - je to jednoduche ho odpojit a pripojit.. Pokud ale plomba porusena neni, nechal bych to radeji byt, jinak si to pak budes uz muset resit pouze na vl. triko, zadne vraceni, ani reklamace uz by ti nepomohla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 mi se to stalo u fatka a bylo to tim ze bylspatne pripojeny kontakt od displaye na zakladovku proste uvolnit znova pripevnit zapnout a melo by to byt ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Září 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 mazik: Pocitam ze budu muset rozebrat PSP ze? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 jj na 100% ale je plno navodu jak rozebrat psp a neni to nic sloziteho (asi jako u vseho) horsi je o slozit ale i to se da a mas bonus ze ho nemusis rozebirat komplet ale staci vrch a display Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
modry.neon
zdravim, koupil jsem psp pres net. Zapomeli mi poslat baterku a jak baterka konecne prisla tak jsem zjistil ze mam na displayi totok. da se s tim neco delat nebo co s tim? diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts