Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

co s tim je?


modry.neon

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

WOW, tak to jsem take jeste nevidel, vypada to na HW chybu, nerekl bych, ze je vadny displej. Diagnostika bude pomerne tezka, muze to byt prakticky jakakoliv soucastka, jakykoliv mikrochip. Pokud vim, na Amazonu se prodavaji nove veci - ke kazdemu novemu PSP ma byt pribalena baterie, pokud tam nebyla, tak nezapomneli, ale baleni uz bylo rozbaleno a je to nejspise nejaky vadny zmetek.

.. byt tebou, tak se s nekym zde v CR zkusim dohodnout na reklamaci tveho PSP na jeho zarucak (resp. uctenku), na uctence nikde neni seriove cislo, ani nic podobneho. V Sony imho nebudou resit, ze ma US region a vyreklamuji to (za ty tahanice jim to nestoji) - tak kdyby ti to vyslo, tak by jsi dal nejakou tu korunu, tomu clovickovi, co ti poskytl zarucak (jeho to nic stat nebude, jen cas) a mas to vyresene..

.. oprava muze byt draha, muze to byt displej, ale i neco na zakladovce (takze nova zakladka)

BTW, jakto, ze ikonka baterie v pravem hornim rohu je tak svetla?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak to jste me moc nepotesili. psal jsem jim ze to chci vratit tak jsem zvedavy co odepisou. Jenom jsem spis myslel jestli by nebyla jednoducha oprava.

BTW nemate nekdo zarucak ze by jsme to kdyztak za uplatek nejak udelali? diky

jinak tu baterka jsem se ted dival a je normal jak ma byt. nechapu proc je takova svetla na tom obrazku.

jinak kdyz psp vypinam tak cely ten pruh problikne bile, kdyby to treba pomohlo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

tekk, ma pravdu, pokud je tedy bazarove a je tam uz porusena plomba, muzes ho rozdelat a podivat se, jestli treba jen neni hnuty konektor displeje - je to jednoduche ho odpojit a pripojit.. Pokud ale plomba porusena neni, nechal bych to radeji byt, jinak si to pak budes uz muset resit pouze na vl. triko, zadne vraceni, ani reklamace uz by ti nepomohla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu