Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

iPhone FAQ - Jailbreak | IPA hry | aplikácie | odkazy

Recommended Posts

• Odpovědi 1.3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

eh...sem trochu natvrdlej asi ae jako co 'zkus jinej pc'... mam nainstalovat proste iTunes tam a zkusit ho tam zapojit ? jako XPcka proste hlasaj, ze tam jako sice neco je, ae ze nevedej CO to je... ae du to zkusit no, za to nic nedam........ jo a este jedna vec, kdyz zkousim ten DFU mod a mam to pripojeny k pc, tak mi to pípá jako kdyz vyndavas a zandavas usbcko...takze jako to dela kdyz delas jb...

Odesláno

Měl bych otázku ohledně iTunes, když si vytvořím v iPhonu playlist, tak ho můžu editovat, jakmile se ale připojím k počítači a iTunes, tak potom co se odpojím tak už editace přes iPhone možná není pouze přes počítač v iTunes, mám JB a češtinu a bojím se, že je to tím. Má někdo stejný problém, nebo jak bych to mohl řešit?

Odesláno
me se to taky stalo pri JB...drz proste dlouho oba dva cudliky, home a power...pak pust power a zas to ldouho drz a mej to pritom pripojeny do pocitace a zapli itunes...dokud ti itunes nehodi nakou hlasku...jako ze je pripojenej nerozpoznatelnej ipod a ze musis dat restore...a pak akorat restore a voala:-D

mno tak uz mi to ty iTunes videj ae hlasi mi to chybovou hlasku no...fakt nvm co s tim...

rika to: Software for this iPod is not currently available. Make sure you have the latest version of iTunes and try again.

a nejnovejsi verzi itunes mam...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu