au! Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 ^^ DFU mod........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aGr Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 kdyz rikam ze vubec nereaguje tak tim myslim ze vubec nereaguje...DFU mod nejde, nic nejde, akorat teda XPcka poznaj ze tam neco je pripojenyho kdyz to pripojim ae rikaj ze to zarizeni nemuzou rozpoznat, to je vse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 tak kdyz to rozpoznaj, tak by to melo jit ne ? zkus jinej pc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aGr Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 eh...sem trochu natvrdlej asi ae jako co 'zkus jinej pc'... mam nainstalovat proste iTunes tam a zkusit ho tam zapojit ? jako XPcka proste hlasaj, ze tam jako sice neco je, ae ze nevedej CO to je... ae du to zkusit no, za to nic nedam........ jo a este jedna vec, kdyz zkousim ten DFU mod a mam to pripojeny k pc, tak mi to pípá jako kdyz vyndavas a zandavas usbcko...takze jako to dela kdyz delas jb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filiiipek Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 me se to taky stalo pri JB...drz proste dlouho oba dva cudliky, home a power...pak pust power a zas to ldouho drz a mej to pritom pripojeny do pocitace a zapli itunes...dokud ti itunes nehodi nakou hlasku...jako ze je pripojenej nerozpoznatelnej ipod a ze musis dat restore...a pak akorat restore a voala:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aGr Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 jak dlouho si to asi drzel ? ptze ja to drzel docela dlouho a stejne nic proste...uz fakt nvm co s tim a docela me to se*e... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifo752 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 vie niekto nejaku aplikaciu...stiahol by som si text do wordu alebo do readru a aby somsi ten text mohol pozerat v iphone...je take daco?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 já na to pouzivam takovej trik (:lol:) : poslu si to na email ..tam to pak otevru - vyfotim screenshotem (home + lock) a pak to mas v obrazcich.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 vie niekto nejaku aplikaciu...stiahol by som si text do wordu alebo do readru a aby somsi ten text mohol pozerat v iphone...je take daco?: http://ipa.smajl.eu/clanek/istorage/ http://ipa.smajl.eu/clanek/pdf-reader-pro/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifo752 Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 v skole mame wifi...ked vam da zastupca heslo tak mozte v klidku surfovat ale s tym neni problem...problem je s tym ze ja mam iphone a tu wifi siet mi vobec nechce nikde po skole najst...ako to je mozne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Je mozna na 13. kanalu, ktery nektera zarizeni nechytaji, anebo pouziva nejakou jinou technologii, nez b/g. Nebo ma skryte SSID (ale to by se snad take mela zobrazit). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Měl bych otázku ohledně iTunes, když si vytvořím v iPhonu playlist, tak ho můžu editovat, jakmile se ale připojím k počítači a iTunes, tak potom co se odpojím tak už editace přes iPhone možná není pouze přes počítač v iTunes, mám JB a češtinu a bojím se, že je to tím. Má někdo stejný problém, nebo jak bych to mohl řešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomazy360 Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 super navod! diky myschoo :thumbup: :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aGr Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 me se to taky stalo pri JB...drz proste dlouho oba dva cudliky, home a power...pak pust power a zas to ldouho drz a mej to pritom pripojeny do pocitace a zapli itunes...dokud ti itunes nehodi nakou hlasku...jako ze je pripojenej nerozpoznatelnej ipod a ze musis dat restore...a pak akorat restore a voala:-D mno tak uz mi to ty iTunes videj ae hlasi mi to chybovou hlasku no...fakt nvm co s tim... rika to: Software for this iPod is not currently available. Make sure you have the latest version of iTunes and try again. a nejnovejsi verzi itunes mam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HighBinder Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Mám takovej problém mam iPhone 3G a když chci nainstalovat ten FW kterej je potreba k JB tak mi to vzdycky dela restore iPhonu a pak to hodi chybu mám tam tedka 2.2.1 a potrebuju tam dostat ten 2.1 co s tím ? Pak když dam normálně restore a nedržim shift a ono to veme ten z applu tak to jde nainstalovat nechapu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PajaJ Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 mam problem dal jsem si do iphonu nejakou hudbu v iphonu mam jedno album 2x v jednom jsou 3 pisnicky a v druhem 15 ale v iTunes to mam jako jedno album nevite jak to mam sjednotit? EDIT:tak jsem to vyresil v iTunes jsem kliknul na to album dal get info a do album jsem napsal jmeno alba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 ztraci se Jailbreaknutim zaruka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Dle Apple ano, ale jeste neznam nikoho, komu by po JB nevyreklamovali iPod/iPhone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifo752 Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 daval som na iphone 3g jailbreak 2.2.1...vsetko v poriadku ale ked si tam chcem dat nejaku aplikaciu cez cydiu napr. installous tak ho nainstalujem ale nezobrazi sa mi v menu ikonka. Takisto aj aplikacie ktore stiahnem z appulo.us a chcem ich tam dat cez itunes-tiez ich nezobrazuje v menu...neviete v com je problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Zkus restart. + nainstaluj si alespon jednu (free) app z AppStore, pripadne pres BossPrefs vypni Apple Killswitch - nebo jak se tomu nadava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifo752 Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Zkus restart. + nainstaluj si alespon jednu (free) app z AppStore, pripadne pres BossPrefs vypni Apple Killswitch - nebo jak se tomu nadava. okej skusim to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Nevite jak je na tom JB na 3.0 final ? docela bych uz rad jb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 nevim jestli na final, ale na tu beta verzi 3.0 co se dostala na net, tak nějaký JB je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Jailbreak bude, ale az apple vydá 3.0 oficiálně. Aspon tohle jsem čet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 jo, ta beta co byla pro vyvojare uz ma jailbreak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.