MIRKOOOO Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Už nejde to geniusblog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 jezisi tak googluj... do 5 minut je vzdy to heslo roznesene po celom internete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro317 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 skus: haklabs uz je ine :( HESLO: rebuild Stranka s heslami: http://www.zlwo.com/internet/appulous-troll-bridge-question-answers/ Otazka: When Appulous was tiny, it ran on a VPS provided by _________________.com. (Rhymes with SnapsBoasting) Bapshosting Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Tak jsem chtěl vypnout EDGE co tu mám... Stáhnul jsem si SBSettings, EDGE offnul, ale to zku*vený Ečko tam nahoře vlevo stále je! xD Tak jsem to progooglil a to prý jen signalizuje že EDGE je dostupnej, ne že jsu připojen... (Zvlášť když jsem EDGE vypnul přes ty SBS)... Je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 myslim ze jo, zkus zapnout safari, a podle toho, jestli ti to napise no internet connection nebo ne poznas, jestli je to opravdu vyply. je to simple ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Tak jsem chtěl vypnout EDGE co tu mám... Stáhnul jsem si SBSettings, EDGE offnul, ale to zku*vený Ečko tam nahoře vlevo stále je! xD Tak jsem to progooglil a to prý jen signalizuje že EDGE je dostupnej, ne že jsu připojen... (Zvlášť když jsem EDGE vypnul přes ty SBS)... Je to pravda? Jo, znamená to, že si prostě v místě, kde máš dostupný internet., Vlastně tam kde ti to ukazuje, tam má zrovna tvůj operátor pokrytí (internetu) Já se cci zeptat, jak si navolím místo T-Mobile třeba jméno, nebo abych ti tam napsal třeba ATT, co si mám z cydie stáhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 michi:stahni si make it mine, snad to je v cydii uz defaultne, kdyztak dej na youtube hledat make it mine cydia source, a pridej si ten source, kterej tam bude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 čau mam dotaz mam jb na svim iphone 3g 2.2.1. a jak ji mužu navišit na verzi 3.1.2. de to nějak přes cydii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Uděláš update přes iTunes na 3.1.2 a pak uděláš jailbreak přes blackra1n. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 a jinak to nejde jen abych updatnul na vyšši heklou verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 24, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Stáhneš FW 3.1.2 (http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/) v iTunes zmačkneš Restore a držíš shift + JB přes blackra1n Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 čau nevite někdo když nemate doma wi-fi tak jestli de s iphonem se nějak připojit na net přes usbe k pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 jo napr pres Diskaid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 jo napr pres Diskaid Odkdy se da jit pres DiskAid na net?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 mam problem s cydii nejde mi stahovat žadne baličky nejde přidat cydia.heckulo.us piše mi to tohle Error Database Encountered no Package Header poradte někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Odkdy se da jit pres DiskAid na net?? samozrejme ze to nejde cobca: heckulo.us neexistuje, skontroluj si adresu repa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R@d@R Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Chtěl jsem se zeptat jestli by návod na update na fw 3.1.2 jak je tady na iPhone 3g fungoval i na iPod touch 2generace nebo jestli tu je návod přímo na iPod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Nevíte někdo jaký je ted heslo na appulo.us ??? At hledam jak hledam nikde nic nemužu najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Nevíte někdo jaký je ted heslo na appulo.us ??? At hledam jak hledam nikde nic nemužu najít. cavern ............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Koukni sem: http://www.zlwo.com/internet/appulous-troll-bridge-question-answers/ v komentech vzdy vidis to nejnovejsi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Cuss mám problém.včera jsem si hacknul iPhone přes blackra1n a vše fachalo ale dneska když jsem chtěl jit na cydia tak to zapnu a mne tovrati zase na tu plochu.pomoc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dahakere Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Mám problém vše dělám podle návodu (stáhnu blackra1n.exe,připojím Iphone zmáčknu make it ra1n) ale potom se mě neukáže fotka rovnou mě to napíše tu tabulku že vše proběhlo že je to nejjednodušší jailbreak atp. v blackra1nu zůstane napsané done, wait for reboot a iphone zůstane na černé obrazovce a potom musím restorovat iphone na itunes.Nevíte čím by to mohlo být popř. jiný jednoduchý jailbreak ? (mám iPhone 3G dneska updatnuté na 3.1.2) EDIT: 3. pokus a pořád to stejné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 po JB mi v cydii nejde nalezt source cydia.hackulo.us nevite co s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 po JB mi v cydii nejde nalezt source cydia.hackulo.us nevite co s tim?? Měl jsem uplně stejnej problém a bylo to výpadkem na hackulo ;) Takže čekej dokud to nedaj dohromady. http://hackulo.us/ "Server je dočasně nedostupný. Zkuste to prosím znovu za chvíli." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 musíš tam zadať celú adresu .. http://cydia.hackulo.us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.