Srig Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Díky, kamarád mi teď říkal že ale se mi může ipod nějak zablokovat. Nebo teda aspoň dříve to tak bylo. Je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Jak zablokovat? A ikdybys to bricknul, tak je tu porad DFU mod.. Takze se niceho neboj. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Takže, jen samé výhody? Tem jb přinejhoršim jde vrátit že jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Nevyhodu vidim jen tu, ze by developerum chybely penize, kdybys vse piratil. :-D Ano, jde vratit JB.. Takze pri reklamaci nic nepoznaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gagaman Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 mám dotaz: když mám firmware JB 3.1.3 tak abych mohl hrat hry staženy z netu budu muset udělat:1. Spustite Cydiu na už jailbreaknutom mobile. 2. Dole zvolte Manage > Sources > Edit > Add 3. Pridajte: Code: http://cydia.hackulo.us 4. Nainštalujte "AppSync for OS 3.1" Jestli už je naka jina možnost hlavně bez wifi tak pls napište Všem předem dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Ten AppSync si muzes nainstalovat jako .deb balicek.. ale to by jsi nejdrive musel mit ssh nebo terminal.. To doma nemas WiFi? Nebo nekde v okoli? :D Nerikej, ze bydlis v pralese.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 appsync31-1.0.1.deb sourcegui.deb Gagaman, stahni si tyhle dva .deb soubory a nainstaluj si je pres tenhle navod. Ale bez WiFi se stejne neobejdes, protoze alespon terminal si stahnout budes muset stahnout.. EDIT: Tak me jeste napadlo, kdyz nakopirujes soubor installd do /usr/libexec/ a udelas respringing, tak by to taky melo jet. Do tehle slozek se dostanes napr. pres T-Pot. - tohle by bylo bez WiFi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gagaman Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 moc dik a ještě nikde nemůžu najít /usr/libexec/ a ja udělám respring? moc dik EDIT: a ještě když chci dat ten soubor installd do jakekoliv slozky v ipodu tak mi TC vyhodi chybz ze mam odstranit ochranu proti zapis EDIT2: respring už vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 S tou chybou, ze mas odstranit ochranu proti zapisu opravdu nevim, protoze mne to tam nikdy nevyhodilo. A to delam restore skoro jednou za dva mesice. :-D Takze muzes zkusit alternativy k T-Potu - DiskAid nebo iFunBox. Jinak tu slozku bys mel najit tak, ze kliknes na T-Pot v Mista v siti, nasledovne na usr a potom libexec. Ikdyz ted na to koukam, budes to muset kopirovat jinak, nez je to v deb souboru. Takze /var/stash/Libexec.xxxx/. Btw, ten soubor co tam budes mit, si radsi nejdrive zalohuj, az pak ho maz a kopiruj do iPhonu novej. Posrat by se to nemelo, ale muze se stat cokoliv. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gagaman Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 ja vím že to asi vypadá že to neumim najit ale já tam tu složku fakt nemám. a mám JB přes spirit. a restore mi smaže všechny soubory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Ano, smaze. Btw, jen pro zajimavost. Ukazuje ti to tyhle slozky na zacatku? (priblizne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gagaman Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 v TC dam T-POT potom složku private a potom var, ale dál už mám jen cache, mobile a root EDIT: obrázek se předtim nenačetl. jj jsou tam skoro stejny složky ja tam mam treba navic složku private, publicstaging Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Musis tam mit i ty dalsi, takhle: :D A problem je, ze ani vytvorit to nemuzes. Protoze ty slozky ve stash maji za nazvem specialni kod, ktery se po restoru zmeni. Jinak je teda problem, ze bys zasel napr. do KFC a tam si to stahl? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gagaman Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 bud tak a nebo když udělám znovu JB nebo restore mysliš že tam ty složky budou? A ještě jednou dik EDIT:zůstane mi JB po restore? EDIT2:kde jsi nabral tolik složek?:wohow: EDIT3:zitra du do KFC. Restore nejde ani v DFU (chyba 3001). Napíšu jak sem dopad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 JB ti nezustane, ale to je otazka 2 minut. ;-) Slozky tam byly vsechny uz od zacatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gagaman Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 yeees KFC forever!!! už to jede dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Jde to i na Ipod 3g.? 32GB? Thx:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Ano, ale pouzij Spirit. Abys nemel Tethered JB. http://console-forum.net/showthread.php?t=92325 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabbit Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Ahoj, chtěl bych se zeptat jak mám dostat na iPhone 3G iOS4 zpět FW 3.1.3, díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Choď na felixbruns.de , stiahni FW aký chceš .. Potom choď na oldapps.com , tam stiahni iTunes 8 .. Daj SHIFT+RESTORE , vyber stiahnutý FW a je to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabbit Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Starší iTunes mi nejde spustit kvuli nové verzi. Když ale spustím restore přes nejnovější iTunes tak se mi vyskytne nějakej error 1015... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Napis na icq 566-747-489 reknu ti presne jak na to nedavno jsem to delal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Jakže ti nejde spustiť kvôli novšej verzii ? Veď ju odinštaluj a knižnicu z My Documents zmaž ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Lidi helP! Delal jsem JB jeste davno a ted mi nefunguje cydia. Chci dat restore ale pise mi to ze budu mit novou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Tu si stiahni FW co potrebujes (4.0 alebo 4.0.1), v iTunes daj Shift+Restore a vyber ten co si stiahol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.