Hnza Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 cau vsichni chtel bych se zeptat jestlibyste diporucili iPhone porad vaham snazil jsem se o nem zjistit co nejvic informaci ale chtelbych jeste slyset nazory primo od jeho uzivatelu dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Lukan: Diky moc pomohlo to ;) Uz nic nepada a spousti jak ma :) Hnza: No co by si chtel slyset od uzivatelu iPhona...Proste vse super ja si na nic nestezuju...Uz je tisice ruznych her a programu...Displej me porad prekvapuje vic a vic...Prehravac dokonale... Design dokonaly....Kupuj!!! Psano bez problemu z iPhonka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hnza Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 dragunov: dik tak do nej asi pudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 hnza : pokud te zaujal, tak neni co resit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hnza Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 dave: iPhone me zaujal ale porad vaham kvuli jeho nedostatkum napr. fotak,bluetooth....ale nadruhou stranu umi spoustu jinych zaimavych veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Je to uplne super vec. Neni nic lepsie ako dojst domov, nemuset pustat PC, iba si pozret nove maily, nove udalosti na facebooku, novinky na zive, sectore, myegu, console-fore,.... Proste je to perfektna vec. Stale nove a nove aplikacie a stale nove moznosti. Moj iPod Touch ma stale prekvapuje :) A uz sa tesim na fw 2.2 :P Rozmyslam, ze ked vyjde fw 2.2 tak updatnem rovno na ofic kedze cydiu som uz dost dlho neotvoril a z 99% mi stacia free aplikacie z appstore (mimochodom super vec ten appsotre :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Nemáte někdo problém s originálními sluchátky ke 3G verzi? Já zaboha nemůžu najít polohu, ve které by hrála:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Nemáte někdo problém s originálními sluchátky ke 3G verzi? Já zaboha nemůžu najít polohu, ve které by hrála:-( Tak me hrala normalne ... Jaky mas presne problem,nebude treba spatny kontakt ? Zkousel si jine ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Tak me hrala normalne ...Jaky mas presne problem,nebude treba spatny kontakt ? Zkousel si jine ? Mozna bude spatny kontakt ve zdirce. Kdyz s nimi zkusim pootocit, tak chvili hraji, ale jen trochu pohnu prehravacem, tak se hned odpoji a hraje zas reproduktor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Me jdou uplne normalne, bratrovi taky, to bude jenom u tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breny Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Caute, konecne som si jailbreakol moj ipod touch a chcem si nainstalovat nejake hry... Stale neviem najst ten Installous + AppShare cez vyhladavat v cydia to neviem proste najst. Alebo ak si chcem nainstalovat stiahnutu aplikaciu napr. iBeer alebo aj hociktoru inu tak mi v iTunes vypise, ze aplikacia sa neda nainstalovat pretoze sa neda overit... Prosim o pomoc dakujem.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrix Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 zdravím Iphone má zatím jen chvíli, používám ho ve škole na zápisky z hodin, bohužel nevím jak skopírovat dokumenty z IP do windowsů. Pomůže mi někdo prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 breny: Installous a Cydia sa nenachadza v zakladnych repozitaroch... musis si tam pridat repozitar co je v odkaze marrix: a tie zapisky robis v akej aplikacii? metuj: tiez nemam problem zo sluchatkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 breny : musis si dat new source > cydia.hackulo.us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breny Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Diki chalani uz mi to slape, len je tu dalsi problem. Ak si uz stiahnem nejaku hru napr. cez rapid a potom ju cez installous chcem nainstalovat tak sa nainstaluje, ale ikonu na spustenie nemam viete poradit na co som zabudol? Dakujem velmi pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Diki chalani uz mi to slape, len je tu dalsi problem. Ak si uz stiahnem nejaku hru napr. cez rapid a potom ju cez installous chcem nainstalovat tak sa nainstaluje, ale ikonu na spustenie nemam viete poradit na co som zabudol? Dakujem velmi pekne Uz se to tu resilo podivej se o par postu nahoru. Rekl bych ze nemas stazenou aspon jednu free aplikaci z appstoru ... EDIT: To mas pravdu nemam, pretoze sa prave pokusam o registraciu a pri vybere platenia tam nemam v moznostiach na zaskrtnutie "none" ako som tu uz cital tak aj to bol problem... Tak neviem sa registrovat a tym padom nemozem stiahnut nic co je tam free. Prosimte podivej se poradne a par postu dopredu i tohle se tu resilo. V PC spust iTunes vyber si jednu free aplikaci napr. AIM a na ni udelej registraci a uvidis ze tam budes mit na vyber NONE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breny Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Uz se to tu resilo podivej se o par postu nahoru.Rekl bych ze nemas stazenou aspon jednu free aplikaci z appstoru ... To mas pravdu nemam, pretoze sa prave pokusam o registraciu a pri vybere platenia tam nemam v moznostiach na zaskrtnutie "none" ako som tu uz cital tak aj to bol problem... Tak neviem sa registrovat a tym padom nemozem stiahnut nic co je tam free. Uz se to tu resilo podivej se o par postu nahoru.Rekl bych ze nemas stazenou aspon jednu free aplikaci z appstoru ... EDIT: Prosimte podivej se poradne a par postu dopredu i tohle se tu resilo. V PC spust iTunes vyber si jednu free aplikaci napr. AIM a na ni udelej registraci a uvidis ze tam budes mit na vyber NONE Mal si pravdu objavilo sa mi to tam, len stale to pyta cislo karty nechapem preco ked mam zaskrtnute none a vyplnenu adresu vsetko ako ma byt a nepusti ma to dalej. Skusim to zajtra. Dakujem Ti za pomoc Lukan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 No takze ja uz moj ipod touch upgradujem na 2.2 :) za chvilu prinesiem novinky :D Upozornujem uzivatelov s jailbreaknutymi iPhonmi 3G - zatial neupgradujte !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breny Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Je mozne, ze mi tie hry neslapu preto, ze mam firm 2.1 a nie 2.0? Ako som sa pri niektorych docital tak podporuju len 2.0. Dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Je mozne, ze mi tie hry neslapu preto, ze mam firm 2.1 a nie 2.0? Ako som sa pri niektorych docital tak podporuju len 2.0. Dik za odpoved Pokud mas fw 2.1 tak ti museji hry chodit. Koukam ze ti asi hry jeste nefunguji,udelal si ty kroky po Jailbreaku ? EDIT: A co ta registrace na appstoru uz se ti povedla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breny Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Pokud mas fw 2.1 tak ti museji hry chodit.Koukam ze ti asi hry jeste nefunguji,udelal si ty kroky po Jailbreaku ? EDIT: A co ta registrace na appstoru uz se ti povedla ? Urobil som vsetko podla vsetkych mnoznich navodov. Jedine co mi chyba je account na iTunes nechce mi to proste slapat a zrejme aj tam bude problem. Hru si cez installous nainstalujem, ale ikona sa nezobrazi. A aj ked sa mi nejakou nahodou zobrazila, tak mi vypise, ze "aplikacia sa neda otvorit" a to je cele. Uz som s tym zabil 3 dni a som dost zufaly. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 zeke : tak co ? :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Prosim potreboval bych pomoct s uctem na itunes. Vsechno je ok az na cast s kartama, i kdyz dam none a potvdrim tak mi to porad hlasi: You did not complete the entire form. Please enter your payment card number. the payment card expiration date you entered has already passed. Please enter valid expiration date. Vite nekdo co s tim prosim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breny Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Prosim potreboval bych pomoct s uctem na itunes. Vsechno je ok az na cast s kartama, i kdyz dam none a potvdrim tak mi to porad hlasi: You did not complete the entire form. Please enter your payment card number. the payment card expiration date you entered has already passed. Please enter valid expiration date. Vite nekdo co s tim prosim?? Presne toto iste je aj moj problem a neviem ako dalej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Obidvaja skuste napisat nekde pri registracii (neviem kde nepozeral som to) ten expiration date (doba vyprsania kreditnej karty) jedno na kedy napr na rok 2012 :P. O fw 2.2 - je sviznejsi, rychlejsi, mozete vypnut autocorrection, safari ma iny url bar ( o moc spatnejsi) , z itunes mozete stahovat video aj audio podcasty, ked zmazete neco co ste mali nainstalovane tak sa vas to opyta na hodnotenie, ale co ma fakt NASRALO. Tak STREET VIEW NENI NA IPODE TOUCH !!! :-x :-x neni na to zadne HW obmedzenie len blby marketing applu.... viacej napisem na iphoneweb aj s obrazkami atd... asi zajtra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.