Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

JAk přemluvit rodiče ?

player99

Recommended Posts

Co se smířit s tím že ho prostě nedostaneš ? Myslím jako teď. Víš ono ne všichni můžou mít vše co chtějí a na co si pomyslí. Až budeš jednou vydělávat své peníze a tvoje děti po tobě budou chtít PS6 uvidíš jaké to pro rodiče bylo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se smířit s tím že ho prostě nedostaneš ? Myslím jako teď. Víš ono ne všichni můžou mít vše co chtějí a na co si pomyslí. Až budeš jednou vydělávat své peníze a tvoje děti po tobě budou chtít PS6 uvidíš jaké to pro rodiče bylo.

jedine slovo - 12 let (nic proti tobe ale vim jak jsem se choval bratr :D)

Jak uz mnozi rikali, proste trucuj, trucuj a trucuj. Porad pripominej ze ho chces a klidne slib hory doly :)

Odkaz ke komentáři

já měl to samí taky jsem měl skoro na ps3 ale pak jsem si řekl že si koupim xbox360 je to levnější zatim stejně vypadající hry tayk jsem je musel překecávat ale pka jsem si to prostě koupil řekl že přijde dobírka za 4000 a onni řekli OK já to vzal dal jim money a jsem happy

Odkaz ke komentáři

Pytal si sa ich preco ti to nepovolia? Ak nemaju argumenty(poriadne, nie take ako ze je to na prd, hry su pre malych atd....)je to tvoja sanca...u otca by si mohol uspiet s bluray, a na matku sa vys*(alebo jej povedz "Kdo si hraje , nezlobi" alias lepsie ako chlastat vonku s pseudokamaratmi...popripade pridaj drogy :cheesygrin:) Ja som mal problemy s psp(ale kupoval za vlastne:))ale nakoniec sa to vyriesilo a teraz ho pouzivam aj napr na ukazovanie rodinych fotiek navstevam a tak...cize ho ako keby pouzivaju aj rodicia :D A myslim si ze 12 rokov je na kupu ps3 idealny vek....ja mam 16 a rad by som si to kupil, avsak za 2 roky idem na vysku a tak mi bude na nic(a radsej si setrim na uber notes :P )...radsej si to kup teraz, hrajkaj sa a ked budes velky, budes sa ucit do skoly, aby si sa dostal na nejaku dobru univerizu a mohol svojim detom kupit PS6 uz po mesiaci prosikania :D Inak prispevok by si mohol ziskat prave cez bluray...jednoducho ak mate nejaky stary shit dvdprehravac...pocka pokym sa rozmohne BD a potom povec ze namiesto BD playera kupte PS3, prispejte mi a budeme to mat all in one...(toto mozno skusim ja :P)

P.S.:Samozrejme stari rodicia su dobrym zdrojom penazi, ale ja nemam to srdce brat od nich tie peniaze co mi davaju(beriem len narodeninove :) )...aj vy ostatni by ste sa mohli zamysliet kto tie peniaze potrebuje viac(moji stari rodicia davaju polovicu z ich dochodkov dokopy na plyn a to je len zaciatok...)

Odkaz ke komentáři

Dávám ti za pravdu škoda jen žá já sem hajzl :(

Odkaz ke komentáři

Edit: smazal sem tento post z duvodu , ze si myslite ze ho navadim na trestny cin , byl to vtip :P sryyyy moc jinak skus jit k fotrickovy do prace nebo skus vydelavat pres bux.to a takovydle weby nebo se nauc HTMLL a zacni programovat weby a pak delej lidem na zakazku weby :P

Odkaz ke komentáři

cmajzni rodicum penize , a rekni jim ze je to tvoje kapesny a kup si za to ps3 nebo di kract do kauflandu a prodavej to na ulicy za polovinu :D nebo za 3 a naposledy di prodavat crack ,cocaine,huleni . to je asi posledni varianta ,Nebo skus podplatit rodice ? a nebo jim necym vyhrozuj treba socialkou :D

:D to už celkem přeháníš vždyt je mu 12, takové hajzloviny by mohl udělat jen nějaký rozmazlený fracek co chce ps3 za každou cenu :?

Odkaz ke komentáři

Věř mi, že když budeš den za dnem o tom mlet jak je to nejlepší stroj na hraní a filmy a bluray a hudbu a obrázky a intenet a blahl blah blah blah... a furt o tom mluvil a na pozadí pc si dal ps3 a celý pokojík si vylepil plakáty ps3 tak ho dostaneš. Vydupej si to a naslibuj hory doly jak budeš mít samý jedničky na vysvědčení atd.. v 99,99999% procentech funguje u dětí v tvých letech. a jestli to nezabere tak to 0,0000001% jsou rodiče, které na to prostě nemají, a když na to nemají tak na PS3 prostě nemají a ps3 nedostaneš.

Druhá alternativa je jít žebrat na ulici, nebo poslat sestru šlapat chodník :), a nebo darovat krev.

Třetí a zároveň poslední alternativa je jít prostě někam načerno si vyprosit brigádu a za pár švestek na hodinu si vydělávat.. a za chvíli budeš na to mít ;)

EDIT: Druhá alternativa je pochopitelně žert, tak mě neobviňujte že kazím mládež když už je stejně zkažená!! :D:D:D:D

EDIT2: Jo ještě poslední možnost je až extrémně provokativně neustále pomáhat, uklízet, mýt nádobí a poslouchat rodiče na slovo.

Místo krve můžeš darovat sperma :)) To je myslim lépe placený a nebolí to :P

Odkaz ke komentáři

Chudák malej ... xD nic proti tobě kámo . Také urážky , a už byste dostali do držky !

Ale ná mí rodiče zabírá / zabíralo furt básmění o PS3 třeba , přiklad (rozhovor...

Maminko ..? "Víš co ta PS3 je uplně super maj to skoro všichni umí to spoustu věcí je na to hodně zabavných her jsou na to originalní hry takže žadné problémi s policijí xD , že my ho prosím koupíš budu hodný klouček budu ti pomáhat z domácími pracemi a budu nosit samé jedničky , a vysvědčení bude tuplem samá jednička! ;)"

V tvím věku jsem takhle básnil o PS2 aby my naši a babička koupili na narozky stálo to odhadem dříve kolem 5000Kč s čipákem !

Odkaz ke komentáři

Kdyby mě bylo 12, tak bych se snad ani doma na to neptal - určitě bych nikdy nic takovýho od rodičů nedostal ani kdyby byly vánoce a narozeniny a svátek a nevim co eště v jeden den. HARD WORK - já si na něj vydělal s krumpáčem v ruce. A na stavbě sem potkal taky několik ukrajinců v tvym věku ...

Odkaz ke komentáři

Asi takhle... rodice nechteli o konzolich nikdy ani slyset... nakonec jsem vydelal na PSP...o hoooodne mesicu pozdeji xD jsem si vydelal na Xbox... nikdo o tom nechtel ani slyset... mama se pak zhrozila co to je ta hučící mašina u TV :lol: ale táta nakonec obacas i koupi nakou tu hru aby si taky zahral...:D konzoli sem samozrejme platil já...:dozey: xD xD rada: tolik nespolehej na rodice...;) (i kdyz zase ve tvem veku...)

Odkaz ke komentáři

ty internetovy klikacky obcas ujdou sice jsem na nich nikdy nic nevydel ale znam lidi co si za to kolpily psp takze si predstav ze by slo vydelat i na PS3 ale musel by jsi s tim delat reklamu opravdu vsude ;)

pravda, pokud mas strasne moc uctu, autoclickery a nekolik uctu na jednom referallu, tak se na tom da opravdu treba za ten rok vydelat na PS3 - ale poctivym klikanim s jednim uctem, si sotva vydelas na housku.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu