pruzkaty Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Ahoj, jsem na foru poprve a chci si koupit xbox. Mam jeden vyhlidlej - pouzitej, je jeste pul roku v zaruce. Ale problem je ten, ze ho dotycny pred 8 mesici reklamoval a tady na foru jsem cetl, ze nekomu vymenili na reklamaci neflashnutelnou dvd romku. Otazka zni, jestli uz pred 8 mesici vymenovaly za ty nove DVD romky? Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 nové lite-on mechaniky jsou od března/dubna ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruzkaty Odesláno Září 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 nové lite-on mechaniky jsou od března/dubna ... takze kdyz od tedka odpocitam 8 mesicu jsem nekde na lednu 2008, takze si muzu byt jistej, ze tam nebude ta nefleshnutelna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruzkaty Odesláno Září 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Jeste bych dodal, ze je mechanika 12x rychlostni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 25, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 12x jsou vsechny... A jestli to reklamoval v lednu tak bych rekl ze tam bude na 90% benq , ktera jde bezproblemu flashnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruzkaty Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Muzu jeste jednu otazecku, mechaniku ma xobx LiteOn, ale ten co to prodava mi rikal, ze jeho znamej ty mechaniky meni za samsung a ze mi zustane i zaruka, ze plombu oddela fenem. Je to pravda? Ona neni mechanika vazana na xbox a taky v servise nepoznaji, ze je tam jina? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Je vázaná na desku boxe, nese identický klíč DVD key. Ten se z té mechaniky dá přečíst a přenést do jiné, musí se ale původní mechanika, jenž obsahuje tento klíč zálohovat (schovat) pro pozdější reklamace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruzkaty Odesláno Září 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Jeste jedna otazka nasel jsem tohle http://www.playcentrum.cz/dvd-mechanika-samsung-ms28-xbox-360-491601.htm a pokud bych si koupil novou arcade verzi, fenem oddelal nalepku - plombu a vymenil tulhle mechaniku za puvodni, tak mi zustane zaruka ze? A pujde ta mechanika na kterou davam link flashnout? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts