Silas Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 tak jsem se těšil, jak si zahraju Duka na xboxu, a oni ho daj jen do Ameriky, čii ho nemůžu stáhnout, kvůli lokaci, ve které jsem - myslíte, že to někdy zpřístupněj i nám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 Na zabití, co? Tohle mě štve snad ještě víc že si nemůžu stáhnout Doom :? Ale co, xbox zlevňuje, trh v ČR se zvětší, třeba budeme mít oficiální xbox live kde bude všechno bez omezení, zlevní Microsoft body, Gold účet bude zadara, zlevní chleba a rohlíky, všichni budou veselí a šťastní... :wohow::bash: No, stačilo by mi se dostat k tomu Dukovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 No to mi povidej ja se na to taky tesil.... Jsem uplne nasranej ... jedine udelat fake ucet a stahnout ale to se mi nechce :/, jsem moc linej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Nepujde ti to nai kdyz si vytvoris novej ucet...Ono ti to vzdycky vyhodnoti ze mas ceskou IP adresu...Takze i kdyz si vytvoris novej americkej profil furt ti to bude rikat...huh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Nepujde ti to nai kdyz si vytvoris novej ucet...Ono ti to vzdycky vyhodnoti ze mas ceskou IP adresu...Takze i kdyz si vytvoris novej americkej profil furt ti to bude rikat...huh Co pouzit proxy? To tam nelze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Joo to teda nevim...Ted mam rozbity Xbxoxek ano ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Co pouzit proxy? To tam nelze? jj teoreticky by to melo jit... v podstate nevidim duvod aby to neslo... a nekde jsem otom cetl... nejaky slovensky portal a podle nich to lze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 A nejde to nekde stahnou na netu ?? :D kdyby to slo tak by to byla parada :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 A nejde to nekde stahnou na netu ?? :D kdyby to slo tak by to byla parada :) ne pokud vím tyto hry si stáhneš jenom když vyjdou na dvd...př. dvd k xbox arcade ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 kvuli tomuhle mam chut rvat-sem si chtel stahnout nejaky video z GoW2 a hnedka tahle hlaska,pak taky toho dukena i dooma,oboji to samy...tak nejdrivu delaj xbox live,s debilnim gold uctem a ms pointama a nakonec jeeee,k cemu mi sou kdyz to co vetsinu lidi zajima (prece jenom klasika jako je doom a duke-to skoro kazdej ma nutkani to stahnout a zkusit si na xku zjo :D) se ani stahnout neda...americani sou debilove,toho co vymejsli pakarny do xbox live bych rad videl,rval bych na nej vulgarismy celej den,hajzl ... ale treba kdyby nekdo mel ten neoriginalni harddisk jak se pak muze tvarit jako origo,stahnul by na nej nejakou hru a pak by to dal do pocitace,vypalil napr na cd tak by to pak mozna mohli jit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Ja mam US ucet a taky mi to nejde ... regnul jsem se tam na nejakou americkou adresu v NY a nic ... vubec to nepobiram .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 S tim diskem by to taky slo ale musel by udelat IMAGE DISKU... S kterym by si pak obnovil svuj... Ale ted sezen amika ktery si za ms pontz koupil duka a udela ti free image disku xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Ja mam US ucet a taky mi to nejde ... regnul jsem se tam na nejakou americkou adresu v NY a nic ... vubec to nepobiram .. jenže se pořád připojuješ z ČR a to je poznat, musel bys přes proxy S tim diskem by to taky slo ale musel by udelat IMAGE DISKU...S kterym by si pak obnovil svuj... Ale ted sezen amika ktery si za ms pontz koupil duka a udela ti free image disku xD pochybuji, že by to fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 pochybuji, že by to fungovalo Proc pochybujes? Timhle postupem se da narvat do boxu od xboxdisku i jiny disky nez se prodavaj k xboxum v tech boxech... Takze je to realna vec ale ne moc prakticka :-) Je nutno otevrit box a disk pripoji SATA rozhranim k pocitaci.... A pomoci jednoho softwaru(nevim jak se jmenuje ale je vyvinutej pro pouziti s xbox disky jako treba IPREP pro mechaniky xboxu) to tak udelat... Ale realnejsi je schovat se za proxynu... prave neco skousim takze jestli jse mi to povede, dam vedet :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 pokud bys našel někoho kdo ti dá svůj gamertag i s datama z disku, tak by to asi šlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.