Zavorka Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 budu prodáva jednomu týpkovy nějaký nds a jednu gba hru... nechci s ním vyje*at a nechci mu to dát skoro zadarmo tak se radši zeptám xD koukal jsem na playcentrum tam maj bazaarovky od 399 ... tak bych chtěl vědět váš názor xD NDS: Nintendogs : Labrador & Friends Metroid Prime Hunters (ale je to nějaký DEMO) MarioKart DS GBA: Kelly Slaters Pro surfer dík ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grzibO Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 No ten metroud nic moc asi!..Protože to se dávalo jako bonus k prvním DSkám!....Jinak ten Kelly taky nebude za nic stát!...Jestli to máš s krabičkou a návody,tak počítej MAX 200 na aukru!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Nintendogs : Labrador & Friends prodávám za 250 ..takže asi tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 No ten metroud nic moc asi!..Protože to se dávalo jako bonus k prvním DSkám!....Jinak ten Kelly taky nebude za nic stát!...Jestli to máš s krabičkou a návody,tak počítej MAX 200 na aukru!!! aukro tu netahej ;) došlo mi že to meroid je asi jen jako reklama ... díky a LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zavorka
budu prodáva jednomu týpkovy nějaký nds a jednu gba hru... nechci s ním vyje*at a nechci mu to dát skoro zadarmo tak se radši zeptám xD
koukal jsem na playcentrum tam maj bazaarovky od 399 ... tak bych chtěl vědět váš názor xD
NDS:
Nintendogs : Labrador & Friends
Metroid Prime Hunters (ale je to nějaký DEMO)
MarioKart DS
GBA:
Kelly Slaters Pro surfer
dík ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts