sx2000 Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 je tu nekdo z pardubic nebo z okoli kdo ma ps3?napiste na sebe nakej kontakt a muzem treba vymenovat hry,pokecat o ps3 ci zajit na pifko:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Žamberk, tak 60Km JihoVýchod;) trochu z ruky ale je to nebližší větší město v našem kraji:) přidej si mě na PSN ( BigTonyD) nebo na ICQ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumitek Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Já jsem z Chrudimi :) ... PSN ( Gumitek ), rád něco pučím nebo vyměním :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobika91 Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Já jsem od Přelouče. PSN máš níže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maladej Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 ja sem taky z pce:) tka nekdo neco vymyslete:D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobika91 Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Já jsem z Chrudimi :) ... PSN ( Gumitek ), rád něco pučím nebo vyměním :bash: Kam jezdíš do hradce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Cau ja sem přímo z PCE(Dukla) PSN:varinek99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Nedáme někdy u někoho/někde sraz....třeba bysme vzali každej svůj ovladač a pařili bysme něco ve 4řech;) nebo jen tak šli někam na pivo;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Já jsem z Chrudimi dystak PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Já jsem z Litomyšle :-) Jinak co 14 dní jezdím do Čáslavi. :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Já jsem z Přelouče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Nové Město nad Metují nejsou to Pardubice ale je to co by kamenem dohodil do hradce 30 minut autem a pak je to jen kousek však víte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Archi Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Tady Chrast - zatim zvažuji koupení PS3, nevíte někdo o nějaké půjčovně? Kdyžtak PM díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelN1983 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Čau sem z Pardubic, ale momentálně jsem v Kosovu tak pak vyměníme nějaké gamesky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twissters Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Super . vyě,ěním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kruspe Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 To je dobře, že je tady v okolí více hráčů :-) moje psn: Kruspercz tak si mě někdo přidejte :-D zatím v přátelích nikoho nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 cest =D no sem z HB nejakejch 65 Km od pardubek =D tak neva jestli pisu Kdyztak pridavejte na PSN: Butterflyy14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Jsem z PCE... :) PSN:varinek99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Čusák, já bydlím asi 2 roky v Pardubicích a předtím jsem bydlel v Jablonném nad Orlicí :-) Klidně napište na icq: 318-803-674 žádnej kalbě se nebráním :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 já sem z Chrudimi, taky bych se rád přidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 8) Tak chlapáci, nahoďte co hrajete za hry ať můžem někdy zapařit :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 zdarec , sem kousek od chrasti, jaké máš hry ,že bysme mohli zahrát multak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 zdarec , sem kousek od chrasti, jaké máš hry ,že bysme mohli zahrát multak? Pište všichni co máte za hry, nebo si je dávejte do podpisu jako já. Docela to ulehčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Inu já do Pardubic zas jezdím na internát, takže kdyby se něco dělo, tak jdu do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe005 Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 ahoj,jsem ze Zdaru a take bych neco vymenil na PS3,Ivan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.