Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resident Evil 5

.Den

Recommended Posts

tak to ja bych nevydrzel :-D RE5 je nejlepsi Kooperativní akce kterou sem kdy hrál, kamošovi se to tak zalíbilo (puvodně odpůrce konsolí) že mě ukecal at to bez něj nehraju....at cekam na něj....mužu všem jen doporučit !

BTW: nevíte někdo jestli se toto

http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/konzole/resi-5-dva-nove-mody-0o0-/clanek.A090313_092425_bw-zurnal-konzole_vdp.idn

týká i ps3 verze ?

ano bude se to tykat i PS3 staci cist

a bude stát 400 microsoftích bodů na XBL, respektive EUR 4,99 na PSN

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Guest /*B(L)ackFiRe*/

Videl sem nejake recenze a videa,screanshoty z teto hry a muj nazor je tento film byl dobrej a proto sem od teto hry čekal vice...chybi mi tam neco jako vice hororovosti a lepsi umele chovani zbrani......:bash:

Odkaz ke komentáři

Videl sem nejake recenze a videa,screanshoty z teto hry a muj nazor je tento film byl dobrej a proto sem od teto hry čekal vice...chybi mi tam neco jako vice hororovosti a lepsi umele chovani zbrani......:bash:

Ehm, jaký film ? A jak si můžeš udělat názor na hru, když si jí nehrál ??? OMG, jasně, horroru si tam moc neužiješ, ale i tak je to skvělá hra, radši ji zahraj a nepiš tu, co jsi četl v recenzích

Odkaz ke komentáři

No podle mě to Daxter myslel tak, že ten film byl udělaný podle hry Resident Evil, která vyšla mnohem dřív než vyšel nějaký film. Takže z toho lze usuzovat, že Resident Evil jako takový moc neznáš;)...pokud si teda myslíš že hra je udělaná podle filmu:P

Hezky udělané video:)

http://ps3.ign.com/dor/objects/734381/resident-evil-5/videos/re5_gettinghead_030909.html

Odkaz ke komentáři

No podle mě to Daxter myslel tak, že ten film byl udělaný podle hry Resident Evil, která vyšla mnohem dřív než vyšel nějaký film. Takže z toho lze usuzovat, že Resident Evil jako takový moc neznáš;)...pokud si teda myslíš že hra je udělaná podle filmu:P

Hezky udělané video:)

http://ps3.ign.com/dor/objects/734381/resident-evil-5/videos/re5_gettinghead_030909.html

ano, presne tak jsem to myslel, navic nevim, jestli on mel na mysli ty hrane filmy nebo ten Degeneration. Ale to je fuk, porad nechapu, jak muzes tu hru hodnotit, kdyz z tvych prispevku vyplyva, ze jsi ji ani nehral

Odkaz ke komentáři

Cus hele jak mam zabit posledniho bose ? vystrilel sem do nej 80 flame rounds i do toho shitu zlutyho co ma na hrudi a porad ne a ne umrit :/

Ja ho zabil tak, ze jsem si na nej vzal ty magnumy + 12 naboju a porad jsem ho otravoval, ze me ta holka musela zachranovat a potom jsem ji nechal do nej chvili strilet a on udelal takovej vir kolem sebe a odhalil na chvilku to svy srdce. Potom se mi podarilo ho zblizka do toho srdce trefit a pak jsem u nej mackal cverecek a chytil ho zezadu. Ta holka mu vyrvala srdce a bylo to..

Odkaz ke komentáři

hey hey poradte nekdo pls nekdo jak zabiju Weskra je to myslim part 5.3 nejsem si ted jistej, diky moc :cheesygrin:

no zrovna ted jsem to dohrál ... pokud jsi v první fázy, tak mu musíš dát tu injekci.to znamená omráčit ho rocket launcherem, pak ho chytit a píchnout mu jí. No a v té pozdější fázy do něj střílet co to jde ... (stačí jedna dobře mířená rána rocket launcherem)

Odkaz ke komentáři

Pro mě byl nej RE2, ale po dohrátí RE5, je pro mě nej RE5. Albert Wesker je pro mě best postava všech RE :) a tady je ztvárněný naprosto úžasně, nedá se jeho postavě nic vytknout. Překvapuje čímdál víc a víc. Vynikající postava pro stělesnění naprostého zla. Líbí se mě jak RE5 odkazuje snad na všechny díle:

-Albert Wesker (Ten už byl v RE1)

-Jill Valentine (Hrdinka RE1 a RE3)

-Chris Redfield (Hrdina RE1)

-Irwing (Klidně si o něm dovolím říct Salazarův brácha, samozřejmě není - Hlasem a to jak je zasazeno jeho tělo do teho vodního monstra ho dost připomíná)

-U-2 (Připomene boj s Birkinem na výtahu do Umbrela labs)

-Licker - B (Bráška Lickerů z RE)

-Pak se vrací z RE4 ten obr jak vám ho Leonovi pomáhá ničit ten pes, když mu helpnete na začátku

-Dále ti brouci co vylézají z tech kokonů (RE Outbreak)

-Plus dále odkazy na zdech atd atd ..........

CO-OP z toho dělá jestě lepší hru, každý den to sněkým pařím :)

Ale Albert Wesker je fakt unikát:

-Dobrý nápad jak využívat G-virus a nezmutovat díky protijedu

-To jak uhybá před kulkama uuaaaaau :) Pak si jen projede vlasy rukama, fakt budoucí bůh a dává to fakt najevo, jen škoda, že se mu to nepovede

-Pak sem čuměl jak chytnul tu raketu z RPG to se mě mega líbilo :)

-Jeho hlas a styl jak ho používá

-Ty jeho červené oči

No podle mě do maxima vypiplaná postava, samozřejmě i ty další :)

Když se na scéně ukáže Wesker, tak sem hotový jak ulétlá fanynka Backstreet Boys :)

Dnes sem četl článek, kde Capcom oznámil, že RE5 je teprv začátek (Bohužel už to nebude jako RE2, ale teď ty dva tituly težko srovnávám)

Po dohrání RE5 si strašně moc přeju ať udělají na PS3 Remake RE2, totální kopii, ale ve stylu RE5.

RE5 pro mě skočilo na první místo a na druhé se posunuje RE2. Hra vyplnila všechny moje očekávání. U mě si zaslouží i dohrání na 100%. Jako každý RE :)

Silně tu hru doporučuju. Kdo hrál demo a neoslovilo ho, tak zkuste celou hru, demo je jen gameplay ukazka (žádně cut scene tam nejsou, nic).

Odkaz ke komentáři

doplnim chris je hrdina i code veronica x:)

POčkat , v Code Veronice hraješ za ženskou ne ? Teda, teď si nejsem jistej, ale myslel jsem, že tam hraješ za Cleir Redfieldovou, kdyžtak mě opravte.

PS: Nevíte nějaký dobrý CZ web o sérii Resident evil ???

Odkaz ke komentáři

POčkat , v Code Veronice hraješ za ženskou ne ? Teda, teď si nejsem jistej, ale myslel jsem, že tam hraješ za Cleir Redfieldovou, kdyžtak mě opravte.

PS: Nevíte nějaký dobrý CZ web o sérii Resident evil ???

byl jsem clenem webu www.hunk.ic.cz nej web o resi ale bohuztel ho zrusily

code veronica:hrajes za claire a pak ji zachranujes prave s chrisem.

jinak od resi 5 sem cekal vic je to jen re4 s jinyma modelama postav a ty trailery jak ses ve vesnici sem myslelm ze tam budou a ne jen par kapitol:cry:

Odkaz ke komentáři

To by nebylo naškodu udělat RE Series pořádný web. Už o tom přemýšlám náký ten čas, ale umím jen Flash a ten asi není moudré na to použít. Budu muset začat asi loskat html. Aj bych řekl, že pořádný RE web by měl úspěch, jelikož sem zatím na pořádný nenarazil.

Odkaz ke komentáři

to by nebylo naškodu udělat re series pořádný web. Už o tom přemýšlám náký ten čas, ale umím jen flash a ten asi není moudré na to použít. Budu muset začat asi loskat html. Aj bych řekl, že pořádný re web by měl úspěch, jelikož sem zatím na pořádný nenarazil.

www.hunk.ic.cz byl super web mel stam vsechno

Odkaz ke komentáři

Ja teda zas extra fanousek Resi nejsem, ale dvojka byla dokonala (PS1 rulez), trojka taky super a 4 taky nebyla spatna. ^^ Tak jsem zvedavej, co z toho udelaji tedka... Ta Afrika vypada zajimave.

Ma to mit co-op mod... Dokonce i na jedne konzoli ve splitscreenu (potesujici zazrak v dnesni generaci konzoli). Snad to ale aspon za neco bude stat, nevim jak dlouho bude Resi zabava v multiplayeru. Ale ma to i online.

:psp:Hodně luxusní byla i jednička:psp:

Odkaz ke komentáři

Pro mě byl nej RE2, ale po dohrátí RE5, je pro mě nej RE5. Albert Wesker je pro mě best postava všech RE :) a tady je ztvárněný naprosto úžasně, nedá se jeho postavě nic vytknout. Překvapuje čímdál víc a víc. Vynikající postava pro stělesnění naprostého zla. Líbí se mě jak RE5 odkazuje snad na všechny díle:

-Albert Wesker (Ten už byl v RE1)

-Jill Valentine (Hrdinka RE1 a RE3)

-Chris Redfield (Hrdina RE1)

-Irwing (Klidně si o něm dovolím říct Salazarův brácha, samozřejmě není - Hlasem a to jak je zasazeno jeho tělo do teho vodního monstra ho dost připomíná)

-U-2 (Připomene boj s Birkinem na výtahu do Umbrela labs)

-Licker - B (Bráška Lickerů z RE)

-Pak se vrací z RE4 ten obr jak vám ho Leonovi pomáhá ničit ten pes, když mu helpnete na začátku

-Dále ti brouci co vylézají z tech kokonů (RE Outbreak)

-Plus dále odkazy na zdech atd atd ..........

CO-OP z toho dělá jestě lepší hru, každý den to sněkým pařím :)

Ale Albert Wesker je fakt unikát:

-Dobrý nápad jak využívat G-virus a nezmutovat díky protijedu

-To jak uhybá před kulkama uuaaaaau :) Pak si jen projede vlasy rukama, fakt budoucí bůh a dává to fakt najevo, jen škoda, že se mu to nepovede

-Pak sem čuměl jak chytnul tu raketu z RPG to se mě mega líbilo :)

-Jeho hlas a styl jak ho používá

-Ty jeho červené oči

No podle mě do maxima vypiplaná postava, samozřejmě i ty další :)

Když se na scéně ukáže Wesker, tak sem hotový jak ulétlá fanynka Backstreet Boys :)

Dnes sem četl článek, kde Capcom oznámil, že RE5 je teprv začátek (Bohužel už to nebude jako RE2, ale teď ty dva tituly težko srovnávám)

Po dohrání RE5 si strašně moc přeju ať udělají na PS3 Remake RE2, totální kopii, ale ve stylu RE5.

RE5 pro mě skočilo na první místo a na druhé se posunuje RE2. Hra vyplnila všechny moje očekávání. U mě si zaslouží i dohrání na 100%. Jako každý RE :)

Silně tu hru doporučuju. Kdo hrál demo a neoslovilo ho, tak zkuste celou hru, demo je jen gameplay ukazka (žádně cut scene tam nejsou, nic).

Ahoj,

no stejnej názor mám i já.

RE2 byla super,taky bych to bral na ps3.

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=31959&r=se tady jsou takové obecné dohady jak bude vypadat residen 6.

Kéž by šli cestou restartu celé série.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu