Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem s PSX hrou (zamrzne)

Otázka

Odesláno

kdysi davno sem mel cfw 3.71 M33 myslim a hra WARCRAFT II : DARK SAGA mi fungovala v pohode a tedkom mam ten nejnovejsi cfw (od DAXe) a pri loadingu to zamrzne ale jde najet do menu i vypnout hru bez problemu a vratit se do psp menu bez vypnuti psp... nevite cim to je???

PS: dalsi hra=> DIABLO na psx mi taky jela na 3.71 ale jede i na 4.01 zato warcraft se sekne

:thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx:

:cheesygrin:

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
kdysi davno sem mel cfw 3.71 M33 myslim a hra WARCRAFT II : DARK SAGA mi fungovala v pohode a tedkom mam ten nejnovejsi cfw (od DAXe) a pri loadingu to zamrzne ale jde najet do menu i vypnout hru bez problemu a vratit se do menu bez vypnuti psp... nevite cim to je???

PS: dalsi hra=> DIABLO na psx mi taky jela na 3.71 ale jede i na 4.01 zato warcraft se sekne

:thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx:

:cheesygrin:

sy za OT ale me tohle udela metal gear solid 1 normalne najede ale to je all dal uz se nedostanu :'( a nwm co s tim :(:(:(:( mam 4,01-m33

• 0
Odesláno

tyyy jo fakt funguje :thx: :thx:

tady je link na vsechny popsy atd...

upload od hojase86:

http://data5.edisk.cz/stahni/47294/popsloader_pack_3.90m33_by_hojas86.rar_9.12MB.html

hodit ty 3 soubory do seplugins => aktivovat=>pri spusteni psx drzet R

:cheesygrin: :cheesygrin: :cheesygrin: :cheesygrin: :cheesygrin:

• 0
Odesláno
Metal furt nejde mam all aktivovany a kdyz drzim R pri spusteni hry tak nic :(:(:(:( co s tim

Máš v souboru

ms0:/seplugins/pops.txt řádek:

ms0:/seplugins/popsloader.prx

?

Výběr by se měl zobrazit sám při prvotním spouštění PSX hry, stlačené R je potřeba až ve chvíli, kdy předchozí pops nefunguje a je potřeba to zkusit spustit pod jiným.

Jinak pokud máš plugin v recovery enabled, a výše zmíněný řádek se nachází v souboru pops.txt, tak to prostě musí jít

• 0
Odesláno
Máš v souboru

ms0:/seplugins/pops.txt řádek:

ms0:/seplugins/popsloader.prx

?

Výběr by se měl zobrazit sám při prvotním spouštění PSX hry, stlačené R je potřeba až ve chvíli, kdy předchozí pops nefunguje a je potřeba to zkusit spustit pod jiným.

Jinak pokud máš plugin v recovery enabled, a výše zmíněný řádek se nachází v souboru pops.txt, tak to prostě musí jít

stahoval jsem to od toho borce jak uz to mel udelany ;)
  • 0
Odesláno

hele mam taky plugin na ctf i na popsy a to je vse nic vic ani min a jde to- jinak pokud si to pops aktivoval v recorvery tak to skus jako ja: uz pri zmackuti X na psx hru sem drzel R dokud se mi nezobrazila cerna obrazovka z popsama....

strucne: najed na hru podrz R zmackni X(tim X myslim zapnout hru) a drz ho tak dlouho dokud se neobevi seznam z cfw

• 0
Odesláno

hele, vytvoř si ten .eboot sam podle navodu co tu na foru je...např. Crash Bandicoot 2 mi normalne nejel (když sem si ho stahnul tady z netu) - nemam POPSlaoder...a když sem si udělal vlastni eboot z .img hry co sem mel, tak to jede...takže imo, POPSloader neni treba vubec...pac pak kazda hra jede.. :D i mk4 nebo trilogy jede a nemel by teoreticky..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu