Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 214
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Já mám na měsíc cirka tři stovky, plus každý půlrok tisícovku na boty. Jinak oblečení si kupuju sám s tím, že dostávám nějaký peníze, když mají rodiče odměny. :)

Od listopadu ale nastupuju do svojí první brigády - budu dělat správce počítačový učebny na jedný elektrotechnický průmyslovce (protekce od táty), takže přibude nějaká pětistovka na měsíc. :)

Ale jinak já bych si vystačil tak s 200Kč / měsíc...

Odesláno
přesně tak... je to hned sendete si se slečnou do kavárny a 200kč je fuč... mcdonald, kino a další a další :(

no jo presne tak..a vikendy nejvetsi vitr v penezence..ja to se proste tesim na patek az si sednu do hospody s kamosema a jdeme se radne sezrat..no a s moji holkou si vzdycky najdem duvod k oslave k necemu...jinak kalba pres tyden kdyz se jde do skoly???upne normalni... :dozey:

no jo jsme spinavi punkaci :D ;)

Návštěvník
Odesláno

Já ,když něco potřebuju tak si o to řeknu a rodiče mě to koupěj,nebo řeknu kolik chci:)8)

• 5 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu