kachnak Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 nedostavam nic..a anonyme na morave se pije ve velkem..takze kazdy tyden minimalne 2x :) a nechapu vase zadne utraty!?!ja mam utraty aspon 100 kc denne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 dostavam 100-200,- p.w. a nikdy mi to nevistaci .... a na brigade mam 1000 p.w.(per week-na tyden) XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Já mám na měsíc cirka tři stovky, plus každý půlrok tisícovku na boty. Jinak oblečení si kupuju sám s tím, že dostávám nějaký peníze, když mají rodiče odměny. :) Od listopadu ale nastupuju do svojí první brigády - budu dělat správce počítačový učebny na jedný elektrotechnický průmyslovce (protekce od táty), takže přibude nějaká pětistovka na měsíc. :) Ale jinak já bych si vystačil tak s 200Kč / měsíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 500 / měsíc + všechno mi defakto platěj, jen abych měl nějaký úspory V létě akorát du na brigádu, teď budu pískat za prachy... Jinak nechápu proč se tady hádáte. Ať si každej dá piv kolik chce. A ještě horší je napsat, že nechápe ty lidi co berou peníze od prarodičů. Radši drž hubu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 nedostavam nic..a anonyme na morave se pije ve velkem..takze kazdy tyden minimalne 2x :) a nechapu vase zadne utraty!?!ja mam utraty aspon 100 kc denne.. přesně tak... je to hned sendete si se slečnou do kavárny a 200kč je fuč... mcdonald, kino a další a další :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 přesně tak... je to hned sendete si se slečnou do kavárny a 200kč je fuč... mcdonald, kino a další a další :( no jo presne tak..a vikendy nejvetsi vitr v penezence..ja to se proste tesim na patek az si sednu do hospody s kamosema a jdeme se radne sezrat..no a s moji holkou si vzdycky najdem duvod k oslave k necemu...jinak kalba pres tyden kdyz se jde do skoly???upne normalni... :dozey: no jo jsme spinavi punkaci :D ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grzibO Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 ty vole!..Tenhle topic je pěkně ujetý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Tak vsem z moravy se omlouvam, vazne nevim, jak hodne se pije na morave :) Zde ve strednich cechach se kazdy tyden oziraji hlavne 16ti leti.. Pak uz clovek dostava rozum a ozira se maximalne 1x do mesice.. Jinak staci byt v nalade - a to je do peti piv, pokud nejsi cvalda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 ty vole!..Tenhle topic je pěkně ujetý! za to ty jsi užasnej :dozey: druhej topic hned po tom kde kupuju dsko, ve kterym meles kraviny a porusujes pravidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Já ,když něco potřebuju tak si o to řeknu a rodiče mě to koupěj,nebo řeknu kolik chci:)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmoKe911 Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Žádný nedostávám , denní moje útrata je kolem 100 - 150Kč . Vydělávám si sám ;) PS : Nevim normální chlastání já si dám cirka denně pivko ... a když do hospody tak na těch 10kusů a domu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 ja dostavam 200 mesicne a nestaci mi to ani nahodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 kapesne jsem mel 400 na tejden... samozrejme me to nestacilo a tedka si uz nejaky patek vydelavam sem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Od rodičů žádné pravidelné kapesný nedostávám. Když něco potřebuju např. když jdu do kina, oblečení ....... Tak jim řeknu. V létě chodim na brigádu - minulá brigáda jsem odmakal 13k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 ja dostavam 300,- za mesic a jeste nekdy mi mama da kdyz du do skateparku jako na vstup a nejaky na chipsy a na pit edit//v lete taky chodim na brigadu za mesic 10 000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Kapesné od rodičů - 350Kč ( na ruku ) / měsíc a 200Kč ( na účet ) / měsíc Ostatní příjmy mám z prodeje/jobů/etc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Jsem středoškolák a mám 2 000 na výdaje (MHD, jídlo ,atp) na měsíc + 500kč na účet ,.. sem tam nějaká brigáda a narozky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 50kč/týden.....tedy 200kč/měsíc....je to dost málo...ale brigádu nemůžu sehnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 kreku sme na tom stejne taky nemuzu nic sehnat a kapesny mam teda ne mesic taky 200 strasne malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 kreku sme na tom stejne taky nemuzu nic sehnat a kapesny mam teda ne mesic taky 200 strasne malo Ano to je, ale když sme tři děti, tak se to hold musí rozdělit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 o kreku my sme taky tri sami kluci ale tomu jednomu uz je nastesti 18 takze uz by nemusel dostavat kapesny ale furt dostava treba bych to za nej mohl dedit nebo tak:Dto bych pak mel 400/mesic a to by bylo lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 jak chcete sehnat brigadu v 14-15 letech... Zadna smlouva ve vasem veku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 ja vpodstate zadny kapesny nemam jen dostavam 200kc na bus a to co si vydelam u jednoho chlapa co bere na brigadu kazdy rocni obdobi Sim3to-uplne normalne pokud teda bydlis na vesnici kde se kazdy s kazdym zna tam ani zadnu smluvu nepotrebujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 15 letech podle zákona můžeš na brigádu. Nejdřív se řikalo, že až v 16ti, ale můžeš už od 15ti. ( Přece jenom se vyplatí do tý školy chodit ^^ ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 jak chcete sehnat brigadu v 14-15 letech... Zadna smlouva ve vasem veku. Žádná smlouva?:dozey: V 15-cti už jí podepíšu a normálně makam...ovšem ve 14-cti je to horší...páč nemáš občanku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.