<^KeNnY^> Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 100kč/měsíc, někdy ale nic nedostatu :D jinak rodiče mi přidávaj na takový ty věci jak PSP a tak jednu čtvrtinu ceny :D //EDIT: Tak teď už mam vlastní účet v bance a 400 kč na měsíc :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest /*B(L)ackFiRe*/ Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 ja nemam žadne ale rodiče mi všechno plati např:když du do kina,nebo do fitka-plati to rodičejinak si neco přividelam za brigady ale to az v lete.....a to co si vydelam tak to utratim teda ne nejak rapidne ale třeba na boty(rad běham)nebo batoh nebo elektroniku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 No tak já mám 200kč/měsíc + za týden 200 na jídlo, ale já nejim, takže co si našetřim, to mám, flashování kdysi dávno dávalo slušný peníze, brigádu můžu mít až po ukončení zákl. vzdělání (a ještě mi nejni 15 :( ) takže už se těšim až si zapracuju... všechny věci co potřebuju krom oblečení(a jídla) si kupuju sám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 No já mám asi 500Kč/měsíc od rodičů jinak si vydělávám tak že roznáším letáky příjem za měsíc mám asi 2000Kč za ty letáky+kapesný takže za měsíc mám +-2500Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Lidi nechapu co ve vas vyvolalo takovou vzpouru, tak to jdu trochu uklidnit :D jen jsem napsal co si vydelam po tom co jsem vydel par postu kde lidi taky psali kolik si vydelavaji na brigadach... Jinak abych byl uprimnej do svych 16nacti jsem dostaval 40kc mesicne a byl jsem rad... Priznavam ze to ode me bylo nefer a taky priznavam ze jsem jednal v afektu takze se na to da podivat z ruznych uhlu. V nikom z vas jsem nechtel vyvolat to co jsem ve vas vyvolal ale bylo to mou vinou.. Folty: nikdo me litovat nemusel popravde receno je to to nejhorsi co pro druhyho muzete udelat... jen ve vyjimecnych situacich jako je napr umrti nebo jine ktere se uz nedaji vratit to schvaluju.. ale cloveku to ubira energii a taky se smiruje s blbostma i kdyz jsou veci uplne jinak. Jinak se jeste verenje omlouvam uzivateli K.R.E.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Muselo to chtít docela kuráž a odvahu ja bych to neudělal takže před tebou smekám f-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 No já mám na měsíc 800kč... Jinak dostávám každej den stravenky na jídlo,MHD mi platí rodiče,fitko taky, paušál taky a prostě co potřebuju mi koupí. Ale taky si musím na něco vydělávat,bez toho to nejde..Taky občas roznesu ty letáky,když zrovna nemám keše...xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 No tak já si musim videlavat sam jen kdyz neco chci jako elektroniku a obleceni tak staci rict fatymu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Je mi 20 a nikdy jsem pořádně nepracoval, jsem hrozně línej. Pokud se teď konečně dostanu na vejšku, tak doufám, že budu mít stále finanční infůzi od rodičů. Pokud se nedostanu, tak už se bohužel budu muset zapojit do pracovního procesu. Ještě že mám tak zlatý rodiče. Ale na alkohol mi nedají ani korunu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Já nedostávám ani korunu, bohatě mi stačí, že mi naši platí telefon... no ono to taky není úplně pakatel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest /*B(L)ackFiRe*/ Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Lidi nechapu co ve vas vyvolalo takovou vzpouru, tak to jdu trochu uklidnit :D jen jsem napsal co si vydelam po tom co jsem vydel par postu kde lidi taky psali kolik si vydelavaji na brigadach...Jinak abych byl uprimnej do svych 16nacti jsem dostaval 40kc mesicne a byl jsem rad... Priznavam ze to ode me bylo nefer a taky priznavam ze jsem jednal v afektu takze se na to da podivat z ruznych uhlu. V nikom z vas jsem nechtel vyvolat to co jsem ve vas vyvolal ale bylo to mou vinou.. Folty: nikdo me litovat nemusel popravde receno je to to nejhorsi co pro druhyho muzete udelat... jen ve vyjimecnych situacich jako je napr umrti nebo jine ktere se uz nedaji vratit to schvaluju.. ale cloveku to ubira energii a taky se smiruje s blbostma i kdyz jsou veci uplne jinak. Jinak se jeste verenje omlouvam uzivateli K.R.E.K. nechci to ještě zhoršovat ale f-007 mel si naprostou pravdu sice ses choval nepřiměřene ale ja myslim že i v životě by se každej měl řídit heslem-"čin druhým tak jak chceš aby druzý činily tobě" nikdo by te nemel osočit z něčeho když o tobě vubec nic neví......:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 nechci to ještě zhoršovat ale f-007 mel si naprostou pravdu sice ses choval nepřiměřene ale ja myslim že i v životě by se každej měl řídit heslem-"čin druhým tak jak chceš aby druzý činily tobě" nikdo by te nemel osočit z něčeho když o tobě vubec nic neví......:lol: ted nevim jestli to myslis jako ironii.. ale je fakt ze jsem desnej melancholik takze mam skoro kazdou minutu jinou naladu.. takze vetsinou jednam v afektu a nerozvazne.. clovek ale musi priznat svoji vinu obvzlast pokud se chce ve svym zivotem dostat dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest /*B(L)ackFiRe*/ Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 ted nevim jestli to myslis jako ironii.. ale je fakt ze jsem desnej melancholik takze mam skoro kazdou minutu jinou naladu.. takze vetsinou jednam v afektu a nerozvazne.. clovek ale musi priznat svoji vinu obvzlast pokud se chce ve svym zivotem dostat dal. <ne to neni ironie to je život:bash:jednal si zcela opravnene typek co te nezna o tobe nemuze říct že si lhař a ještě k tomu ti davat najevo že si to mysli(myslet si to muže ale to je tak všechno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Myslet si to muze a zaroven se muze vyjadrovat. Zijeme v demokraticke zemi, pises na svobodne forum. Muzu napsat cokoliv si myslim o cemkoliv nebo o komkoliv. A pokud se ke mne nekdo chova arogantne, anebo hloupe, neni duvod mu to nenapsat - kdyz uz mu to prakticky nemohu rici do oci (tezko se budu schazet s kazdem clenem fora, kteremu chci neco rici/vytknout/podekovat, ale proc ne :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 <ne to neni ironie to je život:bash:jednal si zcela opravnene typek co te nezna o tobe nemuze říct že si lhař a ještě k tomu ti davat najevo že si to mysli(myslet si to muže ale to je tak všechno) Zakladem seberozvijeni neni v tom ostatni urazet ale v tom priznat si svou chybu a ponaucit se z ni. Udelal jsem hloupost ale jsem zase chytrejsi.. chapes? neni to to nejrychlejsi zbirani zkusenosti? zkus to co podelas promenit na palivo a tim padem ve svuj prospech. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest /*B(L)ackFiRe*/ Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 ja vim ze si jednal v afektu a ze to bylo hrube ale opravnene jednani vuci cloveku ktery ti da najevo co si o tobe mysli v ne příliž vhodne forme.........ja bych se choval asi stejne a mozna jeste hrubeji...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 ja vim ze si jednal v afektu a ze to bylo hrube ale opravnene jednani vuci cloveku ktery ti da najevo co si o tobe mysli v ne příliž vhodne forme.........ja bych se choval asi stejne a mozna jeste hrubeji......Sdilim tvuj nazor nekdy je nezbytne byt hruby a rict neco ostre. A taky sdilim tvoje pratelstvi :D ale uz dost spamu nechme lidi psat kolik dostavaji kapesny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 nedostavam nic... a nejhorsi je ze kourim takze mam krabku na tyden:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Já mám 200kč na měsíc a z toho si ještě něco platim do školi...a jelikož mám psp 3000 tak mě na hry prachy ani nezbudou :-( Mě prachy většinou výdou tak že si max. ušetřim 100 kč za měsíc :-) LOOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 0Kč ... když někam jdu tak si řeknu a něco málo dostanu, občas něco dostanu od prarodičů a sem tam neco dá otec když se zamnou přijede podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 prosím smazat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 To myslis vazne? Ve 13 si za rok nasetrit na netbook nebo novej mobil/herni konzoli etc. Ti prijde malo? lol.. .. jako 4k za rok, za nic nedelani + skoro 4k za prazdniny za stravenky, v pripade, ze dostavas alespon 60Kc.. tak dejme tomu, ze se daji za 2k prodat a mas 6k za rok.. To ti prijde malo? :lol: xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 přesně tak anonymous takovejch prachů...! já můžu vydělat tak 1000 za rok! ale letos už bude 15 takže brigáda krása:-) doufam že ji seženu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 btw, pokud nebudes mit od znamych, tak shanej uz ted. Ted v dobe krize je tezke najit lepsi brigadu i pro >18 leteho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 chjo vsichni co tady mate aspon naky kapesny se mate,to ja kapesny nemel snad nikdy:D jako obcas naky to KČ dostanu,ale jako ze by to bylo pravidelny to ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.