Sunfig Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 0kč ale když si chcu kč tak je dostanu :) a třeba na konzoli atp.. si našetřím hned z výdělku které mám.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 ja ted nedostavam ani korunu, vzdy vymamim z mamy alespon 200 a tak mi nedava uz nic, nevite kolik bych dostzal za ledvinu?:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 500 kc mesicne, kdyz si chci koupit treba konzoli, ntbk, obleceni atd., tak mi na to rodice daj penize.. a pausal mi platej edit: jeste sem zapomnel, ze mi kazdej den otec dava stravenky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 ja ted nedostavam ani korunu, vzdy vymamim z mamy alespon 200 a tak mi nedava uz nic, nevite kolik bych dostzal za ledvinu?:cheesygrin: Prodej játra ty zase dorostou zpátky. Jinak jak čtu tak se asi někteří maj dobře, já sem makal u otce na stolárně (výroba RC modelů) od svých 13 musel sem makat jak šroub samozřejmě chodit do školy a měl sem za to 30,- na hodinu až do svých dvaceti kdy sem ukecal otce na pade, ale to už sem tam musel makat na plno. No ale dneska zaměstnávám už otce já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 já dostávam 100 kč každej den takže za týden to je 500 a když něco potřebuju koupit tak mi to koupí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 se mate, kazdej hold nema tak bohaty rodice natesti mamy pritel ma docela nabouchanou penezenku a nema prehled kolik v ni ma, takze mu bracha kazdy mesic cori 2K a me da litr:cheesygrin: jinak bych vazne premyslel o ty ledvine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
East Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 :-D no já mám 500 na týden a krást fakt nepotřebuju :) věci jako psp,snb atd..koupí rodiče třeba k vánocům, takže jsem s kapesnýma spokojen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 no tak ja dostavam 50kč jednou za pul roku a proto obcas skouknu jak dlouho sem nedostal kapesny ted je to tak 3 roky min. jako ze sem v prubehu 3 let sem ho dostal tak 5krat ale pravidelne fakt ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 asi mi neco uniklo, ale vazne mi nedochazi, z jakyho duvodu mate potrebu sdelovat kolik penez vam dava maminka na mesic... East: ty ses hustej :) jeste se nauc sklonovat a bude to ok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoppe Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 kapesný? přes 10 000,- měsíčně. čerstvě po škole zaměstnanej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Ja mam 35 euro mesicne z toho 25 od skoly a 10 od rodicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Už jsem postoupil na střední, takže se příjem peněz trošku změnil :) Od rodičů dostanu 200,-/měsíc + 200,-/14dní (kredit) + 100-200,-/víkend (hospoda, pařby atd.:D) Od babči jak kdy ... 100,-/týden + 100,-/víkend (opět hospoda, pařby, atd. :P) Sečteno ... je to kurva hodně peněz až mě to sere kolik toho jen tak rozházim :dozey:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4c3rCz Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 :dozey:Ja sice pravidelne kapesne nemam,ale kdyz proste nekam jdem nebo neco potrebuju (kdykoliv) tak zajdu za tatkou a on mi da 200 a nekdy i vic :cheesygrin: takze si nemam na co stezovat :tick: ale az budu mit 15 tak si budu hledat nekde brigadu,at nasetrim na notebook,ktery si koupim az tak v 18,ale nevim jestli ti co rikaji ze dostavaji od (pra)rodicu 15 000 rikaji pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 12 tisíc měsíčně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 12 tisíc měsíčně :) To máš výplatu ne?Tou bych se moc nechlupil, jako kapesným ... :) Jestli dostáváš od rodičů 12tisíc měsíčně tak máš fotříka prezidenta ne?A jestli máš výplatu 12tisíc tak co děláš prosimtě?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 To máš výplatu ne?Tou bych se moc nechlupil, jako kapesným ... :) Jestli dostáváš od rodičů 12tisíc měsíčně tak máš fotříka prezidenta ne?A jestli máš výplatu 12tisíc tak co děláš prosimtě?:D Robil si srandu :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Nerobil:D dělám mechanika na trolejbusové točně:) EDIT:Mno točně..prostě opravuju trolejbusy:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 no tedka sem myslim posledni dobu nic nedostal jinak nedostavam nic.. obedy a bus mi mamka zaplati a nic inak nepotrebuju..nekdy chodim ke strycovi na brigadu ale to si clovek moc nevidela s 20kč/hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Nerobil:D dělám mechanika na trolejbusové točně:)EDIT:Mno točně..prostě opravuju trolejbusy:D Tak to teda moc nemas. S 12k/mesic se da zit/bydlet? se mate, kazdej hold nema tak bohaty rodicenatesti mamy pritel ma docela nabouchanou penezenku a nema prehled kolik v ni ma, takze mu bracha kazdy mesic cori 2K a me da litr:cheesygrin: Bejt tim pritelem a zjistit to, tak vam zprerazim hnaty. Krast v rodinnem kruhu je snad to nejhorsi, co muze bejt. Zneuzivat duveru muze jen totalni curak. Preju vam, aby na to prisel a dal vam poradne pres hubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F4ST Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 hmmm, když mod řekne userovi čuráku tak je to v pořádku, ale když user pošle PMku modovi aby chcípl tak má BAN:coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 brambor na den :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 hmmm, když mod řekne userovi čuráku tak je to v pořádku, ale když user pošle PMku modovi aby chcípl tak má BAN:coolp: Problem je v tom, ze mod chcipat nema a mod curak neni nikdy, kdezto pokud je user zlodej a okrada vlastni rodinu, tak nic jineho, nez curak neni. Ale taky bych si nedovolil mu rict, aby chcipl - to je vazne moc a pokud mi to nekdy posles, tak mas ban a po drzce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Žádný nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 9100 tejdne vejplata s tim ze 3900 tejdne bydleni +- 1000 jidlo +- 2000 telefon plus +-1000 sracky kolem.. coz je +- 1200 tejdne mno.. setrim ted na vanoce tak si ani moc nekupuju pro sebe:) PS: + sestry vyplata tejdeni cca 8500 s tim ze se delime o najem jidlo atd.. takze mi zbyde nekdy i vic:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek017 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 ja sem mel kapesne od mami 1500kc mesicne. a kdyz sem chtel neco koupit tak mi to mama koupila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.