CyberLOL Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 já mám 75 Kč tejden (v 7 třídě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Problem je v tom, ze mod chcipat nema a mod curak neni nikdy, kdezto pokud je user zlodej a okrada vlastni rodinu, tak nic jineho, nez curak neni. Ale taky bych si nedovolil mu rict, aby chcipl - to je vazne moc a pokud mi to nekdy posles, tak mas ban a po drzce. Anonymous: Maš 100% pravdu, takový člověk se nedá nazvat jinak než čůrák a to si mylím, že jseš ještě hodně slušnej člověk. Jinak říkat někomu ať chcípne .... jsme snad zvířata, nebo kde to jsme? To je vážně hodně ubohý a takový blb by potřeboval rozbít ciferník.... BTW: k topiku - kapesný nedostávam, rodiče mi dávají něco na knížku ze které zatím nemůžu vybírat, protože je nastavená na určitý peněžní obnos ( až ho dosáhne může se začít vybírat ). Ale jsem naprosto v pohodě, peníze nikomu nekradu. Oblečení, jídlo, mhd mi rodiče platí. Jinak kdybych dostával kapesný, nijak bych je asi nevyužíval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Od rodičů 300,-kč/týden a chodím na brigády cca.100-120,-kč/hod (nepište PM neřeknu kam chodim :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Od rodičů 300,-kč/týden a chodím na brigády cca.100-120,-kč/hod (nepište PM neřeknu kam chodim :D) My to víme,chodíš na 13ctku ... mmch. já kapesný nedostávám,nepotřebuju je a ani nechci.A když,tak si za ně koupim něco užitečnýho,ale do toho vám je už prd :P //pro tebe-opakovanej vtip není vtipem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 My to víme,chodíš na 13ctku ...mmch. já kapesný nedostávám,nepotřebuju je a ani nechci.A když,tak si za ně koupim něco užitečnýho,ale do toho vám je už prd :P SMAKY si myslí že je vtipnej... tak co jak to šlape na E55? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Já už si díky bohu dávám kapesný sám :) Ale ty směšný částky sem radši psát nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartell33 Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Nemám (respektive nemusim si o nic řikat).. a vůbec, co je vám do toho.. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Kapesne nedostavam :D .... proste kdyz chcu tak dostanu :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 9100 tejdne vejplata s tim ze 3900 tejdne bydleni +- 1000 jidlo +- 2000 telefon plus +-1000 sracky kolem.. coz je +- 1200 tejdne mno.. setrim ted na vanoce tak si ani moc nekupuju pro sebe:)PS: + sestry vyplata tejdeni cca 8500 s tim ze se delime o najem jidlo atd.. takze mi zbyde nekdy i vic:) Mefisto co mas za skolu a kde pracujes za 9100? Jinak prachy nedostavam nedostaval dostavat nebudu, jen z brigad mam prachy :((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 150-200 denně. Z toho je asi 100-120 kč autobus a ještě něco na zub ve škole... Většinou si beru z vlasního účtu, ale když chci třeba do hospody, tak si řeknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Za jídlo zaplatím docela hodně. Kapesné nedostávám ,zatím ho nepotřebuji.. Peníze utrácím jen ,když je vydělám. Za svátky něco dostanu,ale jen tak to nechci peníze od rodiny dostávat. To raději od státu ,než od rodiny..Necítím se potom jako chlap.. Nic ve zlém Jako malí chlapec jsem kapesné dostával A POŘÁD MĚ TO NEŠLO NA ROZUM.. (ale,po včerejším třepání papíru s grafy pana primátora Béma v televizi bych si koupil nejraději credits do tramvajenky na celí rok a upnul si opasek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Já nedostávám kapesný žádný, vobčas 200Kč/měsíc od babičky, ale zapomíná :D Jinak táta občas nějaký ten litr založí, ale jinak si vydělávám sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Vydělávám si sám ke škole, tak 15cku měsíčně, takže kapesné nepotřebuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Mefisto co mas za skolu a kde pracujes za 9100?Jinak prachy nedostavam nedostaval dostavat nebudu, jen z brigad mam prachy :((( skolu dodelavam a pracoval sem v te dobe ve fastfoodu za minimalni mzdu.. uz tam nedelam (do tejdne zase zacnu:D)... ted delam v klubu.. a za skolu tady v irsku se dostavaj penize jako podpora studentum takze mam plus penize navic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 taky nedostavam kapesny ale jelikož sem na zakladce tak rodiče přijdu tak na 5000,- měsíčně jinak co dva tydny k nam prijede deda a da mne petikilco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.