Brokoslav Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 68% to sedí, když počítačový hry hraju už 15 let ;) :) já hraju dvaadvacet let.. sice už to tolik nežeru, ale pořád mě to baví.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 74% Tak přece jenom jsou ty štosy prečtenejch LEVELů k něčemu dobrý. :) to ja jenom vzdycky prolistoval precetl par recenzi a zahral hry na CD nebo DVD a nechal to tak :) sry za OT :) U mě to nebyly jenom levely, ale i léta praxe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 schvalne jestli nekdo "podkona" moji hranici 44% :lol: nikdy jsem nekupoval ani necet nejake herni casaky :D jedine hry co znam duverne je duke nukem 3d, quake, MDK (coz tusim bylo i na PSX :shock: ) ruzne fify a nhlka a pak uz jen multiplay mohaa,vitcong, cod na PSP je to stejny proste "gembler" nejsem. Muj HDD momentalne obsahuje 4 ISO hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 68%to sedí, když počítačový hry hraju už 15 let ;) :) já hraju dvaadvacet let.. sice už to tolik nežeru, ale pořád mě to baví.. jenom tak pro zajímavost - můžeš mi napsat na jakým počítači jsi hrál před 22 rokama ? sorry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 68%to sedí, když počítačový hry hraju už 15 let ;) :) já hraju dvaadvacet let.. sice už to tolik nežeru, ale pořád mě to baví.. jenom tak pro zajímavost - můžeš mi napsat na jakým počítači jsi hrál před 22 rokama ? sorry za OT ZX spektrum (nebo jak se to menovalo :) ..na tom sem paril ja ale 22 let to nebude (takovejch 15-17 asi jo ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@ss Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 74%,ale občas pomohl šťastný tip :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plo Koon Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 58% :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 Občas sice naslepo, páč na PC moc nehraju, ale 74%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 49% :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 66% Přece jsem tam něco zaslechnu............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 76 %- ne fakt jsem nepodvadel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 60% a z toho cca 4 náhodný tipy, protože jsem to neznal a asi dva náhodný tipy, když jsem nebyl schopnej přeložit správně otázku (zajímavý, že oba vyšli :D ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 76%, a zhaluzil som sa na jednej otazke s Postalom2 a Rednex Rampage ako moznostami... ale dobry kviz az na niektore otazky, na ktore som nemal ponatia, co tam moze byt za odpoved a tipovanie akosi nevyslo ani raz... :oops: 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 vidím, že jsem na tom zatím nejhůř ;) - ale těsně - jenom pro zajímavost veškerý typování u otázek, který jsem nevěděl jsem volil špatně .... měl jsem smůlu - alespoň ten výsledek mám 100 procentně objektivní ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 66..a to nejsem zadnej paran :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 No tak 88% ale par otazok som si zle precital a par som typol a mal stastie takze som v celku spokojny. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychobolos Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Sice nejsem vyrostlý na angličtině, ale i tak jsem mohl uloupit ještě pár procent navíc... 64 % 8) (ale pařan prý jsem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 82% :) Genuine Ultimate Super Gamer :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fišta Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 48% :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 78 % ale pulku sem tipoval... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 64% , ale hodněkrát jsem tipoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 70 %, pár otázek je dost hloupých Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 78% hlavně old schoolové otázky byl problém tím myslím pong tetris apod :D tam jsem se sekl vždy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 72% tipovačka jak hovado :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 70% spatna anglictina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.