Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 234
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Odesláno
anonymous ty jedeš na betě ? jako na primárním systému já bych se bál že mě to spadne ...

btw když mám na C (tam mám xpčka) filmy a chci na disk C nainstalovat seveny smažou se mě ty filmy ?

Jedu na bete.

Kdyz nainstalujes seveny, tak ti XPcka nezustanou, ale veskera data na HDD ano. Uz jsem to psal o par postu vyse.

a jak to mám instalovat bootováním nebo normálně ze systému ???

btw jsou ty seveny stabilní ? ... mě se vždycky to co jsem neměl v dokumentech smazalo...

ještě dotaz umí to vypínat ty jádra aby to uspořilo energii na ntb

jak upgradnu na full verzi z tyhle bety ?

Ja to instaloval ze systemu a tak to i doporucuju, instaloval jsem to tak uz 2c a vzdy ok.

Seveny jsou dost stabilni, zatim zadny vetsi problem.

Nevim zda to umi vypinat jadra, ale umi to podtaktovavat CPU primo v systemu.

To netusim, jelikoz full jeste neni - nejspise reinstalem. Ale to budes muset resit az za nekolik mesicu.

Odesláno

xp i vista umí taky podtaktovat cpu přimo v systému u windows 7 by měla byt novinka právě to vypínáni jader tak jsem na to zvědavej o kolik mě dyl vdrží notebook nabitej jinak nechal jsi to 3 dny zaplí v kuse a stahoval jsi nebo něco takovýho ??? já tohle udělal u bety (ty starý neoficiální) a spadlo to a už se to nevzpamatovalo :( ... thx tě nemine :)

Odesláno

Mno s jadrama ti vazne nepovim, protoze doma vicejaderne CPU nevedu :D

.. jinak, jasne, stahoval jsem uz hodne dlouho, pres RapGet, zaplej jsem ho mel asi 2 dny v kuse, kdyz jsem vzdy bezel do skoly a zapomnel jsem ho zaklapnout (notes).. Samozrejme jinak bezne sleep. Tu betu pouzivat od oficialniho vydani (takze build 7000) a zatim vazne bezproblemu. Jen na moji starsi grafarnu nejsou IDEALNI ovladace, takze si s DX neskrtam - to je jediny problem, kdyz ale nehraju nejnovejsi pecky (coz ja nehraju), tak mi to nevadi. Jestli to planujes na necem novejsim, tak neni duvod k obavam ;-)

Priznavam, Miranda mi na tom tak 1x /den spadne. Ale to muze byt klidne nejakym pluginem. Pak mi taky tak 1 za dva dny spadne Opera - ale to je asi tim, ze pouzivam Alfa verzi (10.00).. A jak rikam, chyb je minimalne - jako server bych to nenasazoval (to ostatne zadny Windows), do firmy zamestnancum take ne, ale pro normalniho uzivatele klidne :)

Odesláno

tak ok já ted do stahuju hause 1 -3 serii v cz pak ji upnu hodim sem linky a pujdu na seveny...

Snížení spotřeby na notebooku

Zlepšení výdrže baterie na notebooku. Přibyla podpora pro vypínání jader využitelné na nových vícejaderných procesorech. Windows 7 má při nízkém vytížení procesoru a vyhovujícím typu, zátěž dynamicky začnou vykonávat všechny thready na jednom jádru a ostatní jádra pro šetření energie zcela vypne...

o tohle mě jde jinak bych zustal na xp i když ty už jdou taky do pr... asi nevydrželi muj pracovní nápor a taky u ntb psali že neni určen pro xp z duvodu nekompatibility ovladačů ale já je mám všechny a stejně je to divný :) snad do seveny změněj furt mě nebaví reinstalovat OS... další thx pro tebe dik za rady

Odesláno
ne, a nebude do doby nž vyjde full verze + nějakej ten jejich čas na překlad tak že 2-6 měsícu po vydání bude čeština pokud se dotoho nepustí razor nebo někdo takovej kdo to přeloží :) například já měl doma visty 14 dní předtim než vyšli a to v češtině :bash:

ok stejě sem si to myslel :D ale dík za upřesnění....

• 2 weeks later...
Odesláno

7048.winmain_win7rc1.090211-1625

leak.jpg

asi před 12 hodinami prosákl na net Build 7048 jedná se pravdepodobne o RC verzi planovanou na 10. Dubna. Zatim pouze x64. A jaké jsou změny?

• “Send Feedback” on title bar removed (Source: My Digital Life) (odstranen send feedback button)
  • “Windows 7 Business” now reads “Windows 7 Professional” in the installation
  • Paint icon changed (Ikona MS painted zmenena)
  • Calculator icon changed (ikona kalkulačky zmenena)
  • Sticky Notes icon changed (ikona nastroje na strihani zmenena)
  • Windows Media Center receives a version upgrade
  • Alt+Tab works with Aero Peek (jiz funkcni Aero peek)
  • 24-39% more icons available on taskbar before scrolling (vice ikon na taskabaru o 24-39% ... zalezi od velikosti obrazovky)
  • Start button changed (kolečko start zmeneno)
  • Additional features (nejaky doplnky)

• 3 weeks later...
Odesláno

Proc fake? Proc na nic? Precti si posty dozadu, normalne uz dost lidi z fora (i ja) Windows 7 pouzivaji :roll: i sam Microsoft ho uvolnil k betatestingu :dozey:.

.. ty neumis anglicky? To je mi celkem lito, protoze ja se vetsinou vyznam v systemu lepe anglicky, nez s debilnim ceskym prekladem, kdy je napr. slovo Volumes (bud svazek nebo hlasitost) u disku prekladano jako hlasitost...

Odesláno

to neni takova hracka ja jsem rad kdyz se dostanu na plochu ja potrebuju nutne peinstalovat windows takze potrebuju vypalit no a uz jsem nejspise zjistil v cem byla chyba on to byl iso soubor a kdyz jsem ho otevrel prez winrar byl v nem dalsi iso soubor nejspise balil nejaky borec ;)

EDIT:sakra uz me to stve vubec to nejde :(

EDIT2:sry ze jsem sprostej ale fakt me to sere!stahuju win 7 celej den a ted nejde ISO soubor kterej stahnu nejde prez deamona spustit otevre to ten ISO soubor ve winraru a tam je jeste jeden ISO soubor ten tedy pretahnu na plochu no a chci dat do deamona a eror rozbalit prez winrar taky nejde zkousel jsem to i na jinym pocitaci taky nejde.......

dneska jsem si vyfotil ze zdola vystavniho(doufam ze je opravdu jenom vystavni a neni ten key uz v nem) notebooku cd key tak alespon tam hodim XP :D lol

Odesláno

Refresh

mám takovou otázku stáhnul jsem win 7 jinou verzi ale jsou to proste jenom soubory stup atd atd. zadne iso tak to zabalim do raru a koncovku prepisu na .iso

a kdyz to pak chci vypalit v neru pise to ze se neshoduje nejaka velikost bloku vypalene cd pak nejde v pocitaci jsem ale ten soubor setup nrmalne spustil a slo to ale pri 50% rozbalovani eror :(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu