Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Windows 7 - Vývoj, Verze, Klíče, rady a tipy!

ramalamadingdong

Recommended Posts

• Odpovědi 234
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Hele to je hezky ze mame na RC1 serial kerej to aktivuje od MS ale ono to stejne 1.cervna/cervence vyprsi,,,a nez si to v zari koupim nebo kdy to vyjde chtelo by to nakej crack ,,nevite nekdo o necem ?Ptze abych to mel jako hlavni OS a pak to o prazkach vyprselo a nebyla este final k na to kaslu,,,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potřebuji radu .. : stáhl jsem si Windows 7 a nainstaloval na disk E: .. Xp mám normál na disku C: .. Windows 7 sem ozkoušel a na konec mě na tom bavili zatím jen ty šachy tak sem usoudil že počkám a pak si prostě ten Windows 7 koupím no ale teď sem nevěděl jak se zbavit toho Windows 7 z toho E: tak sem se ptal pár lidí a řekli ať naformátuji ten disk E: a všechno proběhlo ok ale !! při startu pc se mě to ptá jestli chci spustit běžný operační systém nebo Windows 7 a když dám Windows 7 tak to nahlásí chybu a počítač se resetne a zase se oběví ten řádek s tím běžným operačním systémem a Windows 7 .. takže má otázka zní . jak se zbavit toho řádku Windows 7 aby se mi prostě při startu spustil Win xp ??? dík.

Odkaz ke komentáři

Poradite mi prosim s instalaci? Myslim RC verzi..

1) Vypalim image na DVD (v Alcoholu dam vypalit image atd..)

2) Zazalohuju si dokumenty

3) Dam DVD do mechaniky

4) Restartuju notas, najedu do BIOSu (zatim nwm jak :D) a dam jako prvni nacitani z DVD-rom

5) Installnu, samo si to vyhleda ovladace..

6) Tadaaaaa, je to tak spravne??

Rad dam THX

Odkaz ke komentáři

Tak táta si je tenhle tejden nainstaloval na notebook a já se chci zeptat, jestli se někde nedá nastavit vyjímka při spuštění programů-např je docela blbý když se to pořád ptá jestli opravdu chci spustit aktualizaci Avastu.

EDIT: Já mám třeba na počítači při zapnutí možnost výběru z čeho chci bootovat. Nemusim ani lízt do Biosu.

Odkaz ke komentáři

4) do biosu se najizdi vetsinou tlacitkem DELETE - ale je to ruzne dle typu biosu

5) ne vsechny ovladace, nektere budes muset najit na netu a doinstalovat - vetsinu ovladacu to zkousne i z Vist

6) tak to spravne je.

diky, nakonec jsem to naisnstaloval bez potreby lezt do Biosu.. Jeste jeden dotaz ale mam.. psla jsem i jinam ale zadna odpoved. Pri instalaci Win7 mi to automaticky udelalo zalohu Windows Vista a ja si uz profil prekopiroval, ale ted mi ten zbytek prekazi a chci to smazat.. otazka tudiz je: Jak smazat slozku windows? Nerikejte nic o formatovani.. Mam na C Win7 a stare visty.. Win7 je jako primarni a ja chci proste ty visty definitifne smazat.. az si budu instalovat plnou verzi win7 tak si to zazalohuju rovnou na DVD a budu instalovat na cistej disk.. diky

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Tak táta si je tenhle tejden nainstaloval na notebook a já se chci zeptat, jestli se někde nedá nastavit vyjímka při spuštění programů-např je docela blbý když se to pořád ptá jestli opravdu chci spustit aktualizaci Avastu.

EDIT: Já mám třeba na počítači při zapnutí možnost výběru z čeho chci bootovat. Nemusim ani lízt do Biosu.

Vypni kontrolu uzivatelskych uctu (UAC)

Je to nekde ve sprave uctu....

Odkaz ke komentáři

kdyby tedy chtel nekdo pro 64b vyrzi tak tady je (není muj up)

http://rapidshare.com/files/232730630/cs-cz_x64.zip

a na záver bych jeste doplnil: tyto cestiny (ta nedamnou a tato) se instalují takto:

1.Start/Control Panel/Region and Language

2.V položce Keyboard and Language klikneme na Install/Uninstall Languages

3.zadáme cílovou složku do které sme rozbalili cs-cz rar a vyberte soubor /p

4.Instal

5.konec

tyto cestiny sou kompaktibilní s windows 7 build 7100

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Mel by jsi tam mit slozku Windows.old nebo tak nejak - tak tu jednoduse smazni.

Pokud dá smazat, tak se ho to bude 1000x ptát jestli to chce smazat a na konec tam stejně něco zbyde.

Nejlepší bude, když udělá "vyčištění disku" a tam přímo bude mít "smazat předchozí instalaci" nebo tak nějak;)

Odkaz ke komentáři

Zdar, tak se chystám na instalaci Windows 7 RC (z offiko webu Microsoftu) a měl bych pár dotazů.

1, Jak moc je to omezené? respektive do kdy trvá licence?

2, Pokud jste narazili na nějaké chyby, popište nějaké (jinak bych nainstaloval opět XP).

3, Rozdělím disk na C: a D: (kolik GB zabira sedmicka? tzv. dal bych napr. C: jen widle - cca. 25GB a D: zbytek)

4, Po vyprchani licence muzu samostatne shodit jenom C: a pote nainstalovat opet XP? bez toho, aniz bych se bal o data v D?

5, Pri instalaci sedmicky, je tam moznost si rozdelit HDD na urcite useky, jako je tomu u i XP?

6, asi ma posledni otazka... bude mi sedmicka behat normalne na teto sestave?

zakladni deska: asus P5GC-MX/GBL

ram: 2GB

hdd: 320GB

grafika: na zakladni desce

zvukovka: sound blaster audigy 7.1 retail

mechanika: nejaka od LG :D

+ nejakej intel celeron

Odkaz ke komentáři

ad 1. do 1. srpna 2009, potom je možné udělat "upgrade" pomocí instalace XP či Vist na ten či ten systém bez ztráty dat, ale asi se tím dost rozesere system, nwm....

ad 3. nech si cca 20gb (8GB ma myslim instalace a zbytek pro temporary files)

ad4. urco, pri instalace XP si das zformatovat oddil C: a nainstalujes tam XP

ad 5. Urcite ano

ad 6. minimalni konfogurace na 7 jsou: 1GHz CPU, 1GB RAM, 20GB disk, grafika s podporou DX9 pro AERO (pokud neni podpora, tak AERO bude deaktivovane) takze urco bude :thumbup:

Zdar, tak se chystám na instalaci Windows 7 RC (z offiko webu Microsoftu) a měl bych pár dotazů.

1, Jak moc je to omezené? respektive do kdy trvá licence?

2, Pokud jste narazili na nějaké chyby, popište nějaké (jinak bych nainstaloval opět XP).

3, Rozdělím disk na C: a D: (kolik GB zabira sedmicka? tzv. dal bych napr. C: jen widle - cca. 25GB a D: zbytek)

4, Po vyprchani licence muzu samostatne shodit jenom C: a pote nainstalovat opet XP? bez toho, aniz bych se bal o data v D?

5, Pri instalaci sedmicky, je tam moznost si rozdelit HDD na urcite useky, jako je tomu u i XP?

6, asi ma posledni otazka... bude mi sedmicka behat normalne na teto sestave?

zakladni deska: asus P5GC-MX/GBL

ram: 2GB

hdd: 320GB

grafika: na zakladni desce

zvukovka: sound blaster audigy 7.1 retail

mechanika: nejaka od LG :D

+ nejakej intel celeron

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu