Moderators Zinglbee Odesláno Duben 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Aktuální oficiální build: 6.1.7057 Release Candidate 1Aktuální neoficiální build: 6.1.7057 Release Candidate: 10. Duben 2009 :dozey: je to hned na začátku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 no bulk ale nejspise zaspal dobu uz je i build 7106 kterej mam dokoce uz mi to ani v pravym rohu nepise ze mam jenom testovaci vezi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 To se dá odstranit jednoduchým patchem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 jo ale u vsech buildu co jsem zkousel to tam vzdy po nainstalovani psalo tady taky ale po zadani licenzniho kodu to zmizelo a ve vlastnostech tohoto pocitace mi to pise actived... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 To znamena ze je to bud nejakej RC nebo je to nejak predem patchnuty/upraveny. Whuh.. jak dlouho tu jeste budeme s Windem diskutovat o tom samem? RC neni Full, beta neni full. Zadanim seriove cisla neziskas full.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Tak to sosám, tak uvidim co je to zač :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Hele to je hezky ze mame na RC1 serial kerej to aktivuje od MS ale ono to stejne 1.cervna/cervence vyprsi,,,a nez si to v zari koupim nebo kdy to vyjde chtelo by to nakej crack ,,nevite nekdo o necem ?Ptze abych to mel jako hlavni OS a pak to o prazkach vyprselo a nebyla este final k na to kaslu,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Release candidate oficialne vypustena pro verejnost :) http://cdr.cz/a/26946 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 ahoj kamaradï.. ja si prave sosam RC verzi.. newm jestli tu nekdo z vas uvazuje do budoucna o KOUPI produktu (az skonci RC verze), ale myslite ze pak bude neco co to hacne?? :D Co ja vim tak to je rychlejsi nez XPecka ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechomor Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Potřebuji radu .. : stáhl jsem si Windows 7 a nainstaloval na disk E: .. Xp mám normál na disku C: .. Windows 7 sem ozkoušel a na konec mě na tom bavili zatím jen ty šachy tak sem usoudil že počkám a pak si prostě ten Windows 7 koupím no ale teď sem nevěděl jak se zbavit toho Windows 7 z toho E: tak sem se ptal pár lidí a řekli ať naformátuji ten disk E: a všechno proběhlo ok ale !! při startu pc se mě to ptá jestli chci spustit běžný operační systém nebo Windows 7 a když dám Windows 7 tak to nahlásí chybu a počítač se resetne a zase se oběví ten řádek s tím běžným operačním systémem a Windows 7 .. takže má otázka zní . jak se zbavit toho řádku Windows 7 aby se mi prostě při startu spustil Win xp ??? dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 mas to treba na warforu cely popsany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Poradite mi prosim s instalaci? Myslim RC verzi.. 1) Vypalim image na DVD (v Alcoholu dam vypalit image atd..) 2) Zazalohuju si dokumenty 3) Dam DVD do mechaniky 4) Restartuju notas, najedu do BIOSu (zatim nwm jak :D) a dam jako prvni nacitani z DVD-rom 5) Installnu, samo si to vyhleda ovladace.. 6) Tadaaaaa, je to tak spravne?? Rad dam THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 4) do biosu se najizdi vetsinou tlacitkem DELETE - ale je to ruzne dle typu biosu 5) ne vsechny ovladace, nektere budes muset najit na netu a doinstalovat - vetsinu ovladacu to zkousne i z Vist 6) tak to spravne je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Tak táta si je tenhle tejden nainstaloval na notebook a já se chci zeptat, jestli se někde nedá nastavit vyjímka při spuštění programů-např je docela blbý když se to pořád ptá jestli opravdu chci spustit aktualizaci Avastu. EDIT: Já mám třeba na počítači při zapnutí možnost výběru z čeho chci bootovat. Nemusim ani lízt do Biosu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 4) do biosu se najizdi vetsinou tlacitkem DELETE - ale je to ruzne dle typu biosu5) ne vsechny ovladace, nektere budes muset najit na netu a doinstalovat - vetsinu ovladacu to zkousne i z Vist 6) tak to spravne je. diky, nakonec jsem to naisnstaloval bez potreby lezt do Biosu.. Jeste jeden dotaz ale mam.. psla jsem i jinam ale zadna odpoved. Pri instalaci Win7 mi to automaticky udelalo zalohu Windows Vista a ja si uz profil prekopiroval, ale ted mi ten zbytek prekazi a chci to smazat.. otazka tudiz je: Jak smazat slozku windows? Nerikejte nic o formatovani.. Mam na C Win7 a stare visty.. Win7 je jako primarni a ja chci proste ty visty definitifne smazat.. az si budu instalovat plnou verzi win7 tak si to zazalohuju rovnou na DVD a budu instalovat na cistej disk.. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Mel by jsi tam mit slozku Windows.old nebo tak nejak - tak tu jednoduse smazni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Tak táta si je tenhle tejden nainstaloval na notebook a já se chci zeptat, jestli se někde nedá nastavit vyjímka při spuštění programů-např je docela blbý když se to pořád ptá jestli opravdu chci spustit aktualizaci Avastu.EDIT: Já mám třeba na počítači při zapnutí možnost výběru z čeho chci bootovat. Nemusim ani lízt do Biosu. Vypni kontrolu uzivatelskych uctu (UAC) Je to nekde ve sprave uctu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Cau tady: http://czshare.com/733916/qDLo/lp.cab pridavam cestinu do w7 32-bit edition pokud by byl zajem muzu upnout i pro 64-bitovou edici. pls nereupovat dyztak napiste a upnu to nekam jinam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 kdyby tedy chtel nekdo pro 64b vyrzi tak tady je (není muj up) http://rapidshare.com/files/232730630/cs-cz_x64.zip a na záver bych jeste doplnil: tyto cestiny (ta nedamnou a tato) se instalují takto: 1.Start/Control Panel/Region and Language 2.V položce Keyboard and Language klikneme na Install/Uninstall Languages 3.zadáme cílovou složku do které sme rozbalili cs-cz rar a vyberte soubor /p 4.Instal 5.konec tyto cestiny sou kompaktibilní s windows 7 build 7100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Květen 24, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Mel by jsi tam mit slozku Windows.old nebo tak nejak - tak tu jednoduse smazni. Pokud dá smazat, tak se ho to bude 1000x ptát jestli to chce smazat a na konec tam stejně něco zbyde. Nejlepší bude, když udělá "vyčištění disku" a tam přímo bude mít "smazat předchozí instalaci" nebo tak nějak;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 aha :) ja to nemazal, ja si to tam nechal... resp, smazal jsem si z toho jen neco.. Kazdopadne tohle bych resil nabootovani live cd linuxu, kde by se me to na smazani nijak neptalo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemeN Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Zdar, tak se chystám na instalaci Windows 7 RC (z offiko webu Microsoftu) a měl bych pár dotazů. 1, Jak moc je to omezené? respektive do kdy trvá licence? 2, Pokud jste narazili na nějaké chyby, popište nějaké (jinak bych nainstaloval opět XP). 3, Rozdělím disk na C: a D: (kolik GB zabira sedmicka? tzv. dal bych napr. C: jen widle - cca. 25GB a D: zbytek) 4, Po vyprchani licence muzu samostatne shodit jenom C: a pote nainstalovat opet XP? bez toho, aniz bych se bal o data v D? 5, Pri instalaci sedmicky, je tam moznost si rozdelit HDD na urcite useky, jako je tomu u i XP? 6, asi ma posledni otazka... bude mi sedmicka behat normalne na teto sestave? zakladni deska: asus P5GC-MX/GBL ram: 2GB hdd: 320GB grafika: na zakladni desce zvukovka: sound blaster audigy 7.1 retail mechanika: nejaka od LG :D + nejakej intel celeron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 ad 1. do 1. srpna 2009, potom je možné udělat "upgrade" pomocí instalace XP či Vist na ten či ten systém bez ztráty dat, ale asi se tím dost rozesere system, nwm.... ad 3. nech si cca 20gb (8GB ma myslim instalace a zbytek pro temporary files) ad4. urco, pri instalace XP si das zformatovat oddil C: a nainstalujes tam XP ad 5. Urcite ano ad 6. minimalni konfogurace na 7 jsou: 1GHz CPU, 1GB RAM, 20GB disk, grafika s podporou DX9 pro AERO (pokud neni podpora, tak AERO bude deaktivovane) takze urco bude :thumbup: Zdar, tak se chystám na instalaci Windows 7 RC (z offiko webu Microsoftu) a měl bych pár dotazů. 1, Jak moc je to omezené? respektive do kdy trvá licence? 2, Pokud jste narazili na nějaké chyby, popište nějaké (jinak bych nainstaloval opět XP). 3, Rozdělím disk na C: a D: (kolik GB zabira sedmicka? tzv. dal bych napr. C: jen widle - cca. 25GB a D: zbytek) 4, Po vyprchani licence muzu samostatne shodit jenom C: a pote nainstalovat opet XP? bez toho, aniz bych se bal o data v D? 5, Pri instalaci sedmicky, je tam moznost si rozdelit HDD na urcite useky, jako je tomu u i XP? 6, asi ma posledni otazka... bude mi sedmicka behat normalne na teto sestave? zakladni deska: asus P5GC-MX/GBL ram: 2GB hdd: 320GB grafika: na zakladni desce zvukovka: sound blaster audigy 7.1 retail mechanika: nejaka od LG :D + nejakej intel celeron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Vcera se mi prostrednictvim Windows update nabidla aktualizace Czech language pack . Po nainstalovani a aktivovanim cestiny v ovladacich panelech (display language) je Win 7 kompletne CZ :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 vymenil sem to za visty home premium a mam 30 - 35% narust vykonu ve hrach,ovladace mam nejnovejsi pro Win 7 stejne tak sem mel nejnovejsi predtim na Win Vista tak je to asi systemem,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts