Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Reklamují telefon s rozbitym krytem?


white

Recommended Posts

Ahoj, možná to někteří ví, prodával jsem tu Nokii N73 s prasklým předním sklem u krytu. S displayem nic není, ale telefon se už delší dobu hlodá, nejde spustit galerie, prostě nekomunikuje s paměťovou kartu, takže když tam dám hudbu, nenačte ji, vyfotím fotku, nenačte jí. Načte jí jen program v mobilu ,,Explore".

Vyreklamují mi to? Spíš... Vezmou mi to s rozbitým krytem?

CHCI jen rozumné odpovědi a né vaše názory!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsem si jist, jestli myslíš reklamaci jako výměnu zboží, či jako poslání do autorizovaného servisu. Každopádně když jim to tam přineseš, první co udělají, je, že mobil pošlou do servisu (standardní postup). Telefon ti musí poslat na reklamaci, tedy servisu, ať je v jakékoliv stavu. Rozdíl je, co je předmětem reklamace. V praxi to znamená, že ti vrátí telefon "opravený", ale s prasklým krytem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze asi takhle.. Dost zalezi na tom, kde jsi ho kupoval.. Napr. v mobilpohotovosti (peknej shit servis) ti to nevemou, urcite bude i spousty dalsich shopu. Proc ti to nemuseji vzit a ty nemas zadne pravo na odvolani? Protoze doslo k fyzickemu poskozeni z tve strany - pad mobilu etc... - a tim se mohla dana soucastka poskodit - na to se pak jiz zaruka nevztahuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dělám v obchodě a řeknu ti přesně jak to je.....to jestli ti to vezme obchodník ano vzít ti to může...nicméně to posílají na servis a záleží na vyjádření servisu, klidně můžou říct že máš mechanicky poškozeno a čau, já to obvykle dělám tak, že pokud se člověk chová slušně tak mu to vezmu a servis to někdy vezme někdy ne....záleží na míře poškození

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty chces penize radeji' date='oni davaji penize nej neradeji..

jinak ten phone ti vezmou,jelikoz tam mas jinou zavadu..[/quote']

jina zavada neni duvod. Mohou ti klidne rici, ze ta zavada vznikla prave kvuli tvemu mechanickemu poskozeni, na ktere se zaruka nevztahuje.. A ty muzes co? Soupat nohama.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Reklamoval jsem N73 (jinou) protože přestal jít kontakt s tlačítkem č. 2abc. Měl jsem ho 28dní na reklamaci a 28 den mi paní ze servisu volá, že nenašli součástku tak mi vyplatěj hodnotu za kterou jsem mobil pořizoval nebo mi ho vyměněj. Ovšem to byl Vodafone... Tak já nevim, zkusit to můžu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu