x-t-rAy Odesláno Říjen 8, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2008 Já jsem prohledávala celý seznam.cz,ale nic pořádného jsem nenašla... :( Citovat
MelvinHarris Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2008 Ahoj,..potřebuju poradit,..potřebuju koupit uplně novej Faceplate, ale originál bílej,..přímo ten jak se dává na arcade verzi a premium,..kdyžtak mi dejte odkaz nebo jestli máte někdo doma tak klidně koupím,..ale nesmí na něm bejt ani škrábek,..jsem na to vysazenej :) Citovat
x-t-rAy Odesláno Listopad 6, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2008 ten bílý je na e-bay.com a možná ho seženeš i někde na aukru.cz atp...:) Citovat
Gh0sT-1nF Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2008 Projížděl jsem si alzu a co nevidim faceplate a skiny na XKO za lidský ceny (:)) - zatim tam maj jen 3 + 1 faceplate. viz. http://www.alza.cz/herni-konzole/mad-catz/xbox-360/18848765-v2171.htm Psal jsem mail jestli to budou rozšiřovat atp. až odepíšou tak bych dal vědět :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.