x-t-rAy Odesláno Říjen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Já jsem prohledávala celý seznam.cz,ale nic pořádného jsem nenašla... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MelvinHarris Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Ahoj,..potřebuju poradit,..potřebuju koupit uplně novej Faceplate, ale originál bílej,..přímo ten jak se dává na arcade verzi a premium,..kdyžtak mi dejte odkaz nebo jestli máte někdo doma tak klidně koupím,..ale nesmí na něm bejt ani škrábek,..jsem na to vysazenej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Listopad 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 ten bílý je na e-bay.com a možná ho seženeš i někde na aukru.cz atp...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Projížděl jsem si alzu a co nevidim faceplate a skiny na XKO za lidský ceny (:)) - zatim tam maj jen 3 + 1 faceplate. viz. http://www.alza.cz/herni-konzole/mad-catz/xbox-360/18848765-v2171.htm Psal jsem mail jestli to budou rozšiřovat atp. až odepíšou tak bych dal vědět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.