Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Tak to moje hodnoceni je 9,2...je to proste narez nejvetsiho kalibru. ;) Rychlost a adrenalin z jizdy je ohromnej, vyborny mody, ikdyz teda burning lap je nekdy fakt o nervy( kdyz narazim 10m pred cilem, tak bych nejradsi PSP hodil z okna), grafika je fakt vyborna a naprosto ucelna tomu, aby to behalo plynule. (btw. SEMRY: nechapu jak muzes stihat pozorovat okoli to mi nejde na rozum a prosimte, nehodnot hry jenom podle grafiky, pripada mi to uz jak nejaky pubertalni klise)

Co me nastvalo, tak obcas neviditelny prekazky, potom se mi moc nelibi mod Maniac(zbytecne tezkej) a asi hraci nebude extra dlouha.

Ale jak jsem psal vyse, jsem naprosto nadsenej a naprosto spokojenej, ptz hra naplnila moje velky ocekavani. A vubec nevadi, ze to nedelali Criterion, ptz. hra se panum z EA mooc povedla a dali si s ni sakra praci. ;) Svedci o tom i fakt, ze jsem k tomu sednul vcera po Lize Mistru nekde ve 23 hodin a skoncil sem v 4 rano a to jenom protoze sem zacal regulerne usinat. :D (mam prazdniny, takze si to muzu dovolit :D )

Odesláno
Tak to moje hodnoceni je 9,2...je to proste narez nejvetsiho kalibru. ;) Rychlost a adrenalin z jizdy je ohromnej, vyborny mody, ikdyz teda burning lap je nekdy fakt o nervy( kdyz narazim 10m pred cilem, tak bych nejradsi PSP hodil z okna), grafika je fakt vyborna a naprosto ucelna tomu, aby to behalo plynule. (btw. SEMRY: nechapu jak muzes stihat pozorovat okoli to mi nejde na rozum a prosimte, nehodnot hry jenom podle grafiky, pripada mi to uz jak nejaky pubertalni klise)

Co me nastvalo, tak obcas neviditelny prekazky, potom se mi moc nelibi mod Maniac(zbytecne tezkej) a asi hraci nebude extra dlouha.

Ale jak jsem psal vyse, jsem naprosto nadsenej a naprosto spokojenej, ptz hra naplnila moje velky ocekavani. A vubec nevadi, ze to nedelali Criterion, ptz. hra se panum z EA mooc povedla a dali si s ni sakra praci. ;) Svedci o tom i fakt, ze jsem k tomu sednul vcera po Lize Mistru nekde ve 23 hodin a skoncil sem v 4 rano a to jenom protoze sem zacal regulerne usinat. :D (mam prazdniny, takze si to muzu dovolit :D )

Mas pravdu jen bych rekl ze Maniac je jeden z nejlehcich max dominator protoze tam musis za kratky cas hardcorove nasbirat hafec bodu

Odesláno

O pozorování okolí jsem nic nepsal, rychlost chválím, každému se líbí něco jiného, od toho je forum abysme si vyměnili názory. Strávil jsem u toho asi 2 hodiny, hraju více tocu. Dal bych tomu zatim asi 78%. :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu