SEMRY Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Já netvrdim že je to špatný, ale grafika mi dech nevyrazila, prostě celkově jsem čekal víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Tak to moje hodnoceni je 9,2...je to proste narez nejvetsiho kalibru. ;) Rychlost a adrenalin z jizdy je ohromnej, vyborny mody, ikdyz teda burning lap je nekdy fakt o nervy( kdyz narazim 10m pred cilem, tak bych nejradsi PSP hodil z okna), grafika je fakt vyborna a naprosto ucelna tomu, aby to behalo plynule. (btw. SEMRY: nechapu jak muzes stihat pozorovat okoli to mi nejde na rozum a prosimte, nehodnot hry jenom podle grafiky, pripada mi to uz jak nejaky pubertalni klise) Co me nastvalo, tak obcas neviditelny prekazky, potom se mi moc nelibi mod Maniac(zbytecne tezkej) a asi hraci nebude extra dlouha. Ale jak jsem psal vyse, jsem naprosto nadsenej a naprosto spokojenej, ptz hra naplnila moje velky ocekavani. A vubec nevadi, ze to nedelali Criterion, ptz. hra se panum z EA mooc povedla a dali si s ni sakra praci. ;) Svedci o tom i fakt, ze jsem k tomu sednul vcera po Lize Mistru nekde ve 23 hodin a skoncil sem v 4 rano a to jenom protoze sem zacal regulerne usinat. :D (mam prazdniny, takze si to muzu dovolit :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LURT2 Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 jojo taky sem u toho proparil celej wecer.... taky az po LM :D kde me teda arsenal sklamal.. ale ted ke hre :) hra je naprosto uzasna.. rychlost.. nechapu co mate s grafikou kdyz se na ni nemzete ani soustredit :D sem spokojeny... nejlepsi bude stejne Multiplayer.. uz se tesim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Tak to moje hodnoceni je 9,2...je to proste narez nejvetsiho kalibru. ;) Rychlost a adrenalin z jizdy je ohromnej, vyborny mody, ikdyz teda burning lap je nekdy fakt o nervy( kdyz narazim 10m pred cilem, tak bych nejradsi PSP hodil z okna), grafika je fakt vyborna a naprosto ucelna tomu, aby to behalo plynule. (btw. SEMRY: nechapu jak muzes stihat pozorovat okoli to mi nejde na rozum a prosimte, nehodnot hry jenom podle grafiky, pripada mi to uz jak nejaky pubertalni klise) Co me nastvalo, tak obcas neviditelny prekazky, potom se mi moc nelibi mod Maniac(zbytecne tezkej) a asi hraci nebude extra dlouha. Ale jak jsem psal vyse, jsem naprosto nadsenej a naprosto spokojenej, ptz hra naplnila moje velky ocekavani. A vubec nevadi, ze to nedelali Criterion, ptz. hra se panum z EA mooc povedla a dali si s ni sakra praci. ;) Svedci o tom i fakt, ze jsem k tomu sednul vcera po Lize Mistru nekde ve 23 hodin a skoncil sem v 4 rano a to jenom protoze sem zacal regulerne usinat. :D (mam prazdniny, takze si to muzu dovolit :D ) Mas pravdu jen bych rekl ze Maniac je jeden z nejlehcich max dominator protoze tam musis za kratky cas hardcorove nasbirat hafec bodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 LOPO_X: :D tak to je mazec, ptz. uz dokoncuju tridu Race Specials a Dominator Challenge jsem udelal docela v pohode a v klidu zatim vsechny. Za to prave u Maniaca jsem se mohl kolikrat vzteknout :D a udelal jsem to treba az na 10 pokus. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Njn ty jsi dale nez ja. Jsem teprve udelal prvni classic a teprve zacinam ty muscle nebo co to je. Jinak ale jak se tak divam tak vetsine lidi se to libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 LOPO_X: ;) presne tak. A ja jsem za to rad, ptz ta hra mela fakt velky ocekavani, lidi se na ni tesili jak mali a ted myslim, ze to ocekavani bylo naprosto splneno. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LURT2 Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 jo jo ocekawani bylo splneno.. ale zda se mi moc kratka kariera.. za chvili bude dohrana... jinak wazne skwela gameska.. a tesim se az si zahraju s akmosema multiplayer :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 skara snad to stihnu v pondelí posílám svoje psp reklamovat bož snad se mi vráti živ a zdráv ale hlavne všas na burnouta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 ...a už máte odemčenej prasklej displej? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 když dám LOAD Game tak mi zešedivý obrazovka a nic nejde dělat akorát vyndat baterka newte co s tim ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Březen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 když dám LOAD Game tak mi zešedivý obrazovka a nic nejde dělat akorát vyndat baterka newte co s tim ? :Dskus to jeste jednou spustit.Me to taky udelalo ale jen jednou :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 Tak to moje hodnoceni je 9,2...je to proste narez nejvetsiho kalibru. ;) Rychlost a adrenalin z jizdy je ohromnej, vyborny mody, ikdyz teda burning lap je nekdy fakt o nervy( kdyz narazim 10m pred cilem, tak bych nejradsi PSP hodil z okna), grafika je fakt vyborna a naprosto ucelna tomu, aby to behalo plynule. (btw. SEMRY: nechapu jak muzes stihat pozorovat okoli to mi nejde na rozum a prosimte, nehodnot hry jenom podle grafiky, pripada mi to uz jak nejaky pubertalni klise) Co me nastvalo, tak obcas neviditelny prekazky, potom se mi moc nelibi mod Maniac(zbytecne tezkej) a asi hraci nebude extra dlouha. Ale jak jsem psal vyse, jsem naprosto nadsenej a naprosto spokojenej, ptz hra naplnila moje velky ocekavani. A vubec nevadi, ze to nedelali Criterion, ptz. hra se panum z EA mooc povedla a dali si s ni sakra praci. ;) Svedci o tom i fakt, ze jsem k tomu sednul vcera po Lize Mistru nekde ve 23 hodin a skoncil sem v 4 rano a to jenom protoze sem zacal regulerne usinat. :D (mam prazdniny, takze si to muzu dovolit :D ) O pozorování okolí jsem nic nepsal, rychlost chválím, každému se líbí něco jiného, od toho je forum abysme si vyměnili názory. Strávil jsem u toho asi 2 hodiny, hraju více tocu. Dal bych tomu zatim asi 78%. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2007 petercente musis vypnout pluginy v rcovry a hra ti pojede udelal jsem to tak i ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2007 Zatím mám asi 40%, strávil jsem u toho 12 hodin a hodnocení bych dal tak 85%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2007 Pruser! Nejak se to blbe ulozilo a mam: 31%, 33 medaili a nahrano 00:00:00 (ve skutecnosti asi 8 hod). Hra to pocita tak, jako kdybych nic neudelal, tim padem cely od zacatku. Neupnul by nekdo save(25-35%? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2007 když dám LOAD Game tak mi zešedivý obrazovka a nic nejde dělat akorát vyndat baterka newte co s tim ? :Dskus to jeste jednou spustit.Me to taky udelalo ale jen jednou :D :D Hele, mě se to stalo už asi 4x, pluginama to neni... Prostě si to udělá kdy chce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2007 vypl jsem pluginy a hra uz nedelala zadne chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2007 tak jsem dneska zkoušel MP a byla to celkem prdel... auta a vůbec všechno se pohyboval asi 2-3x rychleji než má... ale po vypnutí pluginů a přetaktování už to jelo jak má :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2007 Vazne nekdo nema ten save? Sem zoufaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2007 no ja ti muzu nabidnout jenom 95% save... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2007 no ja ti muzu nabidnout jenom 95% save...Hehe to je trochu mimo mou uroven. I tak dik. Pozdeji vam reknu jak k tomu doslo. Temer bych se vsadil, ze by se to stalo znova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2007 Na 3.03 OE-C mě to nejede ale před HybridDevhook 2.71 - 3.01 mě to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2007 jestli chces tak mam 45% save a sem uprostred hot rodu a predtim mam vsechno udelane (vsechno zlato, vsechny auta) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2007 Kdyz mate rozehranou hru a chce vytvorit napr kamosovi dalsi profil, nedelejte to! Nebo si je minimalne zazalohujte. Pak se to posere a jste tam, kde jsem ted ja :lol: Takze jeste jednou Nemate save? 2 Malcolm. - hod to sem, kdyby se nahodou neobjevil nekdo bliz :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.