Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Naruto Ultimate Ninja Heroes 2

SnixPix

Recommended Posts

Zdravím,takže už jsem tuto hru dohrál,je to prima moc mě to bavilo,zatím nejlepší hra na psp :psp:

Napište když tak svůj názor a také jestli jste to dohrali :roll:

Chtěl bych aby udělali 3díl naruta :roll: a dali tam konečně hondě postav :wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno tak ja to uz tky dohral ale malo postav...hlavni dej je dobrej ale pak ty mini hry omrzej je to furt stejny...nejvic me bavil asi ten automat,ale pak kdyz sem mel maximum pocet bodu tak uz mi to bylo na nic..ale jako na nejlepsi hru na psp bych to fakt nehodnotil,sou i lepsi hry..

Odkaz ke komentáři

tuhle hru uz sem dohral davno , podle me je to jaks taks dobra hra , ale malo postav 8)! doufam ze trojka bude z shippuudenu a konecne tam bude mit shino(muj oblibenec) nejaky to novy jutsu! ten jeho gangsterskej oblek je fakt cool!:cheesygrin: ale trojka asi bude za rok takze to bude krusnej rok:cry:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu