SnixPix Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Zdravím,takže už jsem tuto hru dohrál,je to prima moc mě to bavilo,zatím nejlepší hra na psp :psp: Napište když tak svůj názor a také jestli jste to dohrali :roll: Chtěl bych aby udělali 3díl naruta :roll: a dali tam konečně hondě postav :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zidiel Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 mno tak ja to uz tky dohral ale malo postav...hlavni dej je dobrej ale pak ty mini hry omrzej je to furt stejny...nejvic me bavil asi ten automat,ale pak kdyz sem mel maximum pocet bodu tak uz mi to bylo na nic..ale jako na nejlepsi hru na psp bych to fakt nehodnotil,sou i lepsi hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 no bylo to super velký zlepšenění oproti 1 ale stejně mám jenom 1 protože má jenom 250mb a ta 2 asi 1 gb a stejně to mám jenom na hru po wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal121468622172 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 no dobra hra ale chtelo by to víc promakat.JInak dohral sem to 2x.Hraju to s kamosem pres game sharing a to proste neomrzi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverickone Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 tuhle hru uz sem dohral davno , podle me je to jaks taks dobra hra , ale malo postav 8)! doufam ze trojka bude z shippuudenu a konecne tam bude mit shino(muj oblibenec) nejaky to novy jutsu! ten jeho gangsterskej oblek je fakt cool!:cheesygrin: ale trojka asi bude za rok takze to bude krusnej rok:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 no ja sem ju dohral po dvoch dnoch osobne si mislim ze 1 bola lepsi tie sproste poschodia na ktorych robys rovnakych mini hier mohli to urobyt trosku stylu rpg v 3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Je to dobrá hra, ale hidden mugenjo mě už nudilo... Jinak jako PS3 fan se těšim na Naruto Ultimate Ninja Storm :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Pokuď vím, tak v JAP vyšlo odost dřív až mě to překvapilo - P.S. koukl sem na savy. Naruto Ultimate Ninja Heroes Jap 02 4/6/2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.