ME3 Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 ok dik...uz mam oba ajchy odemknuty...uz mi schazi jen 2...a to oba vzdy s kanonama nad 50%.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 jo me to ceka az zitra snad.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 ok dik....a co se tyce ajchu-vylepsete vsechny zbrane a vybavu tak to musi clovek dohrat asi 2x hru aby to udelal co? :) ja sem to hral asi tak 4x dokola na tento ajch:D a to sem jeste kupoval uzly v obcode, neni to lehky ajch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chazm Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Ahojky,potřebuji poradit,hraju tuto hru.Je opravdu super.Mam ale jeden problem.Jsem ted v mistnosti s velkou odstředivkou a nemužu ji spustit.Nepamatujete si někdo postup.Pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Cau, po dlouhe dob jsem si konecne zahral tuhle skvelou hru a mam dorbny zakys na strileni asteroidu nic velkyho, trikrat jsem to nedal a vypl jsem to, v recenzi na hraj jsem i slysel ze zatimco na PC je tahle pasaz bez problemova na Xku to muze byt oser, je mi jasny ze to chce proste zkouset a zkouset ale nema nekdo nejakou uzitecnou raduc ci figl, moc mi to nejde ikdyz jinak s mirenim problem nemam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Cau, po dlouhe dob jsem si konecne zahral tuhle skvelou hru a mam dorbny zakys na strileni asteroidu nic velkyho, trikrat jsem to nedal a vypl jsem to, v recenzi na hraj jsem i slysel ze zatimco na PC je tahle pasaz bez problemova na Xku to muze byt oser, je mi jasny ze to chce proste zkouset a zkouset ale nema nekdo nejakou uzitecnou raduc ci figl, moc mi to nejde ikdyz jinak s mirenim problem nemam :D Hele chce to trénovat, já z toho mám i trofej, že ti nesmí spadnout štít tušim pod 50% :) Pár pokusů a dáš to, dobrý fígl je, že se dá vystřelit najednou z obou děl, ale zase se to hrozně zahřívá, nicméně velký asteroid mi to zničilo hned... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Che to jen zkoušet znova a znova, já se u tohohle taky nervoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Velky roztrelit rovnou obouma? ze se nerozlitne v mensi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.