Steel Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Jaké sporty děláte? :) já například Ving Tsun .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 na psp skoro všechny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Tenis, snowboarding.... a 4fun skoro všechny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 beatbox:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Biking :) hlavne DH... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 skateboarding,floorball rekreacne vsechny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 skateboarding a breakdance...porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Hrával jsem fotbal... ale když na zápasy začalo chodit už jen 7 lidí a člověk lítal jak debil celej zápas po lajně, aby nahradil krajního beka i útočníka, přestane to bavit... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 já například Ving Tsun .-) jo tak to sme dva ja ho taky chvili delal ale prestalo me to bavit :D ... ale tata ho delal pekne dlouho cca 5 let (mozna vic :D ) pak sem hral chvili (asi 3-4 roky florbal za tatran ale to me taky prestalo bavit :D) a zadnej sport me nebavi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 lenošení a hraní na PSP :D jinak sem hrál florbal a teď už nic:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 skate 3 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Hokej....a sem tam thai box.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 zvedani joisticku od Xka a lehani do postele:D jinak fotbal hraly sme proti jinej skolam vzdy 1:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Hraju hokej asi 11let..,tenis,florbal,hokejbal,lyže,snowboard...atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Já hraju už skoro 2roky RUGBY kdo by chtěl zkusit tento sport rád váš přivedu do skvělého kolektivu(něak mi jede url) praga.rugby.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Fotbal , snowboarding :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 ja hral 4 roky roky fotbal za ceskou lipu a pak nam vymenili trenera a to byl nejvetsi deb** tedka hra ju s kamosema kazdej vejkend salovku jinak sem hral asi2 mesice hazenou to je vsechno no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matty Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Le-parkour , Street Stuns , Free running Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Florbal :love: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 dance (all style, funky, break, house, .. vse mozny) + fitko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Le-parkour , Street Stuns , Free running Le-Parkour je Francouzsky :) jinak normal se tomu říká Parkour ale tak je to to samý že :D a Free running je snad skoro úplně to samé to je jako kdyby si rozlišoval no tyjo teď mě nic nenapadá :D třeba Fifu a Pro evo :D nic jiného mě nenapadlo :D:) ale jinak tyto sporty mě taky hodně zaujaly a hodně se mi líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Hodně lidí jezdí na prkně:) to mě těší. Přidávám se i já... 8 let snowboarding spíš už ten freestyle než jezdit po sjezdovkách a k tomu hraju hokej a občas stolní tenis:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 skateboarding, už dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Hral jsem fotbal 10 let ... prestalo me to rychle bavit kdyz jsem zacal hrat misto jednoho zapasu - 2 denne - starsi zaci 90 minut litat jak debil a pak 5 minut orestavka na prevliknuti a pak nabeh na hriste za dorost a dalsich 90 minut behat :( ... Tedkon jen MTB :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Beham na autobus. Tzn. nekolikrat tydne, hezky rano, okolo seste hodiny, kilak a pul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.