Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kupa WII otazky lama Grafika,hranie


mafo

Otázka

Chcem sa opitat nakolko sa rozhodujem o kupe hracej konzole.WII

Mam 19" monitor s TV Samsung HD ready jak je to po krafickej stranke WII v porovnany PS2 alebo niakej slabsej PC zostavy a hry s roku 2005 a skorej napr.HALF LIFE nepotrebujem grafiku ako xbox,ci PS3.Hrajem hry na psp portable,a ked utiahne stariny notebook tak tiez.Bude stacit 19 monitor a jaky bude obraz co sa tika rozlisenia na 19.

A este jedem dotaz treba u hrany hier na WII mierit na TV.Alebo sa da hrat aj s inych uhlov napriklad naiku FPS hru s postele.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Je to az tak osklive na lcd lebo vecinov uz kazdy ma lcd tv ci monitor.Nevidel som zatial nikde nazivo grafiku na lcd len na youtube co su videa wii hry.Co sa tika tym mierenym na obrazovku je to podmienene kto napriklad sedy vedla pri compe alebo neny v priamom uhle s tv tak jednoducho hrat nemoze musi smerovat ovladac primo na tv.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

V přímém porovnání je grafika zcela jistě horší na LCD, než na klasické televizi. Pokud to nikdy na normální televizi nepřipojíš, tak ti to snad vadit nebude.

S tím mířením to u Wii (jen můj osobní názor) není moc slavné. Jednak nemíříš přímo na televizi, ale na snímací lištu, kterou si připevníš buď nad televizi, nebo pod ni. Zamířením wiimote na televizi (lištu) zobrazíš ve většině her na obrazovce zaměřovací kříž, kterým následně pohybuješ (míříš). Často se ti stane, že v zápalu hry uhneš stranou a kříž ti z obrazovky zmizí. Ideální je tedy strnulý postoj, s podepřenou rukou.

Mířit na televizi z boku je pak už vyloženě obtížné. Představa pohodlného ovládání FPS z polohy ležmo v posteli je ... no ... minimálně těžko realizovatelná:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Hehe, hezky řečeno :)

Abych nemusel zakládat nové téma, tak to napíšu zde: Jakej, kde a za kolik bych mohl koupit Wii kabel k LCD monitoru? Možná to bude horší, ale chci to zkusit, jelikož v pokoji mám dost malou televizi :P

Můj monitor http://www.alza.cz/17-lcd-hyundai-b71a-d55446.htm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ja bych si tipl, ze to nepripojis. Tenhle monitor zrejme synch video vstup nema, takze jedine pres nejaky konvertor, nebo TV box.

Wii ma pouze nasledujici vystupy:

Component (včetně progresivního řádkování), RGB SCART (pouze pro PAL), S-Videokompozitní výstup, CINCH nebo D-Terminal (pouze NTSC),

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

co sa tika tej snímacej lišty tak to prvy krat pocujem aj s tym lepenim videl som na youtube niake videa ale na tv som nic nevidel jak ta lista vypada su niekde foto aby som si to predstavil.A jak je to s tym HDMI cablom na WII ked by som to zapojil do LCD ready HD nakolo som videl videa a hlavne porovnavanie na jednej obrazovke viac konzol WII ma evidentne lepsiu grafiku ako PS2

EDIT: uz som tu listu pozrel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu