LukDM Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 omg... uz stimhle topicem to si reste nekde jinde ja chci videt neci XMB :-!heh,tak tady máš moje želví menu(teda já mám želví všechno,ale to by chtělo už spíš video a to já ne e)jo a já vim že to písmo na tom pozadí neni moc vidět,ale bez toho pozadí to nejde :D a stejně vim kde co v menu jde tak to přežiju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 tjn spíše ukažte co jste zase kde stáhly a změnily já to měnim teda furt tak že kdybych sem strkal všechny které jsou tak by se z toho člověk zblázdnil kolik jde kombinací ... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 omg... uz stimhle topicem to si reste nekde jinde ja chci videt neci XMB :-!heh,tak tady máš moje želví menu(teda já mám želví všechno,ale to by chtělo už spíš video a to já ne e)jo a já vim že to písmo na tom pozadí neni moc vidět,ale bez toho pozadí to nejde :D a stejně vim kde co v menu jde tak to přežiju :) joo želvy jsou super jen by to chtělo místo té poslední trhače :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 omg... uz stimhle topicem to si reste nekde jinde ja chci videt neci XMB :-!heh,tak tady máš moje želví menu(teda já mám želví všechno,ale to by chtělo už spíš video a to já ne e)jo a já vim že to písmo na tom pozadí neni moc vidět,ale bez toho pozadí to nejde :D a stejně vim kde co v menu jde tak to přežiju :) joo želvy jsou super jen by to chtělo místo té poslední trhače :wink: trhač měl bejt u her,ale potom v menu blbnul tak sem ho musel vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 jsem videl na foxu trailer na zelvy 23. brezna v americe myslim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 moj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 tak tohle je moje :) je to uz asi 1 000 001 uprava mojeho xmb :lol: ,menim to jako ponozky :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazyboy Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 hele lidi snazim se topmenu_plugin pres flash agenta ale nejde to ani 1-12.bmp tam nejde flashnout nevite cim to je ? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 jsem videl na foxu trailer na zelvy 23. brezna v americe myslim :)já vim,už sem hrál i demo na pc podle toho a vyjde i na psp,už se těšim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 suprové wavy vyšly do pozadí XMB z rozplívajícím se obrázkem a myschoovy děkuji za ms do xmb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 hehe :P no joo...inak nasiel som skvely tool vo photoshope... :) akurat ked som ti robil tu ikonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bambitka Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 suprové wavy vyšly do pozadí XMB z rozplívajícím se obrázkem a myschoovy děkuji za ms do xmb... NICEEEEE :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 No, tak abyste se tu taky trochu pobavili... ukážu vám můj historicky 1. pokus o vlastní topmenu_plugin.rco (tím myslím s vlastnímy XMB ikonami) Ostatně uvidítě sami.... Časem to určitě vychytam !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 mm Lol... tie ikony... verim ze casom to bude lepise :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 Aj já! :lol: Ale je to fakt hrůza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Master12 Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 lol, nechtel bys odstranit ty original ikony (ty hlavni photo,video apod.? - jdou videt) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 lol, nechtel bys odstranit ty original ikony (ty hlavni photo,video apod.? - jdou videt)ty bjet vidět nemůžou protože je vyměníš za ty nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 ja tam tie ikony nevidim... akurat je ze viela ikony a ten napis PHOTO iba tak trci.. neda sa citat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 on asi myslel ty pismena/nazvy co jsou zakryty pod tema naskilovanyma ikonama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 Tak mam další new, dávam je sem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 toto ste videli??:: mega pracicka... rucne nakreslene ikony... genialne... http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-release-scribbled-xmb-icons-volumebar-battery-font-background-99709.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 toto ste videli??:: mega pracicka... rucne nakreslene ikony... genialne... http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-release-scribbled-xmb-icons-volumebar-battery-font-background-99709.html dik myshoo idem to hodit do psp... fakt dobra prace :)EDIT: jak je ta tvoje stranka,nejak sem to pozapomel,dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 Mazaný... škoda že je to německy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.