ramalamadingdong Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 []narazil jsem na tohle originalni xmb ...celkem styl 8) west nemas nahodou soubory k teto uprave :?: :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 wow to je zaujimavy styl, ale moc sa mi to nelubi...ale zaujimave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 videl jsem lepsi modifikace na QJ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-wip-shiny-again-xmb-icons-102164.html http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-wipspraypainted-iconsupadted-102208.html http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-release-32-bit-natural-bliss-98354.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Březen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2007 videl jsem lepsi modifikace na QJ :) Ja ty podpsiy kde je obrazek proste nesnasim, ale ten tvuj me dostal, to je narez jak prase :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 toto je nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 toto je nádhera wolfe,prosim te skus nekde najit tuhle upravu :oops: please :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 tady ho máš, ale doufám že to nebude mýt každej druhej :wink: je to celej muj resource Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 tady ho máš, ale doufám že to nebude mýt každej druhej :wink:je to celej muj resource jee :P wolfe mooc dekuji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 hej tak tohle je fakt pěkný,uplně jiný než ostatní xmb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 zváštní opravdu nádherné :) pokud ti to nebude vadit taky sosnu, jo a dej to na qj.net nebo nekam urcite to ocenej ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 zváštní opravdu nádherné :) pokud ti to nebude vadit taky sosnu, jo a dej to na qj.net nebo nekam urcite to ocenej ! také že to je z qj netu jen to tam maj bez toho wavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 bulk: ***** som myslel ze to je shadow.. :D alesek_: snad si si nemyslel ze to spravil on :D sry nechcem tu nikoho podcenovat :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 Hmm.. spíš se mi líbí to pozadí, to bych bral.. Bulki: Sakra, s tim avatarem si mě dostal :D:D lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 Hmm.. spíš se mi líbí to pozadí, to bych bral.. Bulki: Sakra, s tim avatarem si mě dostal :D:D lol sakra,co mate porad proti memu avataru :?: ja vim ze ho mel taky s.w :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 Hmm.. spíš se mi líbí to pozadí, to bych bral.. Bulki: Sakra, s tim avatarem si mě dostal :D:D lol sakra,co mate porad proti memu avataru :?: ja vim ze ho mel taky s.w :D No právě a doscela dlouho.. když sem si konečně odvyk, tak přídeš ty a dáš si ho tam !! :twisted: :lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 2Wolf.cz: j je to fakt hezky, az okoukam to moje tak si ho tam mozna dam ;D 2myschoo: taky sem se lekl ze shadow nahodil stary avatar :lol: 2bulk: nic, az na to ze nam tak trochu prirostl k sw ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 Bulki, mohl bys mi sem hodit to co máš v podpise, ale jako wall na PSP? pls :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 bulk: ***** som myslel ze to je shadow.. :Dalesek_: snad si si nemyslel ze to spravil on :D sry nechcem tu nikoho podcenovat :P jo myslel....blbe sem to procetl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 Bulki, mohl bys mi sem hodit to co máš v podpise, ale jako wall na PSP? pls :mrgreen:nj ale,ktery obrazek ten prvni anebo ten druhy :?: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 lol, sorry, ten prvý (s polem) máš ho?? (total oftopic, dnes sem byl na Beanovi 8-) ) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 lol, sorry, ten prvý (s polem) máš ho??(total oftopic, dnes sem byl na Beanovi 8-) ) :lol: uz ho nemam,ja sem to ulozil a ono se to zmensilo :lol: :lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 lol, sorry, ten prvý (s polem) máš ho??(total oftopic, dnes sem byl na Beanovi 8-) ) :lol: uz ho nemam,ja sem to ulozil a ono se to zmensilo :lol: :lol: :lol: :lol: jaj :lol: no já sem o něj psal tady na foru vyčůrátku ale ten se na mě z vejšky vysral :roll: :roll: EDIT: teď sem si hodil do PSP to tema(bez ikon) a pozadí a zvuky sou fakt luxus, asi je použiju do mýho mixu 8) Dík za něj :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 strasne bych si pral komplet xmb ve stylu filmu 300 . nejaky fajnovy ikony , pozadi mam ok ale kdyby nahodoiu nekdo objevil nejaky fajny schema i s nejakyma new ikonama pls hodte to sem ... dikyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 sem zkousel tam ten bez ikon theme ale uz sem zpatky pac ten zvuk byl hnusny :D vim ze se to da sice prohodit ale i tak se mi ikonky libi vic :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.