Dutch Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 s timhle fontem toho ve web browseru asi moc neuvidim co? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Neni to font RUFA?.... :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 hmmmmmmm tak až na to písmo mám skoro stejné ikonky a bohužel jsem je dal do psp i partákovi - sem byl nasranej jak sviňa,než jsem mu to změnil tak kokot utekl :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Neni to font RUFA?.... :-P nee, rufa vypada takhle a podle me je hezcim tag style fontem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 JJ jeden čas sem jí měl v PSP :-P Mám to i v avataru ,ale fuckt sem s tim viděl hov*a v browseru.. :-P Tak sem tam hodil origoš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 divne ale ten font by to mel byt anebo pak vecer jeste jeden zkusim dat... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Zlatý Firmware :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 8) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 moje menu :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 8) :) nechces mi ho nekam upnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 8) :) jenom to pozadi pls.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 8) :) jenom to pozadi pls.. me oboji (ten soubor s ikonama a pozadi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 8) :) jenom to pozadi pls.. me oboji (ten soubor s ikonama a pozadi)tady máš ikony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 8) :) jenom to pozadi pls.. me oboji (ten soubor s ikonama a pozadi)tady máš ikonydik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 546 Custom XMB Icons Je ta 528 ikoniek v jednej zložke + 3 sety. http://www.mydatabus.com/public/myschoo/z/Custom_XMB_Icons.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Tak včera proběhl re-flash 1.50 a dnes sem skončil z úpravama XMB menu, nový ikony a trochu texty, ale hlavně to video, už mě nebavil orig MP3 player a prohlížeč obrázků :lol: Edit: Ano je to v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Tak včera proběhl re-flash 1.50 a dnes sem skončil z úpravama XMB menu, nový ikony a trochu texty, ale hlavně to video, už mě nebavil orig MP3 player a prohlížeč obrázků :lol: Tak se pochlub. Je to to video, co máš v podpise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Tak včera proběhl re-flash 1.50 a dnes sem skončil z úpravama XMB menu, nový ikony a trochu texty, ale hlavně to video, už mě nebavil orig MP3 player a prohlížeč obrázků :lol:hej ty voe seš fakt borec,tohle nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 Tak včera proběhl re-flash 1.50 a dnes sem skončil z úpravama XMB menu, nový ikony a trochu texty, ale hlavně to video, už mě nebavil orig MP3 player a prohlížeč obrázků :lol:hej ty voe seš fakt borec,tohle nemá chybu tjn, ses mazak :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 moje!vlastne ani ne jen ten preklad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 moje!vlastne ani ne jen ten preklad.a nechtěl bys ho sem hodit?chtěl bych ho zkusit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 Tuším, že to jde v x-flashi přejmenovat to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 v devhooku to nefunguje, nevím proč ... ty moje PRX obsahují funkci (pro stpuštění ELF souboru) struct SceKernelLoadExecParam param; memset(¶m, 0, sizeof(param)); param.size = sizeof(param); param.args = strlen(PROGRAM)+1; param.argp = PROGRAM; param.key = "updater"; sceKernelLoadExec(PROGRAM, ¶m); a to pod devhookem nefunguje (prostě se ten ELF nespustí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.