myschoo Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 lol, to uz nemam milion rokov :) v XMB Modding je teraz moja theme wolf: to vyzera krute... napisem ti na icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 28, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 Tak jsem si trochu predelal moje oblibene tema co jsem mel na 3.03 oe-c , pridal wawe z ps3 a prelozil do cestiny ... Podle me velice pekne :-) Funkcni na 3.10 oe-a , 3.30 oe-a , 3.40 oe-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 este by som zmenil font! :) tento sa k tomu nehodi celkovo ... inak nice work ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 yop, dobře si skloubil ty vlnky s celkovou barevností tématu. Ale font bych si taky změnil.. tojo. btw, myslim že bych měl za měl i za jiné poděkovat, že si to sem dal na DL poněvadž to předěláváni do češtiny je celkem fuška (ikdyž nej ako dřív) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 28, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 zas tak dlouho mi to netrvalo :-) Skusim pohledat nejaky ty fonty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 yop kdyžtak jestli nemáš tak stáhni ten balíček fontů co má myshoo v Moddingu ;);) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 Witek: no buhvico to nie je... su tam take zvlastne fonty... k jeho ikonam treba elegantny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 miku, jenže je to pro mě pohodlnější stáhnout si takej pack, než to konvertovat. A navíc u hodně themes je taky font... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 k tomu jde docela PS3 font ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 29, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 Tak me ho sem postni jestli ho mas nemuzu ho najit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 Moje XMBčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Moje XMBčko docela pěkný,ale čekal jsme nějakýho spider-mana :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 docela pěkný,ale čekal jsme nějakýho spider-mana :D souhlasim z Lukem je to dobry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Moje XMBčko spidexi ty este zijes? mas to pekny...btw to bily jsou vlnky nebo jenom wall? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 spidexi ty este zijes?mas to pekny...btw to bily jsou vlnky nebo jenom wall? Yeah man I'm still alive :cheesygrin: Jsou to vlnky a mam je i při startování PSP takže je to jednotvárný né žádný přeskakování barev :bash: atd. víte co myslím ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 ano, proste bootwave :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 ano, proste bootwave :)Ano ale já měl na mysli to že nikdo ma boot wave jiny ne zbytek menu proste ze se to k sobe nehodí chápeš ?:roll: To mě to tam vše sedí jak p*del na hrnec :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 jasne ze viem ... pfff ze si vobec pochyboval :roll: :D ;) ja mam samozrejme tiez bootwave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 moje nejnovesjsi... co na to rikate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 ta waveka je moc silna... prekryva ti to cele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 moje nejnovesjsi... co na to rikate? podle mne klasika :) tohle sem mel na PSP asi pul roku :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 spidexi muzes sem ty vlnky upnout? pokud mozno i s bootwave? chtel bych to zkusit s mym theme EDIT: nemate nekdo nahodou ten pops fix pro 3.30 oe? aby me fungovali i psx hry kdyz tam dam ten bootwave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 Bulku a jak dlouho už umíš editovat vlnky když si tohle XMB měl už pul roku ??? :roll: Mamuthe upnu to až budu doma páč na intru k tomu nemám prostředky :D Super comps are here :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 hmm tak tohle jsou podle mě ideální ikony do psp... ebo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 jj,taky jsem se na to vcera na forums.qj.net dival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.