BennyBy Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 tak tohle je muj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 tak tohle je muj :) tos udělal pěkně jak to ladí s tim pozadím :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pablo15 Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 BennyBy: Pěkný ale na mě moc hranatý!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BennyBy Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Pablo15: chtel jsem trochu zmenu proti klasickymu krizi co tam ma skoro kazdej, tka jsem si udelal neco orginalniho u nikoho jsem jeste takovej napad tak jsem to zkusil a celkem to vyslo a ty ikony z tech jsem silel :D takze byla celkem prdel to dat dohromady :) a jeste takova mala otazecka: jak se meni font pisma v psp nejak jsem na to nemohl prijit tak budu rad kdyz mi nekdo poradite dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 tak tohle je muj :) to si vytvářel sám ty ikony nebou jsou odněkud stáhlé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 yessss :) edit. skusil som zmenu vlniek na obrazku vyzeraju lepsie ako v reale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 pekny :) to delals pres ten XMBwave? premyslim ze bych do toho taky sel je to tezke? 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 pekny :) to delals pres ten XMBwave? premyslim ze bych do toho taky sel je to tezke? 8)já sem v tom vůbec nevyznal(nehsem moc na hex editování)a tak to všechno stahuju odsud :D http://forums.qj.net/f-psp-development-forum-11/t-release-xmbwave-93935.html a pokud můžu doporučit ta zkuste ty dole,sou podle mě asi nejhezčí co sem viděl(nebo aspon jedny z nej :wink: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 ja som si stiahol uz urobenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 pekny :) to delals pres ten XMBwave? premyslim ze bych do toho taky sel je to tezke? 8)já sem v tom vůbec nevyznal(nehsem moc na hex editování)a tak to všechno stahuju odsud :D http://forums.qj.net/f-psp-development-forum-11/t-release-xmbwave-93935.html a pokud můžu doporučit ta zkuste ty dole,sou podle mě asi nejhezčí co sem viděl(nebo aspon jedny z nej :wink: ) a to je jaka? a myschoo uploadl bys prosimte ty 2 co mas vyfocene? :) hlavne tu modrou :P moc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Lol, ta prva je zakladna biela http://www.mydatabus.com/public/myschoo/z/Blue-Red-WAVES.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 jj dikes ale ja spis prave mluvim o tom cernem pozadi jak udelat :) sem si aj stahl par vlastnich vln ale nemam tam to cerne pozadi newite jak to tam dat? sem myslel ze to uz ten soubor obsahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 musis si skompilovat 12 malych pozadi do jedneho 01-12.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 eh jsem asi lama ale newim moc jak :( mel sem jedno udelane ale to mi nejak v 3.10 OE-A uz nejede :? uploadl bys mi jeste toto pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 eh jsem asi lama ale newim moc jak :( mel sem jedno udelane ale to mi nejak v 3.10 OE-A uz nejede :? uploadl bys mi jeste toto pls? tady máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Uz som to dal v inom threade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 ale skoda no na tom obrazku je to fakt hezci trochu :) chtelo by to jeste trochu ztmavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 moje 'novy' XMB :wink: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 []moje 'novy' XMB :wink: ... tak to jak tam máš to pozadí s těma vlnkama je dost good udělaný :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 keby tam nebol vzadu ten zablesk alebo co to je bolo by to eno nuno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 keby tam nebol vzadu ten zablesk alebo co to je bolo by to eno nuno to je prave to co vypada dobre, na screenech ani ne tak jako na obrazovce PSP :wink: ... jeste jsem to zkusil poladit s modrou vlnkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 nechces sem ty vlnky hodit ?? :) jinak moc pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 tu http://forums.qj.net/showpost.php?p=1376526&postcount=114 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 nechces sem ty vlnky hodit ?? :) jinak moc pekny proc ne, na qj.net foru jsem si jich nahamtil :mrgreen: .. edit: to myschoo: byl jsi rychlejsi a strucnejsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 No taxa musim pochvalit este raz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.