filous Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 tak kde je ta cestina????? uz tady nani cekam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 moje aktualni :D zmenil sem vlnku aby to bylo vic citelne.... http://www.edisk.cz/stahni/18975/tema.rar_2.77MB.html to vse mam dat do Flash0/vsh/resource ? nebo co z toho tam mam dat a co ty Fonty? jak je poznam? mam tam dat jen .RCO a gameboot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 to vse mam dat do Flash0/vsh/resource ? nebo co z toho tam mam dat a co ty Fonty? jak je poznam?mam tam dat jen .RCO a gameboot? font dáš do slošky Flash/vsh/Font a ostatní do resource ale udělej si zálohu!!! nejlépe celýho Flash0 !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 font dáš do slošky Flash/vsh/Font a ostatní do resource ale udělej si zálohu!!! nejlépe celýho Flash0 !!! a ty fonty tam davat nemusim ne? staci jen menu(rco a gameboot)? EDIT: uz to mam a na co sou ty fonty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 a ty fonty tam davat nemusim ne? staci jen menu(rco a gameboot)?EDIT: uz to mam a na co sou ty fonty? Fonty sou písmena prostě jejich vzhled :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 a ty fonty tam davat nemusim ne? staci jen menu(rco a gameboot)?EDIT: uz to mam a na co sou ty fonty? font je pismo v psp..aby tam nebylo jen takovy obyc..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 font je pismo v psp..aby tam nebylo jen takovy obyc..;) dooobrýýý, ale co by se stalo pokud bych mel gameboot treba od janisxp a rco od snowgeeho...... a font ode me. hrozil by mi brick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 můžes si dát jakou kombinaci chceš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 jinak ja mam ted tohle xmb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 můžes si dát jakou kombinaci chceš ;) hele, delam to poprve a radsi se zeptam. dyt me to stoji jen 1 prispevek.8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 dooobrýýý, ale co by se stalo pokud bych mel gameboot treba od janisxp a rco od snowgeeho...... a font ode me. hrozil by mi brick?presne to je uplne jedno..muzes si dat treba ikony ze sexy and futur,font ktery sis udelal,gameboot od janise nebo od myschaa,volume bar z jinyho xmb..atd proste mix..to je jedno..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 jinak ja mam ted tohle xmb Kde ho sebral ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 jinak ja mam ted tohle xmb nice8)....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 Kde ho sebral ? :)chces ho.?? kdyztak ti ho poslu pres icq.?? nebo mam ho upnout.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 chces ho.?? kdyztak ti ho poslu pres icq.?? nebo mam ho upnout.?? pls. někam ho upni .... je to celkem fešný :thx: ...jestli si ho dělal sám, tak se ti povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 4eskimo and DJsmajlo a pro vsechny kdo ho chce.. http://www.edisk.cz/stahni/69655/diabolicus_paczkus_-_evolvexmb.rar_967.37KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 4eskimo and DJsmajlo a pro vsechny kdo ho chce..http://www.edisk.cz/stahni/69655/diabolicus_paczkus_-_evolvexmb.rar_967.37KB.html mockrát díky :bash: edit: nemáš tam ještě tu tapetu, jakou si měl tady na tom screenu, jak si dával?? se mi líbila víc, než ty co jsou v tom zapakovaný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 jj mam.. http://ukazto.com/img/baba8.jpg tady ji mas..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 tak tady je moje MXB po předělání !!! http://gfx.real-time.cz/upload/4920240207598393.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 jj mam.. http://ukazto.com/img/baba8.jpg tady ji mas..;) muchos gracias :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2007 moje novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2007 tohle circa dome se mi celkem libi..ale ja sem chtel jedno husty uplne v hustym podani..ale nikde nebylo k sehnani tak sem si tam dal to co mam ted..jinak OT hojas ty ptaci v podpise sou husty..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 tohle teď mám já ;)........ještě není hotový :D hojas ty ptáci v podpisu :D..sem večer myslel že mi před monitorem lítá moucha nebo komár :D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 tekku pekny jinak k ptakum taky kdyz sem je poprve videl sem si rikal ze mi neco leti pred monitorem nebo co jinak ted mam zas todle: nejak se mi zalibila circa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 tak pidilidi prave tet mam tohle nekdy mi to pripada nadherny a nekdy .......:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.