tekken90 Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 no ještě tam budu asi muset změnit barvu fontu protože bílá tam fakt není vidět :D:D ale nevím jak :(..asi sem lama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 no ještě tam budu asi muset změnit barvu fontu protože bílá tam fakt není vidět :D:D ale nevím jak :(..asi sem lama :D musíš přes paf.prx ... nebo ještě přes vshmain.prx, ale to je jen částečná změna lepší je to přes ten paf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ffiilliipp Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 Zdarec lidi. Ukazte se, jak vylepsujete sve psp :D . Zajma me, kolik je tu nadsencu?Tady je muj milacek po male prestavbe :lol: . nádhera pastva pro oči teš bych do toho šel aš na ten muj FW!!!!:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 nádhera pastva pro oči teš bych do toho šel aš na ten muj FW!!!!:cry:celkem te lituji.. proto pouzivam plugijn antiupdate - schova update na UMD a update na samotnym PSP (net update) jsem radeji hodil do haje .. :) - ja bejt tebou tak reknu tatkovi, at mi kupuje pravidelne UMD nebo bych tohle rychle prodal a koupil bych novy PSP - uprimne, jak uz sjem zde psal.. neverim ze vyjde DG na 3.51+... to spis modchipy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 tekku pekny jinak k ptakum taky kdyz sem je poprve videl sem si rikal ze mi neco leti pred monitorem nebo co jinak ted mam zas todle: nejak se mi zalibila circa tohle proste musim mit..hojas psal sem ti na PM.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 Moje XMB menu vypadá momentálně takhle .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 Moje XMB menu vypadá momentálně takhle .. no tak ho rovnou muzes upnout jestli chces a na jakej je to CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 No já to používám na 3.40 OE-A a pohoda .Jediný co blbne je ikonka u Internet Browser. Ale to není nic důležitýho . Momentálně nejsem doma, budu až ve čtvrtek nebo v pátek (nejpozději to upnu v pátek ráno) bude to na sendspace . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 - moje nová láska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 - moje nová láska... Ty si to normalne rozjel na 3.40 OE-A ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 Ty si to normalne rozjel na 3.40 OE-A ?? jj, na strankach mas linky 3.51 M33 a 3.40 OE-A a 3.52 M33 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 dalsi ochutnavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 jj, na strankach mas linky 3.51 M33 a 3.40 OE-A a 3.52 M33 ;) no jo to sem mel, ale dal sem to tam (do psp) a pak psp neslo nijak rozjet dal sem tam puvodni zalohu a zaplo se to objevila se modra obrazovka jako pri upradu a na nic to nereagovalo tak sem tam nakonec musel dat zpatky 1.50 a pak nahodit zase zpet 3.4O OE-A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 no jo to sem mel, ale dal sem to tam (do psp) a pak psp neslo nijak rozjet dal sem tam puvodni zalohu a zaplo se to objevila se modra obrazovka jako pri upradu a na nic to nereagovalo tak sem tam nakonec musel dat zpatky 1.50 a pak nahodit zase zpet 3.4O OE-A hmmm, mas smolu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 dalsi ochutnavka ssakra hojas..to chci pliis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 ssakra hojas..to chci pliis...ja taky a moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 az na tu baterku to vypada cool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 jj ta baterka je tak trochu velka to je fakt..ale kdo rikal ze si ji tam musis davat.? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 ta baterka je na tom nejlepsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 eh no nvm co se vam na tom tak libi, ja mam svoje poskladany z ruznejch a pak nekdy budu delat vlastni... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 ja mam svoje poskladany z ruznejch a pak nekdy budu delat vlastni... :)presne tak to delam taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 ta baterka je na tom nejlepsi :Dtak to sem hod pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 no tak ho rovnou muzes upnout jestli chces a na jakej je to CFW Tak jsem ti to uploadnul :) . http://console-forum.net/showthread.php?p=184006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=patapon&thread.id=14&page=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 moj milacik :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.