xpe Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Tady to mas : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 moje XMB :arrowd: gameboot :D :arrowd: opening plugin :arrowd: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 xpe: dik:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 C:\Documents and Settings\ChyT4\Plocha\screenshot2.JPG omg, tak todle mě dostalo :D:D:D EDIT: wolf, máš super tapetu! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark=King Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 martiN - ten Wind.Vista nemá chybu,už jem ti napsal soukr.zprávu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 zamiloval jsem se:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 Tak tady je moje: sem rad ze moje wallpy sou vyuzivany a nespamujou pouze console-forum :D inak tu je my.... ale ja menim furt themata i picty takze je to takovej 5denni stav :D Trosku tenhle topic zapadl ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 Tak to tady trochu ozivime Stridam to s timhle : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 Tak to tady trochu ozivime Stridam to s timhle : Cau,prosim uploadni sem ten wall z prvniho schema,Dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 ^^ tak si ten obrazek uloz ;) pravy mysitko a "Ulozit obrazek jako" :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 Tady to mas: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 Musim přiznat že taky používám toto schéma: S kombinací s tímto mým wallpaperem: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 ^^ tak si ten obrazek uloz ;)pravy mysitko a "Ulozit obrazek jako" :lol: No lol :cheesygrin: By se mi tam ulozily i ty jeho ikony ne 8):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 cau hele prosim vas nema nekdo jen wall od tohoto??? dik mocc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 cau hele prosim vas nema nekdo jen wall od tohoto??? dik mocc tak ten by se dal z toho udelat ne? rebrushni (v ps) si ty casti kde sou ty ikonky a mas to.. :) mohl bych to udelat ale doma budu az tak v 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 tak ten by se dal z toho udelat ne? rebrushni (v ps) si ty casti kde sou ty ikonky a mas to.. :)mohl bych to udelat ale doma budu az tak v 6. njn ael v ty jedny casti na pravo to nedam nejsem mov celka skilal ve photoshopu ale zkusim to.... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 :psp: GameBoot Jak se jmenuje tohle theme + uploadnul bys pls ten wallpaper? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 NoXiS: nasel jsem ho v PC, tak ti usetrim praci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Jak se jmenuje tohle theme + uploadnul bys pls ten wallpaper?Jmenuje se LrgOrigIIMidBlck2.ctf a wall mas tady http://www.edisk.cz/stahni/31816/wallp1wf1.jpg_103.73KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 [;341104']NoXiS: nasel jsem ho v PC' date=' tak ti usetrim praci ;)[/quote']HEEEJ dik mocc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Tak to tady zase trochu ozivime: Tak jaky to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 velmi hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Tak to tady zase trochu ozivime: Tak jaky to je ? edit: vi nekdo proc to blokuje ten screen a porad to tam dopisuje url , /url ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Velmi velmi pekne :love: Taku temu by som chcel aj ja :cheesygrin:. Nie je nahodou aj verzia pre 3.90M33 ? :)(predpokladam ze ten screen je z 4.01 ako mas v podpise) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 jj je to z 4.01 , ale to tema se jmenuje Machete (aspon myslim). A pokud vim tak je i na 3.90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.