mootoo Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 voestary tygri a take otazky ze ci mozem ist z 3.10oe na 3.03oe jaskajda to neni ofiko sony lol sa clovek niekedy fakt cuduje :D sak citajte aj software sem tam CFW nema problem ist aj nizsie to len ofiko fw robi kulehy atreba naneho DG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 aha to je skoda a odkud to stahujes?muzes hodit link? Qj net forum :D http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-wip-style-high-quality-xmb-icon-95980/page51.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 super diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 yes to je moj wallpaper! :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 yes to je moj wallpaper! :P to teda neni tvuj pokud myslíš ten muj :D jelikož ho mám podepsanej :lol: :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 yess ale hadaj ktory masta nanho nacapil tvoj nick? 8) :P ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 yess ale hadaj ktory masta nanho nacapil tvoj nick? 8) :P ;) no to je jasný že ty seš ten masta kterému za něj děkuji a klaním se před nim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 myschoo co je lepší kára nebo toto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 myschoo co je lepší kára nebo toto ? pěkný,ale ty ikony bych dal možná jiný,nechceš sem hodit ty vlnky? sou docela pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 Hej Wolf.cz pekne , pekne nedal bys sem ty vlnky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 a je vam jasné že ty vlnky jsou uplně normal a dělá to jen to pozadí stěma dalšíma vlnkama do toho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 ty ikony bych dal možná jiný,nechceš sem hodit ty vlnky? sou docela pěkný a jaké bys mi doporučil ? :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 toto pozadie je lepsie len... ta ikona kamery je priserna -_- a imho moc kompinujes ikony z roznych setov a potom je s toho salat a uz sa to k sebe nehodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 toto pozadie je lepsie len...ta ikona kamery je priserna -_- a imho moc kompinujes ikony z roznych setov a potom je s toho salat a uz sa to k sebe nehodi ale prosimtě tu ikonku toho fotáku to je ta základní z menu jen jsem o chtěl udělat obouchanej ale nepovedlo se takže je tam už ta základní tjn máš pravdu nehodil se tam ted už je to mnohem lepší... ale chtěl jse původně udělat takhle všechny ikony jakoby na oko rozbité :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 aha :D tak to je ina... ale to je dost tazko urobit... oplieskane ikony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 ty ikony bych dal možná jiný,nechceš sem hodit ty vlnky? sou docela pěkný a jaké bys mi doporučil ? :wink: no ted zrovna nevim,ale třeba nějaký modro bílý,aby to ladilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 nevíte někdo proč tam je to hrozdné políčko kolem té ikony proč tam zůstal ten obrys ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 su to 32 bit ikony??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 nevíte někdo proč tam je to hrozdné políčko kolem té ikony proč tam zůstal ten obrys ? to se mi taky před chvíli stalo,nevim proč,tak sem tam dal zas ty starý ikony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 to je tim, ze si na pozadi naflashoval wallpaper v rozliseni 480*272... a zpusobujou to pozadi originalnich ikon, ktere zpusobuji blikani na pozadi ikon (shadow/glow)... da se to odstrani treba prostrednictvim RCOEditu tim, ze tyto pozadi nahradis cernym pozadim v patricnem rozliseni... tak dosahnes toho, ze se sahdow/glow nebude zobrazovat... tento efekt jde take uplne odstranit pomoci submenu ikon injectoru, kdy staci pro patricne ikonky tento efekt jenom nezaskrtnou a vymenit ikony v topmenu_plugin.rco... ale tenhle programek ma nevyhodu, ze jeste neni verze podporujici 32bitovou hloubku a tyhle ikonky jsou 32bitove;) ...tak nejdriv vsechny ikony zmen na nejakou libovolnou ikonku s 256 barvama a pak si zpatky zmen ikonky treba pomoci toho RCOEditu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 []to je tim, ze si na pozadi naflashoval wallpaper v rozliseni 480*272...a zpusobujou to pozadi originalnich ikon, ktere zpusobuji blikani na pozadi ikon (shadow/glow)... da se to odstrani treba prostrednictvim RCOEditu tim, ze tyto pozadi nahradis cernym pozadim v patricnem rozliseni... tak dosahnes toho, ze se sahdow/glow nebude zobrazovat... tento efekt jde take uplne odstranit pomoci submenu ikon injectoru, kdy staci pro patricne ikonky tento efekt jenom nezaskrtnou a vymenit ikony v topmenu_plugin.rco... ale tenhle programek ma nevyhodu, ze jeste neni verze podporujici 32bitovou hloubku a tyhle ikonky jsou 32bitove;) ...tak nejdriv vsechny ikony zmen na nejakou libovolnou ikonku s 256 barvama a pak si zpatky zmen ikonky treba pomoci toho RCOEditu... no westíku ty seš mi ale chytrej hele písni mi na ICQ chtěl jsem od tebe tu tvoji ikonu fotáku :D Jinak vpohodě už jsem jim doplnil pozadí takže jedou vpohodě ... luxus stačilo jen v RCOEdit.exe doplnit jejich pozadí tex_cnf_date.dat atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 nevíte někdo proč tam je to hrozdné políčko kolem té ikony proč tam zůstal ten obrys ? vem si pozadi a zmensi ho 350px na 198px a bude ti to fachat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 tyhle ikonky sem měl tajně na mysli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 tyhle ikonky sem měl tajně na mysli :D poslete mne nekdo ty ikonky,pls :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 tyhle ikonky sem měl tajně na mysli :D poslete mne nekdo ty ikonky,pls :) http://dl.qj.net/The-Blue-PSP-Suite-PSP-Tools-Utilities-%28on-PC%29/pg/12/fid/13016/catid/193 stáhni si ten pack,máš tam i ty ikony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.