Marley Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 EE taky jsem ju hledal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 takze sem si udelal novou aby nebyla tak "ohraná..." ale ten starej se me libil vic... co myslite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 takze sem si udelal novou aby nebyla tak "ohraná..." ale ten starej se me libil vic... co myslite? No ten starej je urcite lepsi sice toto je original ale ty ikony sou nejaky divny...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 Hmmm... neni, to špatný ale nějak me tam serou ty vetřelci :D:D (už ten plugin mam ale v PC :D ) Jinak ten font k tomu sedí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 praveze ten font k tomu absolutne nesedi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patres Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 de to i na fw 3.10??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 de to i na fw 3.10??? ne... :roll: skus si precist vsechny prispevky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 de to i na fw 3.10??? downgradni jednoduse na 3.03 oe-c a pujde ti to v poho ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patres Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 a jak z 3.10? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 a jak z 3.10? stahni fullpack 3.03 oe-c nahraj do PSP spust a je to.. nic tezkeho :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patres Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 já nwm kde to mám stáhnout nikde to nemůžu najít a nevím kam to mám hodit pls porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 aha myslel jsem ze mas oe-a tak takhle ti to nepujde ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtik Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 me nejede top menu generator!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 SRY za OT: ale myschooo mega avatar :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 me nejede top menu generator!!! Mě taky ne... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 hehe nova ikonka a nove gameboot logo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 Jak vymenim to gameboot logo za prazdny, cim ho mam nahradit? EDIT: Tak uz to mam, normalne to nahradite cernym obrazke bmp o stejny velikosti. ( Ale to vsichni urcite vite, jenom ja sem zase pozadu :? ) EDIT2: Jinak ikonky mas pekny, ale ten napis u intra je pekne vtipnej, podle me bys tam mel mit tohle: psp-b.games4you protoze nacist psp.games4you je nemozne :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-cream´c Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 ....."Topmenu_plugin.rco", ktery nasledne zkopirujete na koren karty. To má bejt jako Flash0 X:\vsh\resource ?? a tam vyměnit ten topmenu? podle toho návodu co tu je se mi to fakt nepovedlo...ale stejně dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 j, zamenis stary z novym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 hele a pude mi to na 3.40 OE-A??? nechci si PSP po***vit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 pojde, citaj XMB Modding Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 Je tu někdo takový kdo dokázal nebo kdo by dokázal tohle : http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-post-your-custom-infobar-109518.html Jedná se mně o ten Infobar 7 dokázal by mně někdo poradit jak to udělat je tu na to návod??? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 infobar je zlozity v tom ze sa musis hrat s alpha vrstvou a vsetko to musi mat 256 farieb :) radsej si stiahni hotove viem o com hovorim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 infobar je zlozity v tom ze sa musis hrat s alpha vrstvou a vsetko to musi mat 256 farieb :) radsej si stiahni hotove viem o com hovorim :) DiTˇto je hotový to se stáhne a je to jeden soubor?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 ja som myslel ze ci chces urobit vlastny.... tie co su tam su uz hotove a iba ich flashnes tak fakt neviem o co ti ide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.