Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 ja som myslel ze ci chces urobit vlastny.... tie co su tam su uz hotove a iba ich flashnes tak fakt neviem o co ti ide Já prostě chci abych měl v PSP takový pozadí a ikonky jako je na tom obrázku Infobar 7 a to nevím jak udělat?A tam se dá stahnout jen soubor který se jmenuje system plugin.rco! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 no vsak to je ono! co resis normalne ho flashni do vsh/resource a mas to tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 no vsak to je ono! co resis normalne ho flashni do vsh/resource a mas to tam... Mno skusím to,ale to co jsi měn to napsal tak to sem z toho Lama :(A pude to na verzi 3.40 OE-A??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 ak tomu nerozumies tak sa na to radsej vykasli lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 ak tomu nerozumies tak sa na to radsej vykasli lol Ale složku vsh/resouce tam nemám v PSP ani neni o ní zmíńka v návodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 Ale složku vsh/resouce tam nemám v PSP ani neni o ní zmíńka v návodu? přes usb musíš do flash0..ne na kartu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 flash0:/vsh/resource nie v memory stick :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 Kua tak na to jsem krátkej teďjsem z toho uplně blbej flash 0 to je co LoL a jak můžu přes USB někam jít a nemít to na MS? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 Kua tak na to jsem krátkej teďjsem z toho uplně blbej flash 0 to je co LoL a jak můžu přes USB někam jít a nemít to na MS? :( hele když ani nevíš tohle tak to radši nech bejt.......aby sis nebrick psp.....jinak do flash0 se dostaneš přes recovery:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 hele když ani nevíš tohle tak to radši nech bejt.......aby sis nebrick psp.....jinak do flash0 se dostaneš přes recovery:roll: Njn co mně zbýva mno Flash 0 skutečněnevím co je a v recovery to nevidím,ale kdyby se našel nějakej dobrák kterej by mně stím pomohl třeba po CQ budu rád heh jinak nevím totiž ani co mám udělat v recovery ani co mám mít a kde na MS protože ten návod asik neni pro lamy jako sem já :( Ale škoda borci si tady dělaj vlastní menu a ikony a fonty a já to mám jaksi celý hotový a neumím to jenom asik překopírovat v recovery kua sem alma :( Tak už mně jeden borec poradil už tomu trochu rozumím jen je škoda že když tam chi něco přepsta tak se měn to tma nevleze celý tak to stornuji a dám tam zpátky to původní aji sem naformátoval MS a stejně se měn to tam nevejde envíte co bych z toho Flash 0 vymazal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 citaj XMB Modding - font trik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 Tak už mně jeden borec poradil už tomu trochu rozumím jen je škoda že když tam chi něco přepsta tak se měn to tma nevleze celý tak to stornuji a dám tam zpátky to původní aji sem naformátoval MS a stejně se měn to tam nevejde envíte co bych z toho Flash 0 vymazal :) http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007050011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007050011 PAráda díky tak je to doma mám tenhle skin víz níže,ale stejně bych chtěl tam to,ale nemůžu jej nidke najít jeden soubor nestačí :( Smým mít lamáckej dotaz k čemu je Flash 1 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 tam su ulozene registre, nick, pozadie, nastavneia, cookies a ine blbosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 cau kluci de si menit ty ikony i na FW 3.10 OE-A´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 ano ale tento navod je pomerne zastaraly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 jn ten návod je starej a já mam fw. 3.40OE-A, chtěl bych si udělat nějakej simpsons theme ale bojim se že to nepujde na můj fw.:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 simpsny sem videl komplet tema moment hned ho najdu :) EDIT: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 díky ale neni to zrovna dvakrát přehledný :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sn3hura Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 Jde to i na 3.52 m33-4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaProchazkovej Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 mejde mi spustit topmenu nevim čim toje potreboval bych poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 dobrej lidi funguje to i na fw 3.52 M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaProchazkovej Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 a jak to hodim na koren karty? To to akorat stačí skopčit na kartu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr194 Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 hele jde to i na 3.52 ????(samozrejme hacknuty) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krivi Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Muzete mi nekdo prosim z prilozenych souboru udelat topmenu pro FW 3.52 M33-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.